Простреляната Симона – вън от опасност. Проговори!

Увредени са мозъчни центрове, не е ясно доколко ще се възстанови
118
Простреляната Симона – вън от опасност. Проговори!
Снимка: Facebook

22-годишната Симона Тодорова от Дряново, която бе простреляна в главата в Слънчев бряг на 2 юни, вече говори, съобщиха за "24 часа" от УМБАЛ Бругас.

Момичето успявало да отговаря на въпроси с кратки думи, реагирало при появата на родителите й, които са неотлъчно до нея от момента на приемането й в бургаската болница.

Още по темата

На 3 юни през нощта Симона претърпя няколкочасова мозъчна операция, която се оказа животоспасяваща.

Куршумът обаче е увредил мозъчни центрове, поради което лекари не дават прогнози дали и в каква степен младото момиче ще се възстанови.

Факт е обаче, че вече няма опасност за живота на 22-годишната красавица от Дряново.

Показателите й ставали все по-добри, а реакциите й все по-обнадеждаващи.

Симона бе простреляна от 37-годишния си приятел Михаил Станчев, който от ревност по нея уби 54-годишния хазартен бос Коста Николов-Миджурина, работодател и ухажор на момичето.

Коста Миджурина тъкмо изчаквал Симона в мерцедеса си до комплекс "Сън вилидж", за да я води на вечеря.

Внезапно обаче се появил Михаил, въоръжен със законно притежаван пистолет "Макаров". Узнал, че Симона ще излиза с богатия си ухажор, Михаил отворил предната лява врата на мерцедеса и застрелял Миджурина в главата. В този момент обаче Симона вече тичала към колата с викове към Михаил: "Не, недей!". Афектираният мъж се обърнал към нея и я прострелял в лявото слепоочие.

Той бе задържан часове след убийството при опит да напусне страната през ГКПП Лесово.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Принципно, ненавиждам жени които излизат с дъртаци, заради парите им и връзките им. .Аз пък ги харесвам. Може би защото съм дъртак с пари.Повярвай, някои от тях не те оставят с убеждението, че са с теб заради някаква изгода, но аз и всички знаем, че е за това .
19
9
 
40
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Кой с каквото може! Един пробива със слива, друг с мозък, трети с ръце. Не съдя никого и не обвинявам. Всеки по различен начин разбира и живее живота си!
18
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото по-малко говори толкова ще е по-ценна. Никой не обича бърбораните.
17
8
 
12
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Както бях писал и преди: ще я спасят;))) Сега бащичко й полицай, много добре, да си опича акъла, защото следващ път, няма да има. Въпреки, че е поразена от демокрацията, инфантилността на времето, в нея има някакъв особен вътък и Тангра погледна благосклонно, даде й шанс. Но последен шанс, само заради онова, което би могла да развие, отхвърляйки досегашният си бит.
16
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БългаринПрав си, за това, което си казал. Само не и за лекарите. Защото много малка част от тях заслужават парите си. Повечето от тях могат да поставят само най-всеизвестните диагнози. Примерно да ти каже, че имаш грип, бронхопневмония, т.н.Те са пpоcти! Дори инсулт не знаят как да разпознаят. Един обикновен апендицит не знаят как да разпознаят! И взимат супер много пари на фона на останалите българи. Даже и личните лекари на всяко посещение на пациент искат по 3 лева. Отделно други пари.
15
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОКА, ПАРНОТО, БЕНЗИНА! ЛИЧНИ ДРАМИ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ!
14
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Принципно, ненавиждам жени които излизат с дъртаци, заради парите им и връзките им. Пък и не е само излизането, ами и ВЛИЗАНЕТО...Лично познавам такива момичета, които ходят да се плякaт с мъже, които са с 20 години по-възрастни от тях. И наистина ме отвращават.Нооо... въпреки всичко, желая здраве на всички тях.
13
3
 
43
 
! Отговори
свобода на оловото преди 5 години
Еми като няма свобода на словото (тука сериозна цензура виждам), поне да имаше свобода на оловото.Тръгнала с кошничка за злато, прибрала се с кратуна с олово.
12
3
 
65
 
! Отговори
Българин преди 5 години
До БългаринНапротив, настоящата практика показва, че у нас с курвaлък доста далече се стига!Виж, ако тръгнеш с почтен учителски или лекарски труд да прогресираш - трудно!
11
55
 
18
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Дано се оправи и да и дойде акъла в главата. Да види, че с *** не се стига далечеТова не е "***"!Тя е имала две СЕРИОЗНИ връзки и за това се получило така! Трябва да се научим да не се месим в чуждото лично пространство! Симона НЕ е публична личност и е изключително грозно когато някой морален съдник (който не се знае до колко е морален самият той) се опитва да учи на морал!
10
8
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Eвала на докторите и целия екип който спаси Симона. Да е жива и здрава и дано няма трайни последствия за нея. Успех Симона
9
17
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
проговорила, казвайки: 'аз само наполовина го лапнах'. хайде стига глупости, има и по-сериозни новини по Балканите и в Европа; както и у нас.
8
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се оправя и дано да и дойде акъла в главата.
7
43
 
20
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
А къде бяхаста тези родители, когато е била любовница и на пострадалите двама заради нейната алчност и разхайтеностТи от къде на къде ще казваш, кое е морално и кое не? Кой знае ти какъв батаушин си, взел да съди!? Има си един единствен съдник и всеки ще орговаря (дори ти за написаното), когато му дойде времето! За тебе е по-важно да си излезеш, злобата от твоя блудкав и нещастен живот!Давай Симона докажи на себе си и на Бога, че ти можеш! Амин
6
10
 
52
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Дано се оправи и да и дойде акъла в главата. Да види, че с *** не се стига далече.
5
20
 
95
 
! Отговори
Гларус плейбой преди 5 години
Абе хораа. Да си въртиопашка не е престъпление. Виновен е Михаил, че не я е преценил, а е мислил с долната глава. Виновен е и дъртия похотливец който се закача с 30 години по млади жени и заети на всичкото отгоре. Ако трепехме всички въртиопашки, България щеше да остане без жени бе.
4
16
 
89
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А къде бяха тези родители, когато е била любовница и на пострадалите двама заради нейната алчност и разхайтеност, къде са били, когато си е слагала силикон по устните и защо не са й задали въпросите: Защо й е този силикон?, С кого живее?, С кого и за кого работи?, С какви пари си плаща ежедневните разходи?, Какво прави с възрастен разведен мъж, който има дете на нейната възраст?, Защо човек стреля по друг човек заради нея????
3
16
 
16
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Стискам палци. Супер.
2
5
 
18
 
! Отговори
Пандурин преди 5 години
С пистолет в Турция?Равносилно на самоубийство.Не ли?
1
23
 
42
 
! Отговори
Гларус плейбой преди 5 години
Браво на девойчето. Пожелавам и пълно възстановяване! :)