Какво носят на Бойко Борисов двете му роли - у дома и навън?

Анализатор: Властта да отговори на значимите за хората теми!
Обновена: 31 мар 2018 17:07 | 31 мар 2018 16:46, Веселина Йорданова
150
Какво носят на Бойко Борисов двете му роли - у дома и навън?
Снимка: БТА, архив

Премиерът Бойко Борисов има две лица – едното е в чужбина, а другото в България, като проявите на едното му носят успех, а на другото – провал. Това коментира политическият психолог проф. Антоанета Христова пред Радио "Фокус".

Още по темата
Според анализатора министър-председателят е влязъл много успешно и убедително във външния образ и с неговия стил на олекотяване на комуникацията е успял да превърне България в мост на международната политическа сцена.

"В момента външнополитическата роля и поведение на правителството се различава от вътрешнополитическото му поведение, сякаш са две лица – премиерът определено влезе много добре в ролята си на международно ниво, но вътрешнополитическата картина е съвсем различна", каза още Христова.

Според нея е достатъчно правителството и управляващите да отговорят на значимите за хората теми.

"Напрежението от неслучващите се реформи в социалните сфери са темите, които биха могли да направят живота ни по-добър, но там няма такъв рязък мах", коментира проф. Антоанета Христова.

Анализаторът уточни, че не е важно дали ще се вложат средства в образованието, здравеопазването, съдебната система, а как ще се вложат и в каква посока ще са приоритетите на правителството.

Според нея от тази гледна точка процесите са "зациклили" и няма реформи, които да дадат усещане за промяна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
6
 
9
 
! Отговори
1 преди 6 години
стига с този др.борисов,навремето др. живков не е бил показван по телевизора,и вестниците,него хвалеха ,толкова,колкото др.борисов.
95
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 106Да знаем - КТБ , спрени евро фондове, червени фабрики , червени плъхове ...хич да не е знаем ...едно 20 години :) освен ако нещо ново не знаеш гадательо
94
3
 
23
 
! Отговори
бългериа фърст преди 6 години
Хубаво ни е с другаря Борисов! А знаете ли колко още по-хубаво ще ни бъде без него?
93
6
 
7
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
Браво за позицията за руските дипломати. Показа държавническо мислене!
92
2
 
16
 
! Отговори
благодарим ти преди 6 години
Благодарим ти, другарю Борисов, за нищото, което ти свърши в Евксиноград!
91
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До тук най-успешния политик на България. Разбира се и царя , който ни вкара в ЕС преди да хлопнат вратите . Успех и занапред !
90
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БРАВО БОЙКО! НЕКА РЕВАТ ЧЕРВЕРАСТИТЕ!
89
7
 
11
 
! Отговори
---::: преди 6 години
Извън България вече е известен като момичето на повикване на русия.
88
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лонг лив кинг Воци!А бедните да го духа-.
87
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шенген - на Путинден !
86
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 94Руснака никога не е уважавал слугите си. Това е доказан факт от историята. Руските крепостници сас се гордеели че са бити от господарите си. А тези които не са ядяли бой от господарите си поради някаква причина са били вземани на присмех от останалите крепостни. Тази традиция е запазена и до днес. БСП и русофилските партии трябва да се гордеят когато ядят руските шутове, защото по манталитет с нищо не се различават от руските крепостници.
85
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двете му роли ще му донесат два ритника по *** на Борисов.
84
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мислех си, че е в български интерес да имаме обрана позиция. Да не вземаме радикални мерки без доказателства. Обаче като видях коментарите на новината в руските медии промених мнението си. 99 % от коментарите са негативни за България. В руското общество няма капка благодарност за нашите действия. За пореден път сме били доказали, че сме предатели и хора, чиято дума не струва нищо. Осмивани сме по всевъзможни начини. Този ход не ни донесе никакви дивиденти и май даже повече се дискредитирахме...
83
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименДа, в никакъв случай не бива да допускаме червените *** до властта!
82
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Носят само срам
81
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Много *** има в България. Борисов изчаква за Скрипал и не гони руските дипломати. Не , че се притеснява за русофилските настроения на част от българите, а защото утре ще види газ от южен поток на куково лято. Западна Европа си има северния поток, а ние проспахме всичко, от което страната можеше да печели милиони само от транзитните такси. И като се затвори доставката през Украйна няма кой да ни помогне. Затова англичаните имат умна приказка - няма вечно приятелство, има вечни интереси
80
2
 
8
 
! Отговори
СИСИ преди 6 години
Миналата година Борисов съобщи, че започва промяна в образователната система, като от 1 януари 2018г заплатите на учителите ще се увеличат с 15%. Да, ама не. Къде отидоха тези пари , заложени в бюджета. Всяка година обещания за учители, медицински сестри, доктори и социални работници и нищо. Важни са спящите полицаи в колите и надзирателите, които изкарват по още една заплата от отпуски на затворниците или внасяне на телефони. Затова младите ще бягат
79
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ ЩЕ УПРАВЛЯВА ДОКАТО БСП ИЗЧЕЗНЕ.
78
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да беше подал оствака,щеше да е пак някакъв ход,пред слагачество и слугинаж на кремъл
77
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз закла всички,защото утре вратите към западните пазари могат да бъдат затворени за българи и тогава вие да се редите за македонски паспорти.Престъпление срещу народа.Пропуснахме онзи момент който 30 години сме чакали,този некадърник изтърва положението което трябваше да отиграем категорично