Евтаназираха 8-те питбула, които убиха стопанина си

Мъжът се опитал да спаси 20-годишен, който бил нападнат от животните
27 юли 2018 21:27,
85

Осемте питбула, които разкъсаха стопанина си, са евтанизирани. Инцидентът стана в сливенското село Сотиря. След смъртта на животните, хората в селото се успокоиха.

Според версията на близките на загиналия 34-годишен собственик на кучетата нападението се случило по време на разходка. Неочаквано край четириногите се появил млад мъж.

Още по темата

Питбулите се спуснали към минувача, стопанинът се опитал да ги спре, тогава те прехвърлили агресията си към него, съобщава Bulgaria On Air.

Момчето, което минавало по поляната, е 20-годишният Мартин. Нахапан е по пръстите на ръката и крака. А стопанинът на животните е мъртъв.

Кучетата били гледани с цел продажба. До момента в селото не е имало проблеми с тях. Според полицията, развъдникът в който били отглеждани е нелегален.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В САЩ ако намерят някой да има таков куч го вкарват в затвора тук ако такова атакува и разкъса някой нищо няма да направят нито на него нито на мастията
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 26Сам го каза - глупостта не ходи по кучетата. Познай от два пъти по кого.
24
0
 
4
 
! Отговори
Защо са разрешени преди 5 години
Уж сме в ес но това не е ес няколкото породи кучета който разкъсват са забранени тук тези кучета не са забранени и са масово отглеждани какво им пречи да ги забранят тези кучета са опасни не трябва да има такива кучета
23
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
13 Кучета си е глутница, а в глутница нещата са различни правилата са различни. дори и всяко от тях самостоятелно много добро но в глутница проявява други черти.Всъщност и при хората е така.Глутницата може да отприщи много емоционални реакции а човека се води за най-интелигентното животно ,интелект които му позволява пълен контрол над това и въпреки това губи контрол.
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 24 Ти би ли ми обяснил за какво говориш, бе? Толкоз много приказки и за какво? Мъча се да схвана и не успявам. Няма шанс. така че се отказах. То бива бива глупост, ама... понякога наистина е прекалено.
21
0
 
4
 
! Отговори
Защо не са забранени преди 5 години
Някой може ли да ми каже какво им пречи да забранят отглеждането на няколко породи кучета пълно е с разни кучето от някой от тези породи в САЩ тези породи са забранени какво им пречи да ги забранят и тук не виждам причина нормален човек да ги отглежда освен за да ги развъжда за боеве или за да ги продава но това е забранено
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в доста държави тия породи са забранени. Това са *** и агресивни животни, които много често са непредвидими. Много често си ги купуват млади момчета, може би им дават някаква сигурност. Аз също съм имал дого аржентино, много го обичах но беше глупаво куче, което може да убие някой ако полудее. Сега като си разхождам детето в парка ме е страх от подобни кучета.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече им казват атлетични кучета? 8 на брой вече са глутница с водач, може да реагират от уплаха, като самозащита, но резултатът е налице.19) Нали така ги "възпитават"...Къде изчезнаха доберманите?, дано да не те ухапе пинчер;) ПроСоТо, дано те поръси със светена роса, че да има още ПроСо, ;) А мисля, че *** я карат на куч, а ти на карате ли за самообрана, хаха?;)
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страх ме е от човешката агресивност, не от кучешката.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 20 Бре каква загриженост за уличните кучета. А какво да кажем за тъпите им собственици, които най - гадно и безотговорно ги изоставят? Тях кога?
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А песовете по улиците кога?
15
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 11 Нито една порода кучета не е агресивна, докато човекът не се намеси и не ги направи такива. Глупостта човешка няма граници. Предполагам, че когато един бик на корида прободе торерото и него ще обявят за агресивен. Но идеята за корида не е на бика, така че съм склонна да го оправдая. Същото е и с кучетата.
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВеригатаМного си агресивен в изказването си. Бетер питбул.
13
7
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
да ме прости Господ,но се посмях на тая новина...Моля за извинение!..Но не мога да пропусна:-КУЧКАРИ,КАК СТЕ БЕ,КАК Я КАРАТЕ?!..
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали уж бяха 11? Какво стана с другите 3?
11
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самата порода е агресивна,това им е в кръвта,такива кучета не трябва да се отглеждат.Ако искат пазач или умно куче,може да си вземат немска овчарка или някаква друга порода
10
1
 
28
 
! Отговори
Край преди 5 години
Кучета над 20кг. трябва да са на разрешителен режим. Психо преглед, мин. средно образование и доказване на условия за гледане. При нарушения на режима - глоба и кучето в екарисажа. Някой породи - питбул, ротвайлер дого и пр. доказване на нуждата да се отглеждат за служебни цели.Да разрешиш на такива като тия да гледат такива породи е равносилно на това да им разрешиш да носят огнестрелно оръжие.
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНе са за бойни кучета,те правят търговия със самите кучета,най-много ги продават в Турция.
8
2
 
9
 
! Отговори
ИДЕАЛНО преди 5 години
И Кучетата и Стопанина са Мъртви . Хората в Района ще се Успокоят .
7
2
 
18
 
! Отговори
Вуте преди 5 години
Превратаджии?!Кучкарите...Имайте на предвид,че едно куче признава само един Стопанин!В глутница,нещата могат да се променят много рязко!Казвам Ви го от опита!Водач на следово куче...