ВМРО: Да купуваме родни стоки, не на двойните стандарти!

От партията искат да бъде защитено българското производство
Обновена: 1 май 2018 17:19 | 1 май 2018 17:16, Веселина Йорданова
154
ВМРО: Да купуваме родни стоки, не на двойните стандарти!
Снимка: БТА

Да купуваме български стоки, за да преборим двойните стандарти и да защитим българското производство, призовават в позиция от ВМРО.

Така ще бъде направена стъпка към откриване на повече работни места в България. Това ще донесе и ръст на икономиката, ще плащаме повече ДДС тук в страната си, а не пари, които ще изтичат от държавата през трети фирми.

Така ще можем да разработим българските марки и ще направим крачка към преодоляване на демографския дисбаланс, заявяват от партията по повод скандала с двойните стандарти при храните в ЕС.

Още по темата

В позицията се припомня, че България е известна със своята култура в областта не само на хранителната промишленост.

Плащайки за стока, произведена тук - в България, с български продукти, всички ние внасяме пари в държавния бюджет, който в крайна сметка "плаща" за допълнителните социални, културни и всякакви други обществени дейности на държавата. Това е бюджетът, от който се плащат парите за здравеопазване, сигурност и отбрана, посочват от ВМРО.

От партията смятат да предприемат законодателна инициатива за подкрепа на българските производители.

"Да направим своя еврореалистичен избор, без да се самозалъгваме, че мегапроизводителите в световен мащаб ще променят политиката си и това даже няма да се отрази на цените", пишат те в позицията си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Омръзна ми да слушам празни приказки от тия. Няма ли да кажат какво става с достойните заплати и пенсии за българите, дето обещаваха преди да ги изберат. На другия ден след изборите се прегърнаха с ГЕРБ и забравиха какво са обещавали. А само ден преди това за тях гербаджиите бяха мутри и с тях никога нямаше да управляват. Пълни лицемери, говорят само това, което смятат че ще прозвучи добре на т.ъпия електорат, без да имат никакво намерение да направят каквото и да било.
11
2
 
25
 
! Отговори
Възмутен потребител преди 6 години
Защо?Качествените продукти се изнасят в чужбина и за нас остават храните второ качество.Вземете например сиренето,кашкавала и киселото мляко.Когато бях дете те имаха един вкус,а сега съвсем друг.Така е и с други продукти...освен това са в пъти по-скъпи.Тоест не само ни тровят,но и си плащаме солено за това.
10
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Родните да не би да са качествени? Точно родните сирена и кашкавали са пълна имитация на оригиналните продукти, киселото мляко се прави по "подобрена" технология и вкуса му няма нищо общо с вкуса на натуралното кисело мляко, колбасите се пълнят с всичко друго, но не и с месо, а плодовете и зеленчуците бъкат от торове и пестициди. Деленето не трябва да е на българско и чуждо, а на качествено и боклучаво.
9
1
 
19
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
ВМРО защо не казват, че БГ лимонадата се прави от затворници с прякор Манджата, които пикат вътре и плюят за отмъщение към обществото еми ще си пия лоша ГМО Фанта внос от Германия за 2 лв вместо БГ лимонада за 1,99 лв приготвена по стара затворническа рецепта.
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВМРО да изгони българските производители и българските политици от парламента искаме немски поизводители и политиц.и Един стандарт и една нация немска. Немците са наши братя ВМРО също вън от БГ да си ходят в Македония, Македония дори не е част от ЕС.
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВМРО е македонска партия не българска .
6
3
 
7
 
! Отговори
Борис Боков преди 6 години
Пеизовавам целия кофти матриал да плаща в ***, че сметките в Швейцария са празни!Ваш Борко
5
1
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
нямам нищо против да купуваме бьлг стоки ама на какви цени като на фермерскитепазари ли е няма да стане
4
3
 
31
 
! Отговори
Петко преди 6 години
Популизъм на килограм. Евтин, роден - български. Жалка история...
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ,,Македонска Наденица'' към родните стоки ли спада ? Понеже съм и голям фен,и редовно си купувам,печена на скара става много хубава.Та питам за нея де?
2
1
 
25
 
! Отговори
и кво правим преди 6 години
ако родните стоки са по-скъпи , ако родните производители гледат да ни прецакат ?!
1
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че то в нашите продукти също е пълно с палмак и Е-та ? Какви двойни стандарти ги гони тея не знам... Качеството зависи от цената. Погледнете опаковката на всяко българско произведение под 2 лв :)))