Борисов: Когато допускаме грешки, съм безкомпромисен!

Най-големият враг на ГЕРБ - самият ГЕРБ, каза премиерът
Обновена: 1 сеп 2018 13:16 | 1 сеп 2018 12:30, Петя Славова
307
Борисов: Когато допускаме грешки, съм безкомпромисен!
Снимка: БТА

"Най-големият враг на ГЕРБ сме си ние самите и, когато допускаме грешки, съм безкомпромисен. Струва ми безсъние и нерви. Хората, които отстраняваме, са кадри, допринесли много, но идва момент, в който трябва да се разделим. Защото ние не сме БСП. Два пъти в мандат на БСП падат банки.

Още по темата

Виждате, навсякъде, където възникне проблем, изникват скрити клетки, които веднага провокират". Това каза премиерът Бойко Борисов по повод оставките на вътрешния, регионалния и транспортния министри, подадени в петък, предаде Нова тв.

"Може би се питате защо приех оставките. Министър Нанков е прекрасен специалист. Още им ремонтираме тяхното строителство, аз по никакъв начин не ги съдя. Те са опозиция, да си говорят. Ние си гледаме нашата работа", заяви Борисов.

Той бе категоричен, че автобусните фирми ще трябва да инвестират в закупуването на седалки с колани за превозните средства.

"Ако не, няма да возят хора. Тук вече не трябва да се коментира дали браншът щял да загуби. Ако искаш да караш, трябва да бъдеш с колан. Това трябва да бъде незабавно въведено. Новият министър трябва да се погрижи за това. Много се направи и за шофьорските книжки, и за коланите, но не е достатъчно. Фактът е, че трима министри отговарят и това се е случило. И се размива отговорността. Аз мисля, че трябва да се поеме политическа отговорност за това. Като има проблем трябва да се носи отговорност", категоричен е премиерът.

Той коментира и инцидента с колата на бащата на президента, при който Георги Радев удари с мъж в електрическа триколка.

"За случая в Харманли не искам да коментирам. 45 минути мърлява работа. Идва една патрулка, чуди се. Чак на 25-ата минута предприема някакви действия", заяви министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех то голямо уволнение - министрите стават депутати...
189
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много шум за нищо.Министрите ги освобождава Народното събрание. Подадените оставки още нищо не означават. Имаме воля, ама....
188
2
 
25
 
! Отговори
Борисов лесен си преди 5 години
Ставай и тръгвай към Централния затвор в Банишора, зад Кауфланд. Питай и ще те упътят. Там сядаш в една килия и за нищо на света не излизаш. Така е, когато си безкомпромисен
187
5
 
8
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Да живей България!Ваща майка на три морета от Афганистан.
186
1
 
21
 
! Отговори
Доц. д-р Чоко Боков преди 5 години
мисля, че снимката сама по себе си, в т.ч. риза и вратовръзка, въпреки малкото, което се вижда, сама говори, красноречиво при това, за дереджето на територията, в цялост и по сектори. няма какво да секоментира.
185
2
 
25
 
! Отговори
МАФИЯ ГЕРБ-ОСТАВКА! преди 5 години
ТРЯБВА ДА ИМА ОСТАВКА. ЗА ДА ПОЛЗВА БЛАГИНИТЕ ОТ ВЛАСТТА И ДА РАЗПОЛАГА С ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВА И ДА ГИ ХАРЧИ КАКТО МУ Е КЕФ И ДА КРАДЕ В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ, ТРЯБВА ДА ГО ТЪРПИМ. ТОЙ ДА СИ ПРАВИ КЕФА, А ОВЧИЯ НАРОД ДА МУ ПЛАЩА МАСРАФА. ЩО ЗА ПРОСТОТИЯ НА НАРОДА И НАГЛИ ТАРИКАТЛЪЦИ НА МУТРАТА И КОМПАНИЯ. ДЪРЖАВАТА Е ЗАТЪНАЛА В КОРУПЦИЯ, НЯКОИ БОГАТЕЯТ САМО С ИЗМАМИ И ЗАЩОТО СА БЛИЗКИ ИЛИ СЕ УВЪРТАТ ОКОЛО ВЛАСТТА, ЗА НЯКОЯ ТЛЪСТА ОГРИЗКА. МАФИЯТА ДЕЙСТВА ТАКА И АКО Й ПОСЕГНЕШ НА БОГАТСТВАТА СТАВА СТРАШНО
184
1
 
27
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Оставката е най-лесния и безобиден изход за тези. Трябва да си понесат възмездието за провалените 10 години. Международен съд , защото нашия не струва и всекиму по "заслуги"
183
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забележете:"Когато допускаМЕ грешки" демек вината се разтваря в множество. ... ... "съм безпощаден" ... демек само АЗ
182
1
 
26
 
! Отговори
КТБ я окрадоха ГЕРБ преди 5 години
Бойко, Бойко като те гледам на снимката си личи,че си искал да се отървеш от тия дето си им искал оставката. Нещо самодоволно се подсмихваш. Да ти припомня обаче,че КТБ ФАЛИРА по времето на ГЕРБ, докато се хвалеше на чужденците колко стабилна била финансовата ни система. Парите ги окрадохте: ТИ, ЦЕЦО 9 -те апартамента, ВАСИЛЕВ дето си живее в Сърбия като бей. Част от парите на КТБ гушна ПЛЕВНЕЛИЕВ дето щеше да подмокри гащите ОТ СТРАХ, също пари бяха откраднати и от БАРЕКОВ. ПАМЕТТА МИ СИ Е ОК.
181
10
 
7
 
! Отговори
Панталей Партизанина преди 5 години
Ако Станишев беше на власт катастрофи въобще нямаше да стават защото хората ще бъдат доволни и щастливи от работата и живота си. Поради това те ще карат своите чисто нови превозни средства внимателно и с усмивка на уста. При Борисов народа е нервен и вечно бърза но колите са стари защото няма пари за нови и ето защо стават катастрофи! БСП трябва да управлява за бъдещето на България!
180
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГРЕШКИТЕ НА БАНДИТСКА ПАРТЯ ГЕРБ СА ЧЕ ИЗЛИЗАТ НА СВЕТЛО!ТАМ ГО БОЛИ ЧЕХЪЛА НА МУТРАТА-ПРЕМИЕР...
179
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Там където стана катастрофата щеше да е гробище, ако пътя е виновен...Всеки ден щеше да има някой в дерето...Що падна само този автобус, а 99% други минаха без проблем....?Грешка е, че подадоха оставки."Още колко дни смяташ да циклиш едно и също във форума, гербав ***?
178
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Безпощаден към кого ?
177
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам защо изобщо подават оставки...Там където стана катастрофата щеше да е гробище, ако пътя е виновен...Всеки ден щеше да има някой в дерето...Що падна само този автобус, а 99% други минаха без проблем....?Грешка е, че подадоха оставки.
176
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъдър Политик!Голям държавник и родолюбец...
175
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
уволниха ли сега българизираното Ромче Московски на ГЕРБ?/??/ дето го крият под дърво и камък , да го поканят сега в едно предаване в ТВ и там да каже защо си крие Ромския Произход от страх или от срам???
174
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не бих определил непредумишлено убийство на 17 души като "грешка". Баце явно смята, че като изпържи съучастниците си ще се отърве чист.
173
1
 
19
 
! Отговори
Следваща стъпка преди 5 години
Следваща стъпка Борисов да си прибира няквалифицираните Консули от Германия които даже ги мързи да вдигат Тел. дадени на сайта на Консулствата , освен това нищо не разбират от Док. на Германските Институции , да им търсят работа в България като не могат да се справят в Германия
172
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя номер вече не минава,хората не ви дишат!
171
3
 
29
 
! Отговори
Време е преди 5 години
Този от снимката е с изтекъл срок на годност.