МВР-то не разпознало лампите на НСО-то, Радева се возела

Каракачанов: До кога полицаите ще бъдат нападани безнаказано?
8 фев 2018 19:10,
66
МВР-то не разпознало лампите на НСО-то, Радева се возела
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Това е кола на НСО, просто колегите от патрула не са забелязали лампите отзад. Тъй като става въпрос за вечерно време, голяма кола, затъмнена, полицаите тръгват след нея. При проверка се открива, че е кола на НСО, возела се е вътре първата дама. Не е имало гонка, не е имало препречване. Това заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов относно информацията, че две патрулки са преследвали "Мерцедес"-а на първата дама Десислава Радева снощи в София.

Още по темата

"За пореден път полицаи са обект на посегателство. Двама полицаи са нападнати от една група цигани. Имало е акция за издирването на 4 лица. Твърди се, че при тази проверка е починало лице. Това, което аз знам е, че на адреса, където е починало лицето, не е имало полицаи", коментира вицепремиерът размириците в Ихтиман, където бяха нападнати полицаи.

"Аз обаче задавам въпроса до кога българският полицаи ще бъде нападан от хора, които смятат, че могат да правят всичко в държавата? Човекът с униформа е поставен да пази обществения ред, а не да бъде нападан и бит от самозабравили се граждани", отсече вицепремиерът пред bTV.

Той добави, че в закона пише, че личността на служителите на реда е неприкосновена и е крайно време е да опишем какво означава тази неприкосновеност на полицая.

"Кажете ми в коя нормална европейска държава гражданин си позволява да удря или бие полицай?", запита Каракачанов.

"Ако една част от населението на България продължава да смята, че може да напада служители на държавата, които си изпълняват служебните задължения и това ще им се размине, защото били от друг етнос или с по-различно ниво на грамотност, това не може да се позволява повече. Трябва да е ясно, че ти нямаш право да пипаш полицая с пръст и санкцията за това е строга", смята Каракачанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, баш Суджукът не можа да преживее, че българите избраха за Президент Радев,а не спуснатия от него му-тант, траве-стит - Тетка Цецка Стругарката.
34
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяма веселба ще има, когато свърши мандата на Радев. Защо трябваше да ни насаждат този смотан чехл...надмина и Плевналиев!
33
3
 
8
 
! Отговори
Сложно и просто преди 6 години
НПО-тата защитават ромите.И едно посолство.Така че, т'ва е положението, или държавата сменя съюзниците, или слуша посолството и НПО-тата и не пипа ромите.
32
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доверие в Президента Румен Радев - 83 %.Доверие в ГЕРБ и ушевците им - 12 %.Коментарът е излишен.
31
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази проста женица не може без изцепки! Но социалистите да й плащат охраната!
30
5
 
8
 
! Отговори
До 26 и други подобн преди 6 години
Те може да кажат че в колата е пътувал на бръснаря брат му,ти там ли беше? Всичко знаете,всичко разбирате бе ,интернет герои"Аман от невръстни философи.Нито знете,нито сте свидетели,каквото прочетете и веднага ,,на всяка манджа мерудия" На 69 съм,много съм видял но такава ,,слободия на мисълта",такова количество примитивни и първосигнални, но невежи млади хора никога не е имало.Не ви знам *** ли сте,молове ли сте но езика ви е каруцарски.Жална България,с такива,,чада"
29
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виновникът за цялата галимация е шоферът на автомобила на НСО, който не е пуснал сигналните светлини. Ушевците няма как да знаят в тъмното, че Мерцедесът е на НСО, още повече че в Бояна живеят повечето Мутри от София. И някои от Банкя също.Каракачанов ясно заяви в ЛИЦЕ В ЛИЦЕ, че Десислава Радева не е пътувала в автомобила.
28
11
 
12
 
! Отговори
fth преди 6 години
Тая *** смотана защо се охранява от НСО??
27
12
 
11
 
! Отговори
:-) преди 6 години
Поредната издънка на Деса Прocтакеса. Първо отричаха, че е тя. После тролетариатът твърдеше, че Резидентшата била другаде. Сега излизат с трета версия като признават, че е тя. Явно е, че има нещо гнило в тая работа, иначе нямаше толкова да опитват да я ПОТУЛВАТ. На Резидентурата не вярваме.
26
14
 
12
 
! Отговори
Дългата Деса-златна преди 6 години
Дългата другарка на Руми Радев - Деса ще ни излезе златна. Да са живи и здрави данъкоплатците. Не знаех, че тя е била толкова ценно национално богатство, че да я охранява НСО за 15000лв. месечно. В същото време много българи гладуват
25
8
 
16
 
! Отговори
отново фалшиви новин преди 6 години
Ами както и очаквах оказа се фейк. Оказва се че полицаите не били разпознали светлинната сигнализация. Гонка и *** газ не е имало. А и Радева не е карала.
24
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберастки тролчета, не разбрахте ли че КАТ няма право да спира автомобилите на НСО.Краси Каракачанов ви каза, че във въпросната кола на НСО са пътували двама мъже - шофьорът и домакинът на Резиденцията.Ама вие продължавате да си лаете по Опорните точки, спуснати ви от Боко Тиквата.
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Каракачанов ,предлагам да им купим билети и да ги изпратим в родната им Иния
22
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някакън опит -ама за какво не се разбра само се подразбира
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хе..ами то трбва ум за тая работа...няма как да влзеш с пари или с връзки в мвр и да не ти работи пипето с средно и искат да получават много високи заплати...не мисля че всички са такива но полувината не са за мвр
20
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Холандия съм виждал как полицаи извадиха пистолети срещу дипломатическа кола,която не искаше да им спре.Ако тука беше станало така,как щяха после да се оправдават от НСО?Ако ще рискуват сигурността на охранявания по-добреда не го пазят.Явно им е под достойнството да присветнат с лампите!
19
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 17След като са ги гонили как да се обозначат кои са не знам да имат светлини отзад та и катаджиите да разберат за какво иде реч.
18
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хах, уж политически врагове, а при нужда се покриват един друг, хахаха. :)
17
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ми е интересно, ако президентшата заведе по едно дело срещу разните пик.ливи сайтчета които се надпреварваха възторжено да разпространяват на практика лъжлива новина как ще реагират??? Нали все реват, че много арни и нЕкой си използвал фейк новини.
16
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицията ще заработи само и единствено при написването на нов ЗМВР. Но тиквите нямат полза от силна полиция и настройват обществото против нея благодарение на прасешлите медии, а народът само това чака - зрелища и възможност да плюе. Селска му работа.