Агресия в училище! Този път майка зашлеви учителка

Ударила шамар на математичката в град Меричлери
1 мар 2018 10:50,
35
Агресия в училище! Този път майка зашлеви учителка
Снимка: Wikipedia

Майка на ученичка се саморазправи с преподавателка на дъщеря й. Сцената се разиграла в основното училище в град Меричлери, Хасковска област.

Момичето е седмокласничка, а пострадалата е преподавателката й по математика, съобщи bTV. Майката и друг път се била разправяла с преподавателите на дъщеря си, но не им е посягала физически.

Според колеги на учителката поводът за агресията била забележка, която математичката направила на момичето. То написало нецензурна дума на дъската по неин адрес, започнало да крещи и да се заканва на госпожата.

Виковете на подрастващата стигнали чак до директорския кабинет. След голямото междучасие в основното училище дошла майката и налетяла на учителката. Детето имало проблемно поведение и с него се занимавала Детска педагогическа стая. То често се заканвало на учителите и не влизало в час.

Майката е задържана за 24 часа и предстои да бъде съдена за хулиганство по бързата процедура. Тя се оказва позната на органите на полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
4
 
! Отговори
бърза процедура преди 6 години
Майката в Сливенския затвор за 5 години,а *** в ТВУ със строг режим до пълнолетие,
24
0
 
11
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Аман от родители които незнаят за какво служи училището . Такива не трябва да си седят необразовани . Не че тази е образована . Интелигентен човек който да бие не познавам
23
0
 
20
 
! Отговори
Къде саОрганизациите преди 6 години
за защита правата на детето?Децата отиват на училище, за да учат, но нечие разглезено чедо вилнее, тероризира ги и им пречи да внимават в час!Нужна е спешна намеса на правозащитните организации, но не за да молят хулиганчето да благоволи да се държи подобаващо, а за да заставят училищното ръководство веднага да го изключи без право да се запише в друго училище. Да се подготвя като частен ученик, а остане ли без образование, да няма право да гласува!Нежна е само малка промяна в закона
22
0
 
16
 
! Отговори
До 7 и 21 преди 6 години
Питаш откога песента е агресия? Агресия е тогава, когато учителката преподава урок, децата слушат, но в този момент напъпила ромска мома решава да запее и заизвива на висок глас любовно маане! Това е грубо незачитане на околните и на училището като институция!Казваш "Едно е да пееш, друго е да биеш" - учителката прави само забележка на хулиганка, която по време на час своеволно става и пише на дъската обидна дума по адрес на учителката! После майката бие учителката заради направената забележка
21
21
 
1
 
! Отговори
Бедния българин преди 6 години
аз съм за ! щом бият учителя има защо, нека бият хора които са назначени чрез връзки и по нечестен начин. аз ако бях тая нямаше да стъпи повече в даскалото
20
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ако бяхме америка, учителката щеше да извади пищов и да гръмне майката и така нямаше да има насилие над учител!
19
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В друг сайт пишеше, че майката е ударила учителката с дръжка от метла... та щом е намесена метла, най-вероятно служебната такава на родителката, сещате се за какво иде реч.
18
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МОН да премахне делегираните бюджети защото те са търговия с мъртви души, търговия с дипломи и лошо образование.
17
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...Семейството е познато на полицията, а майката неведнъж е била агресивна към учителите...A според бащата, проблемът бил преекспониран: Един шамар, нищо ѝ няма...А според директорката на училището Арогантно отношение към учител, обидни думи, в час се влиза-излиза, пее се, играе се____Така е понеже момата вече е за женене според "културните ценности" на етноса и,а МОН насила ги вкарва в уилищата и ето резултата-малтретирани учители и лош пример за учениците.
16
1
 
32
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 6 години
Най-после трябва да разберете, че който започва да бие пръв, е виновен много повече от другия, макар, че все пак зависи от обстоятелствата, но в случая е виновна майката, така, че стига сте плюли учителите и сте защитавали откровени простаци, но какво се чудя, то Радой Ралин е казал - *** народ, слаба държава........
15
0
 
21
 
! Отговори
ПЛОВДИВ преди 6 години
през соц таково нещо нямаше ученик или ученичка-с лошо поведение на интернат а родителите на съд 15 дни или месец за холиганска проява на топло
14
1
 
35
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Абе защо не ги изключват направо ? За какво служат тези предупреждения изобщо ? Не е виновен директора . Виновни са тези които измислиха делегираните бюджети , та имат полза да държат аборигени в училищата !
13
1
 
18
 
! Отговори
гневен преди 6 години
Напълно съм съгласна с 14. Мандатност за директорите. не повече от 2 мандата, след това се вземат насериозно, превръщат училищата във феодална владения, държат се грубо, тормозят учителите ( не всички могат да тормозят, особено тези, които имат гръб). Прибират част от делегираните бюджети под формата на комисионни или с фалшиви фактури. И това не е тайна, но никой не обръща внимание. А учитилите не са в състояние да се защитят, както работата, така и парите си.
12
3
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Брях, и женурята луднаха...
11
3
 
18
 
! Отговори
шубелии са преди 6 години
Проблема е в директорите,не си защитават хората!След тая простотия моментално викаш родителите,обясняваш им ситуацията,и при повторно изпълнение ученика е пътник!Ако почнат с глупостите,викаш МВР!А така се гърчат като *** на буца,не искат да поемат отговорност,но пък си умират да са директори!Е,не става така!
10
42
 
5
 
! Отговори
е и? преди 6 години
Ученичката е ясно какво представлява, маминка също. Но толкова злобни, глупави, луди и прости даскалки познавам, че която и представителка на тази професия в България да изяде шамари или ритници в бъбреците все добре.
9
1
 
51
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
ВИЕ ПЪК КАК РАЗБРАХТЕ, ЧЕ УЧИТЕЛКАТА Е КРЕЩЯЛА, А? или си въобразявате, че учителите са длъжни да търпят тъпите дечурлига и да им се радват от сутрин до вечер, и после, тъй като по този начин на нищо няма да ги научат, защото обучението е труден, а много пъти и невъзможен процес, отново и отново да са те виновни? Не съм учител и даже нямам и такива познати за ваше сведение, и моята дъщеря не е създавала и най-малък проблем в училище!!!!!!!
8
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един ден ще дойде Видов ден, нали са наясно! И децата ще ги сложат в малкия си джоб.
7
60
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно е да пееш друго е да се биеш. Защо търсят проблем там където го няма.Проблема е в учителката не виждате ли!? От кога агресията се изразява в песен? Кой е по- агресивен учителката къде се държи като командир на рота или децата където си преживяват етапа на пубертета!? Все децата ви виновни. Защото са деца и трябва да ви поемат вината. Засрамете се големи хора! И си криете не знанията зад тях.
6
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-скоро липсват първите седем години и на майката, и на дъщерята.