Емилия за Феди: Отиде си едно дете с мечти за бъдещето!

Изписаха се неверни неща за катастрофата, заяви фолкпевицата
Обновена: 28 май 2018 11:38 | 28 май 2018 11:00, Александър Попов
151
Емилия за Феди: Отиде си едно дете с мечти за бъдещето!
Снимка: Facebook

Фолкпевицата Емилия сподели емоционален пост в социалните мрежи, след като вчера следобед почина 19-годишният Феди, син на нейният приятел Жорж Башур.

Лекарите не успяха да спасят живота на младежа, шофирал колата, с която те катастрофираха.

Още при приемането му в болницата стана ясно, че травмите му са много тежки и животът му е в опасност. Той бе с тежка черепно-мозъчна травма и сериозно увреждане на мозъка.

"Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет Boston university и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго... Няма отговор на въпроса: ЗАЩО??????????

Още по темата

Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос. Не са верни нещата, които се изписаха по медиите и нещата, които се казаха по телевизиите!!! Пътувахме нормално и спокойно със скорост не повече от 110 км в час и неочаквано попаднахме на аквапланинг, който предизвика тази тежка катастрофа...

В Библията пише: "Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!". Казват, че ако Господ те обича, те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим...

Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат - дължиш им го...и ние ще продължим... Федка, почивай в мир - ние ще продължим живота си, но не без теб... Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!".

При катастрофата на магистрала "Тракия" пострадаха и фолкпевицата Емилия и годеникът й Жорж, но двамата са без опасност за живота, все още са в Окръжна болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съболезнования на майката на момчето,а чалгарката по-добре да замълчи.
84
1
 
12
 
! Отговори
Ели преди 5 години
И забравих. НЕ ЦИТИРАЙ БИБЛИЯТА. Там въобще не пише такива глупости. Ако не я разбираш правилно си намери друго четиво. Излиза според теб че господ иска децата ни да умират....майко мила! Страшна тъпотия! Абе тази жена толкова ли е ***
83
2
 
9
 
! Отговори
Ели преди 5 години
На въпроса защо! Отговорът е лесен. Защото сте дали колата да я управлява неопитен шофьор! Защото е карал с доста по-висока скорост и защото той, господ, не му е работата да налива ум в празни глави. И сега като се счупи стомната пътища много. А ако е вярно това, че ти Емилия, винаги тръгваш в последния момент и караш бързо е - какъв друг резултат чакаш. Майката на това момче, което се вижда че е мило и добро, сега страда много и не чакай да те заобича...
82
1
 
50
 
! Отговори
ТОТО преди 5 години
Смъртта вече се превърна в показност!Когато баща ми почина, не знаех къде се намирам точно 3 седмици.Гледам Емилия и бащата на момчето се скъсват от постове във фейсбука?!В такива моменти не знаеш на кой свят се намираш, не ти е до фейсбуци, толкова ли повърхностна стана мъката на хората, или показна?Бог да го прости, но всички, които излагате смъртта на близките си на показ, знайте, че не ви вярвам, че страдате. Страданието е тишина!
81
8
 
9
 
! Отговори
Съпричастен преди 5 години
Защо ВИЕЕКСТРОВЕРТИТЕ, които явно не харесвате живота си, коментирате за трагедията на това семейство?! Какво значение има какъв си - певица, бизнесмен, продавачка, чистачка...?! Никой не е имунизиран срещу подобна житейска трагедия!!! Всички сме хора и страдаме еднакво за близките си!Проявете уважение към семейството и близките на момчето! Ако не можете, намерете друга статия ( отслабване с хапчета чудо или подобна абсурдна информация ) върху която да излеете гнева към ВАШИЯТ нещастен живот!
80
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Даже и да караш бясно, на червено, все пак си слагай колана...
79
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бугарите оти ово сте озверели и злобни изверги?
78
0
 
27
 
! Отговори
tc tc tc преди 5 години
Веднъж ми се случи аквапланинг на магистрала Хемус след дъжда и наистина е страшно. Добре, че успях да намяля от 120 на 90, че иначе щеше да съм извън пътя.
77
5
 
9
 
! Отговори
храна от Библията преди 5 години
Благословен да е Господ ,Който всеки ден носи бремето ни ,Бог Който е наш спасител яжте и се хранете с хляба на Живота всеки ден за да сте добре с Бог и със себе си
76
5
 
50
 
! Отговори
Пич преди 5 години
"Няма отговор на въпроса: ЗАЩО??????????"А, има, има отговор. Защото когато една изрусена, силиконова кокошка се качи на колата с нискочели бекове, винаги последните се опитват да се направят на големи мъже и да "карат бясно на червено", че да впечатлят изрусената "дама". Последнитата, разбира се, през цялото време на "бясното каране" се кикоти на задната седалка, докато не стане белята. Тогава реве пред камерите и разправя какво добро момче е загубила. До болка позната картинка.
75
7
 
7
 
! Отговори
не четете преди 5 години
Господ нр прибира младите от греховния свят а им дава сила да живеят неопетнени от този свят дълго до дълбока старост ги носи Бог
74
2
 
43
 
! Отговори
1 преди 5 години
Да почива в мир момчето, много сила е необходима сега на родителите му. Госпожата обаче трябва сега да е по ниска от тревата, а не да изказва глупави и не на място мнения. Всички деца имат мечти, нейните дали няма да имат, като порастнат.
73
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко за момчето. Но при дъжд се шофира с не повече от 80-90, (според силата на дъжда). Ако трябва и с 60 се шофира. При скорост от 110 си е опасно по време на дъжд.
72
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!".Господи, прости им! Как цитирате толкова нелепо и обвързвате това с тази ситуация? Изразът означава да не се пречи на децата да приемат Бог в сърцата си, да поемат по пътя, който той сочи, а не, че Господ си ги прибира. Цитати не се вадят простой ей-така. Те са част от контекста. Но то иска четене. Чукча писател, не читател. То само бг новинар или фолкаджийка могат да бълват цитати, без да са наясно със значението им.
71
2
 
35
 
! Отговори
345 преди 5 години
Жалко за това младо дете и толкова нелепата му кончина...Вината?Вината и отговорноста са на възрастните, които са му позволили да шофира без нужния опит и то с такава висока скорост.
70
4
 
21
 
! Отговори
Шумаахер преди 5 години
Повечето пътища в България имат опасни канавки в които смъртта е сигурна! Това обаче никой не го забелязва! Погледнете в дясно от платното на магистралата, където и да е (Хемус, Тракия ...) и ще видите огромен ров в който неминуемо колата, която е попаднала се преобръща през таван и не се знае как ще завърши всичко при инцидент. Боковите магистрали, а и предишните са направени да не оцеляваш при пътен инцидент!
69
6
 
22
 
! Отговори
Тираджия преди 5 години
До HandelИ най-добрият шофьор попада в аквапланинг. На всеки може да се случи. Явно нямаш никакъв шофьорски опит.
68
3
 
25
 
! Отговори
георги преди 5 години
110км в час при наличиние на вода на пътя не е ОК! Няма значение дали е магистрала.Аквапланинг се получава още между 70 и 100км. в час в зависимост от това каква е дълбочината на водата, колко дълбок е протектора на гумите и колко износени са те.
67
8
 
18
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
тая защо намесва Исус?!-Фредо НЕ е дете !!!!..В страната на Башур той вече ще е баща на поне две чаавета..ИМА деца,загинали от простотията на възрастните,вкл. и от такива самозвани "шофьори" като Фредо!Защо нещастията,които не подминават никого,винаги се преекспонират в личен план?!
66
1
 
34
 
! Отговори
Милена преди 5 години
Много ми е чудно защо до този момент никъде няма и една снимка на катастрофиралата кола? Кой и какво крие...?