МВР има пари за гей парад, но не и за убийства?

1300 полицаи и 160 бона струва охраната на прайда на 9 юни
71
МВР има пари за гей парад, но не и за убийства?
Снимка: Bulfoto, архив

Как така МВР харчи хиляди левове за охраната на гей парада, а в същото време няма полицаи там, където стават убийства?

Още по темата

Този въпрос постави шефът на общинските съветници от ВМРО – Българско национално движение в СОС Карлос Контрера, след снощното убийство на избягалия затворник Владимир Пелов в Ботевград.

Според Контрера явно има сериозен дисбаланс и лоша преценка на ситуацията в МВР, след като се командироват полицаи да охраняват "София прайд" и така се населени места остават без служители на реда."

Има избягал затворник от централния софийски затвор и се знае, че се укрива, преди ден имаше брутално убийство на възрастен мъж в Ботевград, а МВР харчи 160 000 лв. за охрана на гей парада на 9 юни и ще осигури 1300 полицаи да охранят една група хора", възмути се Контрера.

Според него МВР не изпълнява поетите ангажименти за борба с битовата престъпност и гарантиране на сигурността на хората. За сметка на това министерството се занимавало с охраната на едно частно мероприятие, което било финансирано от чужбина.

Така че Контрера отново призова да се забрани "София прайд" като заплаха за обществения ред.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
6
 
1
 
! Отговори
GD преди 5 години
1300 полицая????Тоя чува ли се какви ги ръси... я има 100, я не...
29
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 27Защо,може и да не бие!Ако спазваш закона и си гледаш работата,а не се навираш между шамарите,няма страшно!Бих ти разказал австрийската полиция как се оправя с тях,ама нямам време!Айде,всичко добро!
28
30
 
3
 
! Отговори
Аликзандър преди 5 години
Абе шматки, в Европа гей парадите са нещо нормално от години. Нали всички искахте да сте европейци бе!!! Тогава трябва да се държите като европейци а не като ***. Ако не искатве европейски ценности отивайте в Русия, Африка или в родната ви ИНДИЯ. Ама там няма европари от които да крадете, затова не щете да отидете там.
27
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гейове има не от вчера, не от днес. Никой всъщност не им обръща внимание и те си живеят нормално. С натрапването на различността си и претенциите за специалност обаче , те започват да дразнят всички останали.
26
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не обвинява полицаите - обвиняват началниците им!
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
23, странно! Тая полиция само да бие ли може? Само с това ли се свързва?
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Световните организацийки и правителства, които ви поддържат, изпитват лееееки трудности. До сега ви насъскваха срещу нормалните, за да държат цялото общество в положение "партер" с несъществуващи проблеми. Обществото реагира, вътрешно /за сега/, с изграждането на определени нагласи.Когато външната ви поддръжка изчезне, ще се окажете сами срещу крайно отрицателно настроено срещу вас мнозинство /заради дългогодишния обществен рекет, който упражнявате/.Тогава как смятате да я карате?
23
1
 
14
 
! Отговори
Бож. преди 5 години
Ако ние родолюбците бяхме на власт,щяхме да пратим гейовците да си правят паради по джендемите на Странджа-Сакар заедно с тамошните турци. Без никаква охрана разбира се: те да не са по-важни от народа? Ако им трябва охрана,да си платят!
22
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво Контрера! Браво ВМРО! Браво на нормалното мнозинство в България!
21
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако зависи от полицаите,направо ще ги изкъртят от бой!
20
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Представям си как, като са се раждали, майките им гордо са казвали: Родих мъж!
19
1
 
2
 
! Отговори
Оху,до гейкатил преди 5 години
Не премиера- партийния секретар на държавата Турция е гей!
18
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само не нападайте и иронизирайте полицаите които ги карат да охраняват въпросното сборище! Нито го правят по собствено желание ,нито им харесва да вървят редом с някакви човешки отломки и ако зависише от тях подобни паради никога нямаше да се провеждат в този вид! На изолирано място ,да си наемат един стадион и там на тревата да си развяват каквото имат за развяване , като си наемат и платят на частна охрана да ги пази , а не държавата да отделя средства щото някой го напъва отвътре !!!
17
7
 
1
 
! Отговори
До 120 кг шопар преди 5 години
С такива едноклетъчни не се срещам! Нямаш толкова пари!
16
1
 
18
 
! Отговори
Трудовакъ преди 5 години
До АнонименФутболните клубове при футболни срещи си плащат за охраната - и на МВР и на частни охранителни фирми. Не чух и не разбрах организаторите на това мероприятие ще платят ли за охрана на МВР, ако такава се извърши от полицията? Това е обществения интерес, а не футболните мачове за които има съответните регламенти като нормативна уредба, вкл. и от страна на БФС. Що се отнася до коментара ми, той е загрижен, а не плиткоумен. Виж, твоя гарантирано е некомпетентен.
15
1
 
5
 
! Отговори
Оху,до гейкатил преди 5 години
Проверих и се оказа че такива фанелки не се печатат ни във нашето,ни във вашето село- очевидно мошениците,които търгуват с фанелки са все гейовци и ромеи.
14
2
 
15
 
! Отговори
120 килограмов преди 5 години
До 10Абе швухтел, а пък аз искам да се срещнем с теб очи в очи и да ми повториш изказването си. Ще те излекувам бързо от болестното състояние в което си изпаднал.И добре, че човечеството не разчита на противоестествената *** за продължение на рода!
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Но това гарантирано ще е последният ин работен ден! В цивилизацията такава омраза не се толерира!"Тоест нямам право на мнение и собствени чувства, а ти имаш като заплашваш всички с очевидна репресия."Ми, медали, сър..."
12
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 10 Ами ти от какво си произлязъл ако не от "хетерошматки'' бе?? Щото до колкото знам от такива "семейства" в които тете е мъж , а " мама" е с брада -нищо не се е родило и няма да се роди!!!!!
11
0
 
2
 
! Отговори
Пенчев преди 5 години
До АнонименТи определено си от другите...