След сън: "Дете индиго" води болната Теодора в Бразилия!?

Кармен Лазарова твърди, че се запознала с нея в Южна Америка
3 май 2018 19:30,
88

Кармен Лазарова, която заведе Теодора в Южна Америка, твърди, че болната жена е поела осъзнат риск с предприемането на това пътуване. По думите на Лазарова, която от години води групи при бразилския медиум Жоао де Деус, тя няма нищо общо пристигането на Теодора в Южна Америка, а се запознала с онкоболната жена на място в кампуса на медиума.

Още по темата

Пред Bulgaria ON AIR тя настоя, че Валя Лунгарова е тази, която е придружавала Теодора в Бразилия.

Пред Кармен Лазарова Лунгарова споделила, че има свръхестествени способности и сънувала бразилския медиум, който ѝ казал тя да отиде при него.

"С Теодора се запознах на 27 април и ми я представи Валя Лунгарова, защото тя беше член на нейната група. Валя Лунгарова ми се обади 3 седмици преди моето заминаване. Тя ми обясни, че е дете индиго, че има свръхестествени способности. Тя ми каза, че е сънувала медиум Жоао, който в съня я вика тя да отиде в Бразилия. Тя е събрала една група от 8 човека. Аз я попитах директно: "Валя, какви са хората?". Тя каза: "Ами, знаеш, аз работя с хора с духовно развитие", разказва Кармен Лазарова.

"На третия ден Теодора получи главоболие, за съпруга ѝ това се дължи на лечение от страна на медиума, за мен това се дължи на дългото пътуване", допълни тя.

Лазарова твърди още, че разбрала в бразилската болница за тумора на Теодора. Тя каза също, че не си изкарва прехраната с тези пътувания и групи, които организира за посещения при Жоао де Деус.

Припомняме ви, че 32-годишната Теодора Маджарова има рак на гърдата. Тя заминава със съпруга си Александър за Бразилия за лечение при медиум, но състоянието ѝ внезапно се влошило. Оттогава тя е на легло - не е в кома и диша самостоятелно, но никоя авиокомпания не искаше да превози семейството обратно у нас.

Историята на Теодора, която Bulgaria ON AIR първа разказа, трогна много българи и за два дни бяха събрани над 77 хиляди лева за транспортирането на младата жена до клиниката "Анадолу" в Турция. След като сумата беше събрана, близките преустановиха събирането на средства. 

Семейството на Теодора получи подкрепа и от МВнР, както и лично от министър Екатерина Захариева.

Очаква се българката, която е в болница в Бразилия, да бъде транспортирана до Турция на 8 май, след това родното МО ще прати военан самолет "Спартан", който да я прибере у нас. Тя ще кацне на Летище "Враждебна", където ще я очаква специализирана линейка.

Теодора Маджарова е на 32 години, юрист и майка на две деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
10
 
5
 
! Отговори
Мари преди 5 години
До #47 АнонименИдея нямам кой е Иво, не бях злонамерена когато писах конкретен отговор, но поне разбрах, че писането е загуба и се чете от коравосърдечни хора. Дано не ви се налага да живеете с надежда за живот. Поздрави на Иво, който и да е той.
49
1
 
27
 
! Отговори
Знаещ преди 5 години
Такива като Лунгарова и Кармен - в сливенския затвор с бързи процедури. Стадото само трябва да се брани от хиените. Кармен е изветряла леличка, която лъже нагло и убедително. Господ я е лишил от това да бъде майка, но тя е осиновила момиче с олигофрения, което представя за фотограф. Лунгарова не е нито индиго, нито дете. В паузите на нейните "семинари" дърпа цигара след цигара, а по тях води групички клакьори, които да доубеждават присъстващите шарани в способностите й. Пълно менте!
48
5
 
22
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Трудно се съдят болни от тежка болест.Аз бих дал пари за някой да си лекува рак, но не бих дал пари за някой който е заминал за Бразилия да се върне.Не разбирам от какъв зор се връща, тука ли иска да се лекува от рак?77 хил лева за транспортиране, за тия пари сигурно ще може да се лекува в Бразилия.
47
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 52Безспорно са направили глупост, като са тръгнали да търсят лечение от подобни измамници.Но не съдя никого, защото не знаеш какво е да си в такова положение.Жената има 2 деца, просто се хваща за сламката, защото няма друга надежда.Друг е въпроса, че в САЩ и дори в американските болници в Европа лекуват много голям брой онкологични заболявания успешно, само че срещу много пари, каквито повечето хора нямат.
46
5
 
35
 
! Отговори
jaide преди 5 години
Айде стига с тези ***, не стига че простия народ им събра пари за да се върнат от екскурзията в Бразилия, правителството се ангажира да помага на шарлатани, ами и тъпите журналисти не спирата да пишат.
45
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора няма проблем.Какво се притесняваме, че държавата харчи пари безцелно за простотии и шарлатани?Давайте както иска държавата така да бъде!Всички болни юрвайте се по почивки и после ще по ревете малко ще ви приберат на държавни разноски.Поне свят да видите!Давайте всички!!!Явно това се толерира...
44
4
 
14
 
! Отговори
Аззз преди 5 години
Те в Турция хубавите клиники лекуват с класическа медицина, защо е отишла с парите на хората вместо да си взима бразилските билки?
43
3
 
22
 
! Отговори
до 37 преди 5 години
Виновни са и шарлатаните, защото това е измама по НК, виновни са и всички тия дето им се връзват масово поради глупостта си.
42
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кога ще ни занимават с тези?Нали вече уточнихме, че се прахосват излишни пари за тая.И какво занимават цяла България с простотията и.Дайте парите на хора в България, които нямат пари и имат шанс и не се размотават по почивки в Бразилия.Защо медиите раздухват тоя случай?Толкова много хора си отиват всеки ден защото нямат средства.Тая с какво е повече освен, че е проста ?
41
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЛЕДАХ ГОСПОЖАТА В НЯКАКЪВ КАДЪР ОТ "НА КАФЕ" КЪДЕТО ОБЕСНЯВА ЧЕ ВЪПРОСНИЯТ МЕДИУМ ПРАВИ ОБЕЛВАНЕ НА ОКОТО С РЪЖДЯСАЛО НОЖЧЕ- НА СЕКУНДАТА СМЕНИХ КАНАЛА- НЕКА ДА ПОДХОЖДАМЕ ИЗБИРАТЕЛНО КЪМ ДУХОВНИТЕ ХОРА КОИТО СЕ НУЖДАЯТ ОТ СПЕШНО ПСИХИЧНО ЛЕЧЕНИЕ. ДА, КОГАТО НИШКАТА ИЗТЪНЕЕ И АХА, АХА ДА СЕ СКЪСА- ТАЯ ЛУДАТА НЕ БИВА ДА ПРЕСИЧА ПЪТЯ НА ХОРАТА КОИТО СЕ ХВАЩАТ ЗА СЛАМКА- ТАЯ ЩЕ ГИ ОТВЕДЕ БЪРЗО И СПЕШНО НЕ КЪДЕТО ТРЯБВА- ЛУДА, ЛУДА АМА ЗА ПАРИ, ДУХОВНА, ДУХОВНА АМА ЗА ПАРИ.
40
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МариИво се превърна в Мари... Смекчи тона, но продължава с драматичните сравнения изсмукани от пръстите...
39
11
 
31
 
! Отговори
Мари преди 5 години
До Анонимен #45Животът е неповторим дар, но за всеки от нас, без изключение, е тънък като косъм и когато виждаш, че се къса, правиш всичко да го задържиш. Страшно е. А е моя връстничка. На 32 не ти се умира, живее ти се. Вероятно и на 80 годишните им се живее, но поне са доживели до тази възраст и са отгледали децата си.
38
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Образована жена, но жалко че се е вързала на глупости
37
16
 
24
 
! Отговори
Трак преди 5 години
Дано жената се пребори с тази ужасна болест.Това е най важното , а тези дето се възмощават от похарчените пари , каде бяхте при фалита на КТБ и милярда за реактора.Каде
36
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шушана Шушана, екстрасенс те прецака, вярвяш на щури баби-орфей, няма как да те огрей!
35
7
 
43
 
! Отговори
Мари преди 5 години
Надеждата умира последна! Юристка се доверява на измислени духовно извисени и на шаман, защото иска да живее и да отгледа двете си деца. Страшно е когато смъртта те иска и ти разбираш това. Дано транспортирането и мине безпроблемно, за да види и прегърне децата си!
34
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А не е ли просто дърта и алчна шарлатанка? Дете индиго друг път за. Малкия принц няма ли да се самообяви....
33
5
 
21
 
! Отговори
Е *а мааму преди 5 години
Аре са па друга звезда.. Била сънувала.. Еййй да те изсънуват у гробищата и тебе като другата луда... Да! - когато човек опре до тия болести търси надежда във всичко, ама да слуша мършите дето били сънували и тия с дистанционното лечение дето лекували по снимка.. Е това вече няма как да стане, колко и да му се иска на човек...
32
7
 
7
 
! Отговори
Димитров преди 5 години
До bezumciБи ли споделил на какъв език пишеш?Че не моа ти разчета маймуниците. Или искаш да покажеш че си поредният ***.
31
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видиш ли дете индиго, на психиатър бързо заведи го. Щом от рано се лекува, гласове не ще да чува!