Ангелкова на "Оскари"-те: Сама избрала роклята, платила си разноските

Министърът обяви, че ще има удължаване на зимния сезон
101
Ангелкова на "Оскари"-те: Сама избрала роклята, платила си разноските
Министърът на церемонията. Снимка: Fаcebook

Министърът на туризма Николина Ангелкова обяви, че е била поканена на церемонията по връчване на филмовите награди "Оскар" от свои приятели - известни актьори и продуценти.

"Всичко свързано с киното харесвам и смятам, че с киното можем да популяризираме страната", коментира тя.

Ангелкова присъства на церемонията за втора година. Тя уточни, че е била на нея в лично качество, взела си е отпуск и сама е платила за самолетните билети и хотела. Роклята си за бляскавото филмово събитие също избрала сама.

"Голяма чест е да те поканят на "Оскар"-ите. Силвестър Сталоун и Салма Хайек са големи приятели на България", коментира още министърът прeo bTV.

Ангелкова обяви, че ще има удължаване на зимния сезон, което е добре и за нас, и за любителите на зимните спортове. По думите й към момента сезонът е много успешен, с около 16% ръст на приходите в сравнение с миналата година.

Туристите са основно от съседните държави – Гърция, Турция и Македония, следвани от посетители от Великобритания и Германия. От Русия също идват туристи, очакват се много руснаци и през летния сезон, обяви Ангелкова.

На въпроса защо българите предпочитат гръцкото море, министърът отговори, че колкото българи посещават Гърция с цел туризъм, толкова гърци идват на почивка у нас – около 1,2 млн. годишно.

Системата за регистрация на хотелите ще заработи в края на тази година или началото на следващата, обяви Ангелкова. Забавянето е заради обжалване на процедурата по избор на изпълнител.

Още по темата

Министърът призна, че ще има проблем в системата да бъдат включени хората, които отдават апартаментите си под наем, тъй като те отказват доброволно да се регистрират и да плащат данъци по Закона за туризма. 

Кога ще заработи системата ЕСТИ пита и премиерът Бойко Борисов на правителственото заседание в сряда.

Фактът, че има пореден проект, забавен по тази причина, го ядоса и той нареди законови промени, с които да се попречи на злоумишлени обжалвания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
29
 
38
 
! Отговори
БАБА преди 6 години
ТОЛКОВА ЗЛОБА МОЖЕ ЛИ ДА ИМАТЕ.КАТО СТЕ ТОЛКОВА ЕРУДИРАНИ ,А И ВСЕЗНАЕЩИ НАПРАВЕТЕ ТАКА ,ЧЕ ОТ ЗНАНИЯТА ВИ ДА ИМА ЕФЕКТ.
43
1
 
61
 
! Отговори
Гогата преди 6 години
До Луд Ако можеш да видиш снимка на жена ми от сватбата , ще паднеш - красавица, рускиня.Но тук става въпрос за министърка, която се държи като десетгодишно джендърче. В смисъл с много, много скромен интелект.Имам звездни приятели, имам пари, роклята сама си ших, ще танцувам цяла нощ!
42
1
 
59
 
! Отговори
никоя преди 6 години
Винаги съм си мислила, че само красавиците си мечтаят за филмова кариера. Оказва се, че и отявлени грозотии, като тази на снимката имат подобни мечти. В шок съм!
41
0
 
60
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Срам и позор. Клета България.
40
24
 
36
 
! Отговори
Луд преди 6 години
Много се радвам, че мога да драсна и аз някое редче над умопомрачителните мисли на Ален Делоновците под мен. Всички сте предполагам едни красавци и красавици.
39
2
 
64
 
! Отговори
Гогата преди 6 години
Ангелакова е преродена Венера! Красотата и е убийствена! Интересно защо нейните приятели са я настанили не в холивудски хотел, а в конюшнята?
38
26
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
DOSTOINA BALGARKA.A TOI BEDNIAT DUHOM BALGARIN MRAZI VSCKI I VSICKO.
37
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Или са израснали заедно от деца, или са колеги във филмовия бранш, или дамата има някакви по-специални отношения със Скай Сталоун. Доколкото ми е известно Ангелкова не е израснала в графа на ангелите, известна холивудска актриса не е, явно остава третото да е... Или нещо послъгва дамата...
36
1
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе хубаво за разноските, ама министър да се пери по Оскарите със селфита, малкооо олеква работата, като че ли е на 15 години, никакво усещане коя е и къде се намира? Шефът ѝ е голям срам, тя също, хем за нищо не стават но големи напъни да се презентират по света!
35
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая,само,като я видим ми иде да се изпразним...Стомашно!Много ми е интересно и как сама си е платила воаяжа в хамериката?!
34
0
 
44
 
! Отговори
РП не е Елен преди 6 години
върнете ни Росен, Росен дето тва де , дето Юлето му ашладиса кокали на главата , след което го вписаха в книгата на Юнеско за защита на сърните и елените от посегателстваможе сичко ама когато ходи по площадите нема ловджия кой да не сака да га подпуца и да гепи ругътъ като текова- рекордни хорни израсли за некакви си 3-5 година време
33
1
 
46
 
! Отговори
июТъ.пъ преди 6 години
всеки у.род би се срамувал да застане до тая мекицаи у.родките също -тия па направо щеа да се изпопукат да се кикотят на пердето с което е скрила кв.зимодската си анатомияа у.родетата, демек пипон4етата, които са деца на тиквите и кратуните, тия па щеа да се издуят, горките, от изфъфлените букви, застъпваните думи и изззреееечччччччччччеееееееееееееееенията бе, дето ги мели по У-тръбътъ бе!
32
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз който и да питам са гласували за други, но гроб са на власт. Явно си плащат.
31
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На колко ли бедни хора е взела от заплатата и пенсията тази вещица. Избираме ги да стават милионери а ние ядем трохи. *** БЪЛГАРСКИ НАРОД КОЙТО ТЪРПИ ТОВА.
30
0
 
64
 
! Отговори
Ален преди 6 години
Поканена от свои приятели актьори и продуценти ?????? Абе кого лъже тази кака, какви актьори какви продуценти от Холивуд познава тя, п ри я т е л и ??? от родопският край..
29
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква конска физиономия има тая Ангелкова....
28
0
 
64
 
! Отговори
Ужас преди 6 години
Престанете да публикувате снимки на това недоразумение ... Само плашите туристите , пък на този сезон много хора се надяват
27
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая овчата какво държи, туй некакъв шушляк ли е. не знае ли че хората имат гардеробни или със тоя чувал си покрива главата да не плаши хората.
26
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Министърът на церемонията. Снимка: Fаcebook"---Ха, нали беше Министър(ка) на туризма? Сега да не би вече да имаме и Министерство на церемонията?
25
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ot ministerka na gerb kakva stana s golemia si nos