След сън: "Дете индиго" води болната Теодора в Бразилия!?

Кармен Лазарова твърди, че се запознала с нея в Южна Америка
3 май 2018 19:30,
88

Кармен Лазарова, която заведе Теодора в Южна Америка, твърди, че болната жена е поела осъзнат риск с предприемането на това пътуване. По думите на Лазарова, която от години води групи при бразилския медиум Жоао де Деус, тя няма нищо общо пристигането на Теодора в Южна Америка, а се запознала с онкоболната жена на място в кампуса на медиума.

Още по темата

Пред Bulgaria ON AIR тя настоя, че Валя Лунгарова е тази, която е придружавала Теодора в Бразилия.

Пред Кармен Лазарова Лунгарова споделила, че има свръхестествени способности и сънувала бразилския медиум, който ѝ казал тя да отиде при него.

"С Теодора се запознах на 27 април и ми я представи Валя Лунгарова, защото тя беше член на нейната група. Валя Лунгарова ми се обади 3 седмици преди моето заминаване. Тя ми обясни, че е дете индиго, че има свръхестествени способности. Тя ми каза, че е сънувала медиум Жоао, който в съня я вика тя да отиде в Бразилия. Тя е събрала една група от 8 човека. Аз я попитах директно: "Валя, какви са хората?". Тя каза: "Ами, знаеш, аз работя с хора с духовно развитие", разказва Кармен Лазарова.

"На третия ден Теодора получи главоболие, за съпруга ѝ това се дължи на лечение от страна на медиума, за мен това се дължи на дългото пътуване", допълни тя.

Лазарова твърди още, че разбрала в бразилската болница за тумора на Теодора. Тя каза също, че не си изкарва прехраната с тези пътувания и групи, които организира за посещения при Жоао де Деус.

Припомняме ви, че 32-годишната Теодора Маджарова има рак на гърдата. Тя заминава със съпруга си Александър за Бразилия за лечение при медиум, но състоянието ѝ внезапно се влошило. Оттогава тя е на легло - не е в кома и диша самостоятелно, но никоя авиокомпания не искаше да превози семейството обратно у нас.

Историята на Теодора, която Bulgaria ON AIR първа разказа, трогна много българи и за два дни бяха събрани над 77 хиляди лева за транспортирането на младата жена до клиниката "Анадолу" в Турция. След като сумата беше събрана, близките преустановиха събирането на средства. 

Семейството на Теодора получи подкрепа и от МВнР, както и лично от министър Екатерина Захариева.

Очаква се българката, която е в болница в Бразилия, да бъде транспортирана до Турция на 8 май, след това родното МО ще прати военан самолет "Спартан", който да я прибере у нас. Тя ще кацне на Летище "Враждебна", където ще я очаква специализирана линейка.

Теодора Маджарова е на 32 години, юрист и майка на две деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
9
 
! Отговори
bezumci преди 5 години
smirete se bre, molete se w hrama!
29
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бивша преводачка,дава медицински съвети и препраща хора на някакъв си гуру,да се лекуват?!Какво ли не прави българина,за да припечели пари?Гаври се със здравето на хората...Нищо не е правила безплатно,гуруто плаща,за да му доведат"клиенти".Тя лично го познава,има снимки с него.Но българските власти няма как да проверят това.Може,да е вземала парите кеш,на място.Трудно е за вярване,че е правила всичко това,без пари.
28
2
 
36
 
! Отговори
бай-Кольо преди 5 години
Като чета надолу...все едно виждам ония 80% от оня дето всички го обвиняват. Вие Уважаеми...така ли и не разбрахте че никой не Ви е длъжен от нас обикновените граждани,а?! И аз не цъфтя от здраве...годините си казват своето,ама да искам пари от съседи дори,от приятели...тва нема как стане. Дарител съм на домове за стари хора и сирашки домове.. от 91-ва г.,помагам с каквото мога,в рамките на нормалното. Ама ми писна да чета всеки ден че на некой си му трябвали 200 000 $ ,е, да ме извиняват sorry!
27
3
 
11
 
! Отговори
prostaci преди 5 години
prost narod
26
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До то ония по-долу.Ти да не мислиш, че на старите хора им се мре?!? И какво са винавни шарлатаните, те си предлагат някави измислици, но не са отишли при никой да му искат парите.
25
25
 
14
 
! Отговори
то ония по-долу. преди 5 години
""Всички сме смъртни. Понякога е по-добре да си приемеш съдбата"Ама ти си бил голям поет/ка, но явно нямаш допир до млади хора, които са болни и за това си изписал тези "поетични" небивалици. Напълно нормално е млад човек, ако се разболее да търси всякакъв начин за спасение, а не да легне и да си говори с роднините в леглото и да чака да "мре". Лошо е, когато шарлатани се възползват от това, а също, че имаш 17 харесвания, което показва, че хора, които не са се сблъсквали с това говорите .
24
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Турция не лекуват рак.Ракът е нелечима болест.Просто оставете жената да си почине в дома си спокойно. Не я ползвайте за рекламно лице на фалшивата турска болница,която прибра парите на хиляди българи, които починаха , а роднините им останаха без пукнат лев.
23
1
 
38
 
! Отговори
123 преди 5 години
Онкоболна жена с метастази в мозъка,да я метнеш на презокеански полет до Бразилия да я лекуват шамани...Не знам колко са й давали още,но тази "екскурзия" определено е съкратила това време.Дано успее да преживее полета навръщане.
22
3
 
32
 
! Отговори
Reality pill преди 5 години
И какво се оказа накрая - вчера "умни и красиви" граждани, самоотвержено бранеха "каузата", плюнчеха се и хвърляха клетви срещу "безсърдечните ***". Днес - пълна тишина. Оказа се, че "каузата" предполага да се изхарчат немалко пари (частни и обществени), за да бъде масажирана истерията на един кукумицин, който е готов да търси алтернативи all over the world... Хайде, момчета и момичета - започвайте да зовете, апелирате, изисквате. Човекът има скъп вкус.
21
2
 
12
 
! Отговори
С рак преди 5 години
Стига вече,нас не ни заведоха никъде,много сме ,и не искаме да сме бразилски овце,имам да имам живот
20
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ги обвинявайте, никой не е засрахован, никой не знае какви идеи ще му дойдат в подобно положение. Медиумите обаче са за бой. лешояди гнусни.
19
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички сме смъртни. Понякога е по-добре да си приемеш съдбата и да си отидеш обичан и простен, заобиколен от близките си хора, отколкото да гониш чудо и да изпуснеш последните мигове.
18
7
 
49
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Хехе Мъжа и каза ( по БТВ) че би опитал всичко за да я излекува.Бил разочарован от настоящите измамници но бил готов да търси други алтернативи.Започвайте да събирате пари за друга врачка:)))Този се подигра с хората които им помогнаха.Гавра
17
3
 
42
 
! Отговори
весел котарак преди 5 години
Съпругът от глупост е до разболял жена си. И защо Валя Лунгарова се нарича "дете" индиго? В детска възраст ли е? Нека да докаже,че аурата й е със синьо-лилаво цвят за да я приема като индиго човек. Шарлатан до мошеници майно льо.
16
7
 
34
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До вестник ШоуТъпомера го счупиха с изпращането на военен самолет.
15
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност как и се помага на тази жена като не е контактна?Иначе добрата новина е че българите започнаха да се организират и да правят повече един за друг. А тези обяснения на медиуми, деца индиго и дърти мошеници са за пред съдията. Кураж на семейството!
14
3
 
12
 
! Отговори
do Юнал Джемилов преди 5 години
Ти и на училище не си ходил, ама това е друг въпрос....
13
5
 
33
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
Някой трябва да носи персонална отговорност за цялото това безумие. Дано никой да не го стига тава страшна болест, но когато ти дойде на главата, лесно душа не се дава и за любимите хора цена няма. Продават се имоти и се затъва в заеми. На тези черни, дребни, умрели и изсъхнали душици, които продават надежда за живот на тези клетници, ще ви кажа едно:Един ден ще ви стигнат много по-лоши неща и тези пари няма да ви помогнат с нищо.
12
2
 
12
 
! Отговори
T преди 5 години
До BurzumПак ти казва, само глупавите хора приемат думите буквално. За метафора и символика чувал ли си?!Чул, че става дума за ходене по вода и си мисли, че буквално за джапане по повърността на водата става дума. Много ти е ниско IQ-то. Честно.
11
6
 
11
 
! Отговори
деМони преди 5 години
Тзи медиуми както и Ванга са обладани от демони и дори и да успеят да "помогнат" на някого, то това е само временно, след кото положението се влошава експоненциално.