Оценка от МВР: България - най-сигурно и стабилно място на Балканите!

"Щом поръчват полицаи, значи престъпниците са притиснати в ъгъла"
Обновена: 5 юли 2018 12:42 | 5 юли 2018 12:16, Веселина Йорданова
151

Снимка: БТА

България е стабилно и може би най-сигурното място на Балканите, смята вътрешният министър Валентин Радев.

Отговорностите и изискванията на хората към МВР са големи, заяви още той на честванията по повод 139-годишнината от създаването на ведомството пред паметника на Незнайния воин в София.

Още по темата
По думите му понякога полицаите са обругавани несправедливо, а голяма част от работата на МВР остава скрита.

Такива например били шестте месеца на председателството, когато не е бил допуснат нито един инцидент, предаде БТА.

По повод акцията, при която беше задържан братът на депутата Димитър Аврамов - Борислав, Радев заяви, че няма да бъде допуснато полицаи и магистрати да бъдат "поръчвани".

"Не ме вълнува, че е брат на депутат. Фактът, че поръчват полицаи, означава, че престъпниците са притиснати в ъгъла", коментира Радев и каза, че търсенето на "мозъците" на групата придължава.

"До тях се стига. Затова стигаме до "машите". Така умишлено пускаме мигранти, за да стигнем до каналджиите. Сега има около 700 мигранти в двата центъра на Агенцията за бежанците", отчете министърът.

Според него това показва, че органите в държавата се справят добре с миграцията.

Видят ли празник - взривяват банкомат, така вътрешният министър коментира днешния случай в столичния кв. "Люлин".

Явно не са комептентни, не искам да ги уча, но от камерите се вижда, че взривяват, наблюдават и бягат, описа инцидента Радев.

Опитът за взривяване на устройството пред голям хипермаркет бе направен тази нощ. По първаночални данни извършителите не са успели да откраднат пари от банкомата.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
1
 
40
 
! Отговори
Софиянеца преди 5 години
Другари милиционери, как ще коментирате факта, че от 1989-та година до сега няма НИТО ЕДНО разкрито поръчково убийство? Нула! Зеро! Нада!
108
4
 
18
 
! Отговори
Софиянеца преди 5 години
Нека позная! И отзи път са виновни комунистите?
107
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България била най-стабилното и сигурно място за живеене!?Че какво и е на Румъния?Там дори не се е чуло за някакъв атентат,а тук си имаме Сарафово.Така,че Румъния ни превъзхожда.
106
2
 
14
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Според клоуна министър може и най сигурно то място на света да е и затова всички идват да живеят тук и имаме демографски прираст даже!?
105
7
 
10
 
! Отговори
1 преди 5 години
Не зная защо плюете?! Какъвто е народа, такава и държавата, такива са и институциите!Може да пишете минуси, но за пример ще ви посоча Японците, които след мач на световното си чистят и съблекалните и сектора, а тук "***" люпи семки и трябва някой друг да чисти! Иначе, всеки се възмущава от другите, но не и от себе си!Всичко което става е плод на обществото!
104
2
 
8
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
Нашите получават похвали единствено от самите себе си. Да се хвалиш сам не струва толкова, колкото да те похвали някой друг. Може би затова компенсират с количеството на хвалбите - неграмичен брой на ден с най-високи оценки. Поне от кумова срама да си бяха признали поне една слабост.
103
3
 
9
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Прав е човека - сигурно е, че не ги хващат, ако ги хванат сигурно е, че ще ги пуснат. Ако не ги пуснат - сигурно е, че ще са сбъркали всички документи и обвинението ще падне в съда. Абе всичко е сигурно, само дето са с по нисък рейтинг и от г*вно! В България няма нито 1 българин които да не работи в МВР и да е доволен поне на 1% от МВР, по улицата 100 човека да питате ще чуете 100 израза на отвращение и разочарование. Всички знаем, че МВР е с коефициент на полезно действие минус милиард в период!
102
2
 
19
 
! Отговори
Амомимем преди 5 години
Ако питате една с-виня в *** къде живее - какво, мислите, ще ви отговори? Че живее в най-прекрасния дворец. Е, ситуацията е същата.
101
2
 
20
 
! Отговори
Don Ceci преди 5 години
*** пиянки , вече незнаят какво приказват .Сигурно им е на тях ..и широко около врата.Оххх кога ли ще дойде времето когато народът ще ви вземе здравето.
100
3
 
20
 
! Отговори
Некъф преди 5 години
Тия имат остра нужда от психиатър.
99
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патологични лъжци!
98
3
 
17
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Тоя живее в паралелната реалност герп-патриоти и сме най красиви и сме най добри...
97
2
 
24
 
! Отговори
Гого преди 5 години
ГЕРБ,БСП,ДПС,ОП и тн....всички са от едно семейство.... Истината е че убийствата,изнасилванията и кражбите се увеличават....както и римляните.....и разбира се притока към терминал 2
96
2
 
30
 
! Отговори
pipo преди 5 години
Смешен, жалък и уникално *** човечец. Ние тук да не пасем трева и да дишаме лепило само бе?
95
1
 
24
 
! Отговори
НИЕ СМЕ... преди 5 години
обречени на гибел, след повече от 70 г. издевателство над нас от БКП- номенклатурчици, които през целия си съзнателен живот не са свършили работа за 5 ст., а имат в банковите си сметки милиарди по целия Свят! Бъдете проклети всички вие, гълтачи, лапачи, с е р а ч и!!!
94
1
 
26
 
! Отговори
гошо преди 5 години
Тоя да не е предрусал с некви гъби, а?
93
2
 
22
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 5 години
Да се поправи на : "България е най-сигурното място за корумпирани депутати в Европа!"След такова изказване и след събитията през последната година, този Валерко трябва да си подаде оставката, както и всички от върхушката от ГРОБ!
92
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо смислено не правят, но затова пък се хвали на поразия. Една лъжа повторена сто пъти....
91
0
 
18
 
! Отговори
Аноним преди 5 години
България - най-сигурно и стабилно място на Балканите! - въпреки МВР :)
90
0
 
29
 
! Отговори
ДА преди 5 години
Мдааа,мафията у нас ,си има държава!!