Жената на Шарлопов: Стефан почина до мен от сърдечна недостатъчност!

Бояна и голямата му дъщеря са поели бизнеса
26 мар 2018 13:15, Александър Попов
88
Жената на Шарлопов: Стефан почина до мен от сърдечна недостатъчност!
Кадър: Нова тв

Внезапната смърт на бизнесмена Стефан Шарлопов в началото на февруари се дължи на сърдечна недостатъчност, заяви неговата съпруга Бояна. Тя се позовава на направената на мъжа й аутопсия.

Още по темата

"Оплакваше се от главоболие. Всички вкъщи бяхме болни, тъй като децата бяха хванали грип. Малко преди да легне, Стефан си премери кръвното. Горната му граница беше 165. Той страда от високо кръвно и затова пие лекарства. Дадох му половин хапче. Отново си го премери и беше спаднало. Тогава аз заспах. Сутринта се събудих, но нямах желание да ставам. Прегърнах го, усетих го студен, но - нищо. После, когато светнах лампата, то беше ясно. Опаковката е останала, духа го няма. Изпратих децата на училище, не исках да го виждат така, нищо не им казах", разказа Бояна Шарлопова пред Нова тв.

Тя призна, че последните години са били тежки за семейството й: "Върна всички си кредити. В последните две-три години обръщаше вече повече внимание на семейството си, а не на бизнеса. Стефан се опитваше да ни пази".

Вдовицата всяка вечер говори с децата си за татко им и задружни и обединени гледат напред въпреки трагедията.

Тя добави, че все още не е сънувала покойния си съпруг. За разлика от нея децата им често виждат баща си в сънищата си.

"Може да ме е страх да го сънувам. Чувствам го. Дори го усещам, че е до мен. Още първия ден усетих стъпките, все едно идва при мен да си легне. В началото не можех да спя. Видях лицето му в първите дни. Беше усмихнато. Сигурно ни се радва как се справяме без него", добави Бояна.

Тя разказа още, че по време на поклонението й е било страшно тежко и само благодарение на близките си останала силна. Един от близнаците бил плътно до нея и я държал за ръката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената с деца , е важно да има пари. ТОВА , за мъжа си да мисли СТАВА на запад. Там е патриархат . Тук е измама , но не на 100% .
15
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам тия с многото пари все хубави жени е...А ние тъпите простите и от село с какви вуци се бориме.
14
8
 
59
 
! Отговори
123 преди 6 години
Абе живота емани бегай. Но все пак има някаква справедливост. Тоя цял живот е лъгал крал и карал хората да му работят без пари и накрая си взима млада и готина жена и тя го уморява от таковане. Накрая жена му обира парсата. Е кажете ми сега после защо имало толко *** и всяка гледа да се тунингова максимално. НО най-разбиващото е:" МИ беше студен, ама нищо необичайно..." И к'во сега младата му жена ще харчи пари по жребци, да си навакса от гадните нощи с тая мумия.
13
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То така и Владо / планетата, която му окраде КОЛЕКТИВА от Шейново/ е пучинал НО в ареста "В съня си" КОЙ ще плати кръвнината на жената, която РОДИ. И крадливата акушерка и задигна процента та.
12
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Журналист , 1989 започва честен бизнес - демек обира глуповатия народец. Внучката му се казва Мария-Магдалена Чорапова.
11
6
 
46
 
! Отговори
КЛУБ преди 6 години
Добре Дошла .Човека е на топло .Харчи му парите откраднати от Децата на България . ДДС .Този беше Най-големия Крадец на ДДС .
10
7
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не съм чул лоша дума за Шарлопов. Той е герберастки крадец и основен спонсор на Тиквата.
9
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шарлопов станал милионер ва 30 години. Босът в "Звездни стажанти" хвърлил пъпа на близнаците си в банка.Рокфелер не беше ли почнал така бизнеса с две ябълки и го развил?Отървал се е от Народния съд.
8
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Левски се е борил срещу чорбаджии и изедници.Защо,и от какъв зор като и сега е същото.Такава е системата и строя.Не го обвинявам човека.Ако не е той ще е друг.Иначе Борянка си я бива.
7
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз също страдам от високо кръвно, но не го меря. Е, заричам се да не ям пържоли и червено вино. На другия ден ми минава.А пропо, имал ли е чорбаджи Чорапов разговори с бин бюлюк баши Боко Ага Банкянлият?Червен вятър духa.
6
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глей сега колко лоши са хората.Бил при любовница,бил прекалил с виаграта,а то се оказа,че виагра е взел заради младата си жена.Ех,мъже,мъже,внимавайте когато се жените,че младата жена е нож с две остриета.
5
5
 
37
 
! Отговори
Бузлуджански чироз преди 6 години
Какво ни занимавате с някакъв си Чорапов ? Опънал петалата и гушнал босилека . Сега някой ще разопакова Бояна и ще източи съдържанието .
4
4
 
63
 
! Отговори
месара преди 6 години
бизнесмена национален герой ли ше го правим, та продължавате да ни занимавате с него, а сега и жена му трябва да слушаме?! стига с тия "достойни бизнесмени", жените и любовниците им. милионер не се става с морал и акъл, поне не в България!
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя е по-възрастна?? Според мен съпругата!
2
8
 
45
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
Въпросът е, кой сега ще й топли леглото. Няма да е дълго време студено... В такива топли опаковки, като нейната все ще се намери опаковка с топло съдържание дет да я топли... Добро к-ве...
1
9
 
32
 
! Отговори
От ратаите преди 6 години
Бог да прости чорбаджи Чорлапов или как му бе името.