Фалшиви новини: Военни самолети с мигранти, заселват ги в Странджа!?

Каракачанов иска службите да му отговорят: Кой организира тази кампания?
Обновена: 18 юли 2018 17:08 | 18 юли 2018 16:00,
135
Фалшиви новини: Военни самолети с мигранти, заселват ги в Странджа!?
Деца на мигранти от центъра в Харманли. Снимка: архив, Булфото

На българските военни летища кацат само самолети на нашите ВВС и на съюзни държави. Самолетите изпълняват военни задачи, а не се използват за нелегално вкарване на имигранти, както пише в редица сайтове, каза на заседанието на кабинета Красимир Каракачанов, вицепремиер и министър на отбраната.

Още по темата

"Това е абсолютно невъзможно и без мое разрешение не може да се случи", посочи вицепремиерът, цитиран от БТА.

"Срещу България се води кампания с фалшиви новини", подчерта той.

"Последната "сглобка" е че овцете и козите в Странджа се избиват, за да може там да се настаняват нелегалните имигранти. Необходимо е правителството да разпореди на компетентните органи да разберат кой организира подобна кампания, защото с нея се всява смут и се създава напрежение в обществото, а това не може да остане ненаказано", посочи Каракачанов.

Капацитетът на лагерите за имигранти е изпълнен на 11%, а нови хора не са постъпвали, за разлика от 2016 година, когато капацитетът на лагерите беше изпълнен на 103 процента, каза още Каракачанов.

"Не искам да коментирам фалшивите новини, защото след това моите думи се ретранслират по толкова начини, че излизат чудовищни новини и действително си играят със страховете на хората", каза премиерът Борисов.

"България не е поемала ангажимент за приемане на нелегални емигранти "нито за пари, нито без пари", допълни той.

"Гранична полиция хвана каналджии, които превозваха с два джипа 26 души. Граничарите денонощно дебнеха каналджиите десет дена. При преследването един от джиповете се обърна, но сериозно пострадали няма", каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ТЕЗИ 26 ДУШИ ПРЕЗ ОГРАДАТА СА ПРЕМИНАЛИ, НАЛИ?!
57
6
 
30
 
! Отговори
18.07 ПРОТЕСТ преди 5 години
ХИЛЯДИ ИСКАТ ОСТАВКАТА НА ГЕРБ. ПОДКРЕПЕТЕ ГИ. ГЕРБ ЗАВЛАЧИХА БЪЛГАРИЯ НА ДЪНОТО
56
11
 
3
 
! Отговори
а преди 5 години
До Анонимен56как позна, че е от Ирак?И аз съм виждал араби в МОЛа.И?Добре облечени, пазаруваха хората.
55
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече и в квартала, в който живея видях майка от Ирак с четирите си деца. Досега само в централните части на града /София/ съм ги засичала. Ясно какво е положението :(
54
22
 
9
 
! Отговори
а? преди 5 години
До 18.07 ПРОТЕСТПротест ли има?корнелия пак ли е докарала автобуси с провинциални безд.елници на безплатна екскурзия ?
53
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бе дайте видео от протеста, а ние софиянци го видяхме. От кой го криете от избирателите на ГЕРБ Асан И Айше от Маджарово ли? Нас вече не можете да ни излъжете с цръните ветеринари.
52
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВЛАСТТА И МЕДИЙНИЯ И СЛУГИНАЖ ПУСКА ВСЕКИ ДЕН СТОТИЦИ ФАЛШИВИ НОВИНИ. Обаче тука тръгнали една фалшива новина да борят. Каква е истинската - мигрантета няма да се заселват с военни а с транспортни самолети. В Западна Европа се хвалят че ще връщат мигрантите в държавите - вход. Такава ли е България или не, ако не е, защо строихте скритата ограда дето пада сама.
51
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фалшивите новини са един много добър бизнес.
50
11
 
40
 
! Отговори
18.07 ПРОТЕСТ преди 5 години
ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ЗА ПРОТЕСТА ПРЕД МС? ОСТАВКА ЗА НЕКАДЪРНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ
49
1
 
23
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Ами те от пущинаците идват така че там ще се чустват като у дома си, ако е истина.Но по-голяма истина е, че никой мигрант неиска в България и колкото и да ги връщат те пак ще бягат на запад, за където са тръгнали. На сила нищо нестава, освен да ги оковат във вериги и да ги пазят денонощно, като в концентрационен лагер.
48
22
 
14
 
! Отговори
niki преди 5 години
Само чугунените кратуни могат да повярват на тази скалъпена набързо пропагандна простотия.
47
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шкембе мльк, ако е истина подай оставка.
46
7
 
48
 
! Отговори
кръстоносец преди 5 години
Всичко, което е неудобно на властта е фалшива новина.
45
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съветвам всеки, повярвал в тази хибридка, да мине по шосето от Малко Търново за Царево, като пътем мине през Кости. Съветвам го да си прегледа преди това колата в сервиз, защото, развали ли се там, надали ще има кой да му помогне, освен някой джип на граничарите. И да си сипе повечко бензин, че не се знае. След това да обясни къде и как могат да се заселят бежанци.
44
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
42 да и реват Да живее Путин и подскачат за братята си. А не проумяват откъде им идва стригането...После бедни биле. Хървати, естонци, словенци, литовци, вече и румънци защо не са бедни?!?!?! Нали и те са в съюза? Просто е - те нямат псевдо братя и реват Изчезни Путин. Румъния изгони Лукойл преди 4 г.
43
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато говорим за фалшиви новини , не може да не се отбележи , че лично Премиерът, беше осъден за клевета , ако не греша . После пак ми разправяйте ,как трябва, да им вярваме на приказките.
42
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина трябва да си много глупaв, за да повярваш че в оня пущинак ще се заселят "бежанци". Ако докарят от някъде такива, всичките ще дойдат в софия.
41
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пичове и да обяснявате не разбрахте ли че има доста промити мозъци. Ти им казваш истината, те те плюят. Нищо не пишеха за монопола на Лукойл. Как си прокараха закончето за монопола им. Как за 5 г имат 47 милиарда приходи и лев не са платили данък. Мълчат как лошия ЕС постанови Газпром да връща пари за рекет над 6 държави, а на нас 4 милиарда. Вместо това и сваляне с 40% цената нз газа, те ни я вдигнаха 16%. Всичко ще си го плащаме всеки ден в цените на стоките. А българинът блее
40
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно смятат България за яко богата държава, щом кара бежанците със самолети. И пилотите на тези самолети, пррсоналът на базите и т.н. си мълчат. Точно в България, дето даже държанките на ББ не могат да останат анонимни.
39
22
 
6
 
! Отговори
13111 преди 5 години
До Waffen SSИ как прецени, че се е оказала истинска?Както си стоиш и тролиш от петербутг и видя как докарват бежанци със самолет, така ли?

Спонсорирани публикации