Симона е будна, диша сама! Медиците се въздържат от прогнози

Преди няколко часа е била изведено от медикаментозната кома
Обновена: 7 юни 2018 13:47 | 7 юни 2018 11:23, Веселина Йорданова
160
Симона е будна, диша сама! Медиците се въздържат от прогнози
Снимка: Facebook

22-годишната Симона Тодорова от Дряново, която бе простреляна в Слънчев бряг, вече диша самостоятелно, съобщи "24 часа".

Още по темата

Преди няколко часа момичето е било изведено от медикаментозната кома и е в съзнание, има и двигателна активност, обясниха от УМБАЛ-Бургас.

Въпреки това обаче, все още е рано да се каже дали Симона ще се възстанови, тъй като куршумът е поразил важни центрове в мозъка.

Това, че има двигателна активност, все още не значи, че тя ще бъде пълноценен човек. Предстои дълъг и тежък период, в който ще стане ясно дали ще може да разбира, чува и вижда, споделиха медици.

Лекари от отделението по реанимация правят всичко възможно да върнат Симона към живота. Състоянието й е стабилизирано, но остава много тежко.

Родителите на красавицата от Дряново, която е дъщеря на полицейския шеф Тони Тодоров, са неотлъчно до нея в този труден за цялото семейство момент.

Симона бе простреляна от 37-годишния Михаил Станков, който в пристъп на ревност застреля хазартния бос Коста Николов-Миджурина и рани тежко любимата си.

54-годишният Коста бе застрелян с 4 куршума в главата, докато изчаквал Симона в "Мерцедес"-а си, спрян до комплекс "Сън вилидж". Двамата трябвало да ходят на вечеря.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
До ДедоПитай майка й и баща й къде са били, що питаш нас? Моите щерки не са с патешки човки, а гаджетата им са на техните години. Ходят с рейс на екскурзии в планината, а не се завират по луксозни съмнителни хотели с дъртаци на годините на дядо им.
110
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано се оправи момичето. Може да я спрягат за всякаква, но смърт и страдания не не заслужава ...
109
4
 
8
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
Дано да се оправи детето.Много морални съдници се навъдихте - да ви питам дека бяхте кога се опростачи нацията след 89-та?Всички ние имаме вина!Това си е заложено у всички - всеки търси на хляба мекото!Явно момичето няма акъл за кариерно израстване и гледа по лесния начин,щото инак трябва да се учи години наред!
108
2
 
7
 
! Отговори
доктор преди 5 години
с тези поражения, ще е мозъчен инвалид. Няма да разбира, няма да мисли, няма да говори, единственото което ще може да прави е да ходи залитайки.
107
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да и запушат дупката в главата и е готова за употреба ;)
106
4
 
30
 
! Отговори
ха-ха преди 5 години
"Въпреки това обаче, все още е рано да се каже дали Симона ще се възстанови, тъй като куршумът е поразил важни центрове в мозъка."Явно поразяването на мозъка е станало мнгого преди куршумът да го направи. Жалко, че В БГ има много такива мозъчно увредени и че ходенето с мутри се възприема като успех в живота.
105
0
 
4
 
! Отговори
Да Знаете преди 5 години
Тя ще се оправи,защото поръчката беше изпълнена много добре
104
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тц тц,много хейтъри,комплексари и пуритани...На вас кой ви дава право да раздавате морални оценки?Момичето може да си прави,каквото иска.На вас какво точно ви пречи ,че е решила да си ляга с шефа?
103
2
 
6
 
! Отговори
Леополд преди 5 години
Момичета, за да спите, далеч от маниакални ***.
102
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
родителите да я бяха научили да не тъче на 2 стана
101
4
 
43
 
! Отговори
Седмица преди 5 години
Цяла седмица ни занимават с на тази скумрия историята. Извода: не се развявайте с 37 и 50 годишни чичко паричковци че може и вие са влезете в пресата за около седмица.Кажете нещо за кравата Пенка, повече ме интересува ...
100
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе какво ви става ,момичето може да е всякакво ,но не заслужава да и отнесе половината глава някакъв психично болен ревнив тип
99
1
 
37
 
! Отговори
Teodor преди 5 години
Момичета, учете, за да спите, с когото искате, а не с когото трябва!
98
3
 
20
 
! Отговори
Самостоятелен преди 5 години
Първо в природата има равновесие и второ природа е силна защото се чисти от мръсотиите.България се напълни с мръсотии и рано или късно ще има Dispel, if you know what i mean хахаха. Няма да е все така.
97
3
 
12
 
! Отговори
Самостоятелен преди 5 години
Италианската мафия може да го е надживяла, но я разбиха и сега няма това влияние което имаше през 70-,80-те години. 90-те години със зараждането на ВИС и СИК какво стана?До началото на този век. Малко ли хора изпотрепаха? Нещо да си чул за М.М. (Маджо), братя Маргини, Самоковци, Доктори, Поли Пантевци, Георги Илиевци, Васил Илиевци и още знайни и не знайни фигури.Сега с идването на Б.Б. пак се появиха новоизлюпени бабаитчета, но и тяхното време ще дойде.Няма да стигнат далеч.То се вижда
96
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СамостоятеленМного ми се ще да има повече такива хора, като тебе, оптимисти.Въпреки, че не си прав.Мафията надживя Джовани Фалконе, живее и до днес. Тя не изчезва безследно, само преминава от една форма в друга. В България е същото. Оцелели мутри от 80-те и 90-те, сега са бизнесмени, банкери и политици... и тем подобни. Или децата им са такива. И изграждат "висшето ни общество". Миналото още от ранни векове познава бандитски държави, които днес са уважавани нации.
95
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Родителите на красавицата от Дряново, която е дъщеря на полицейския шеф Тони Тодоров, са неотлъчно до нея в този труден за цялото семейство момент"Тя па една красавица... Красавица щеше да е без изкуствените устенца.Той па един шеф... Шеф щеше да бъде, ако можеше поне собственото си дете да възпита, да не обикаля с чичковци заради парите им.
94
2
 
54
 
! Отговори
ьь преди 5 години
Родители, учете децата си да работят. Създавайте им ангажименти и контакти с интелигенти хора. Когато порастнат ще ви гледат като писани яйца, защото ще са възпитани добре. И дори да имат пет лева в джоба си, като си купят нещо няма да изникват в съзнанието им дъртите чичаци дето са ги опипвали, а ще са доволни, че се имат стойност и истински хора около тях.
93
1
 
21
 
! Отговори
до 88, отслужил преди 5 години
какво се чудиш? просто на нормалните хора им е все тая и не виждат причина да ронят крокодилски сълзи за нещо, което не ги вълнува. да, не проявяват съчувствие, но няма и за какво, те живеят в истинската реалност. могат да се замислят жени като пострадалата, но ме съмнява, че на този тип въобще им се удава да мислят. като се събереш с подобни мутри, нали не очакваш да ти рецитират лермонтов и да правят снимки на залеза?
92
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
гангстери са се стреляли, стават такива неща из целия свят. въпросът, който някак си се подминава, е защо се случва през туристическия сезон в най-прехваления български морски курорт? защо единият министър обикаля с полицията да рови в палатки по изоставени и диви плажове, а другият също с полиция измерва ..децибели в дискотеките. някой въобще ще провери ли откъде тези хора имат пари за казина, хотели, какво са завършили, какво работят? защото скоро ще почнат и да се взривяват.