Прайдът като психопатия! Контрера контрира гей средите

Този парад трябва да бъде забранен, настоя воеводата
259
Прайдът като психопатия! Контрера контрира гей средите
Снимка: Булфото, архив

Поредният гей парад, който ще се проведе в София на 9 юни, ядоса общинските съветници от ВМРО и "Атака".

Според лидера на групата им в местния парламент Карлос Контрера "София прайд" е в резултат от лошата държавна политика в сферата на психическото здраве, а  организаторите на гей парада спекулират и изнудват обществото с техните отклонения.

Още по темата

Общинските съветници от "Патриоти за София" в Столичния общински съвет не приемат съвети за демокрация от отявлени тоталитаристи", заяви председателят на групата Карлос Контрера, цитиран от пресцентъра на ВМРО.

Според общинаря ставаме свидетели на поредна, до болка втръснала порция от смешен плач от страна на различни маргинални типове, които осмисляли иначе сивото си битие с проповядване на хомосексуализъм.

Общинският съветник от ВМРО посочва, че не са организаторите на гей парада тези, които ще преподават на българското общество уроци по демокрация.

Техните спекулации са до болка познати и не се основават на факти, а на твърдения в стил "една жена казала на съседката пред блока".

"Не съм учуден от тези врясъци на гей активистите. Както много пъти сме подчертавали ние - патриотите, тези хора (организаторите на гей парада) правят политика от креватните си изпълнения в спалнята. Непрекъснато от тези хора слушаме общи приказки и дрънкане как им били нарушени и нарушавани правата, как някой ги бил тормозел, дискриминирал. Всъщност, никой не се интересува от тях, освен когато манифестират ексцентричните си отклонения", посочва още Контрера.

Той категорично отрича твърденията на НПО-тата, че патриотичните организации били недемократични и отвръща на удара, че точно организаторите на гей парада са хората, които най-малко търпят чуждото мнение.

"Това са типове, които си позволяват публично да обиждат с епитети и квалификации опонентите си и те ще ми говорят за демократичност е нелепо изказване от нелепи хорица", коментира още общинският съветник.

Контрера настоява организаторите на парада да платят сметката за охраната за десет години назад.

"За техния кеф държавата изкарва по 1500-1600 полицаи и харчи стотици хиляди левове на година. Дали е справедливо?Този парад трябва да бъде забранен, другата седмица официално ще го поискаме от МВР с аргументи, мотиви и разчети", завършва председателят на "Патриоти за София – ВМРО и АТАКА" Карлос Контрера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не са тия паради кой ще чуе ?
51
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Би-чо а на ходи се скрий, където слънце не изгрява.
50
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-ниско интелигентната, психически сбъркана, външно противна, агресивна, и нескопосана част на обществото са тези. Комплексирани и опитващи се да избият комплекси с агресии и истерии.
49
8
 
10
 
! Отговори
би преди 5 години
До ФутурологХайде, и другият тpoл се обади! Гей парадът всъщност е протестно шестве, участниците на което искат узаконяването на гей браковете, инвитро процедурите и сурогатното майчинство за гей двойки, осиновяването на деца, привилегии под названието "позитивна дискриминация", специализирано законодателство, пари за техните НПО-та и др.
48
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гейовете имат специфичен дефект в суперегото.Обичайно са егоцентрици и не са способни да харесат нещо различно от себе си.Изобщо не са умни, а поради егоизма си са с немотивирано високо самочувствие.С егоизма им е свързано интриганстването и пресмехулството.Те са словоохотливи и минават за ерудирани първо , защото не могат да спрат да се самоизтъкват и второ, защото нямат обичайната за другите тактичност.
47
14
 
9
 
! Отговори
Футуролог преди 5 години
Трябва да си заклет воайор за да ти пречат гей парадитеНито един гей парад не съм гледал през живота си и нямам намерение да гледамКонтрера и патриотите сигурно редовно ходят да ги гледат и недоволстват че няма садо-мазо като през 2 св. война ли?Стара българска черта е вечно да гледаш в канчето на другия а не в своето собственоСпоред мен ГЕРБ и ПФ създават гей истерия в обществото за да се отклонява вниманието от истинските важни нещаКакво ме вълнува парад за 1 час само 1 път годишно?
46
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 51ДЕТЕТО ТИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОР!!!ТИ ЛИ ЩЕ МУ ОПРЕДЕЛЯШ КАКЪВ ДА БЪДЕ ИЗБОРА МУ !!!
45
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТЕ Нямат Право Да показват Пред Детето Ми Извращения в Секса.Преди Да Съм ОбяснилНа Детето ми За Пчеличките И Тревичките.И Пеперудките.Моля ви! Не ме поставяйте в Стрес Между Вас и Моето дете, което искам да расте нормално, като повечето от 2000 години before. PLEASE!!!
44
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КрумГей хората са най-толератни понеже са различни.
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 70Това е парад показващ каква е България.
42
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 54Те обидинените патриоти трябва най-сетне да си признаят че са минали на другия бряг.Така ще съберат и гласове за следващите избори.
41
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СтаматХората имат право да показват любовта си пред другите.
40
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направо да съчетаят гей парада и 9-ти май и двете да са на една дата.
39
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредния гей параден цирк, ще бъде представен и режисиран от евреи ционисти. Жалко е че сме свели глави и търпим изродщината на най отвратителните хора в света евреите.Защо не съм роден в Унгария? Тези хора се подиграват със всичко ценностно заложено в Християнските вярвания и традиции.Докога ще гледаме гледаме като телета на заколение, без да дадем отпор на НПО, америки за България, БХК, отворени общества и други токива туморни образувания.
38
0
 
7
 
! Отговори
Любител на агнешко преди 5 години
@ВеднагаМе...: Прав си, добре че животинките не могат да говорят. Мисля да се обявя за сексуално малцинство и да си поискам повече права. Мързи ме да привличам внимание, материални и всякакви други блага в живота по честен и трудолюбив път. Утре правя организация на содомитите в България. Вече се чувствам подтиснат...
37
2
 
23
 
! Отговори
През 1990 г. преди 5 години
хората си припомняха пословичния израз "Луд се радва на червено!"Но тази пословица има и друг вариант - "Луд на шарено се радва!" Виж им знаменцата и не се чуди на изявите им.Само не ми е ясно защо махнаха хомосексуалността от класификацията на болестите? Няма логика в това решение, то е взето, за да се угоди на онези, чиято толерантност достига размери, вредни и опасни за здравите. Рано или късно, излишната и вредна толерантност ще бъде инкриминирана като престъпление срещу човечеството!
36
7
 
24
 
! Отговори
Крум преди 5 години
Точно тези гей индивиди нямат никаква представа за толерантност и демократичност. Все пак, интелигентността не е присъща за гей средите - те са агресивни, крещящи и кичозни.
35
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе те търсят популярност. Най-лошото, което можем да им направим , е да не им обръщаме внимание и сами ще се скрият. За съжаление става точно обратното, значи засега постигат целта си.
34
2
 
16
 
! Отговори
Любител на агнешко преди 5 години
Ако обявя публично, че обичам да извършвам съвукуплителни действия с представители на други биологични видове, коя организация според вас би скочила първа: LGBT обществото за мойте сексуални права или веганите от асоциация за защита на животните? :D
33
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направете като в Москва , сложете един известен гей в Мавзолей и да му ходят там на гости .