Борисов: Когато допускаме грешки, съм безкомпромисен!

Най-големият враг на ГЕРБ - самият ГЕРБ, каза премиерът
Обновена: 1 сеп 2018 13:16 | 1 сеп 2018 12:30, Петя Славова
307
Борисов: Когато допускаме грешки, съм безкомпромисен!
Снимка: БТА

"Най-големият враг на ГЕРБ сме си ние самите и, когато допускаме грешки, съм безкомпромисен. Струва ми безсъние и нерви. Хората, които отстраняваме, са кадри, допринесли много, но идва момент, в който трябва да се разделим. Защото ние не сме БСП. Два пъти в мандат на БСП падат банки.

Още по темата

Виждате, навсякъде, където възникне проблем, изникват скрити клетки, които веднага провокират". Това каза премиерът Бойко Борисов по повод оставките на вътрешния, регионалния и транспортния министри, подадени в петък, предаде Нова тв.

"Може би се питате защо приех оставките. Министър Нанков е прекрасен специалист. Още им ремонтираме тяхното строителство, аз по никакъв начин не ги съдя. Те са опозиция, да си говорят. Ние си гледаме нашата работа", заяви Борисов.

Той бе категоричен, че автобусните фирми ще трябва да инвестират в закупуването на седалки с колани за превозните средства.

"Ако не, няма да возят хора. Тук вече не трябва да се коментира дали браншът щял да загуби. Ако искаш да караш, трябва да бъдеш с колан. Това трябва да бъде незабавно въведено. Новият министър трябва да се погрижи за това. Много се направи и за шофьорските книжки, и за коланите, но не е достатъчно. Фактът е, че трима министри отговарят и това се е случило. И се размива отговорността. Аз мисля, че трябва да се поеме политическа отговорност за това. Като има проблем трябва да се носи отговорност", категоричен е премиерът.

Той коментира и инцидента с колата на бащата на президента, при който Георги Радев удари с мъж в електрическа триколка.

"За случая в Харманли не искам да коментирам. 45 минути мърлява работа. Идва една патрулка, чуди се. Чак на 25-ата минута предприема някакви действия", заяви министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малоумнa сгaн ни е цялата нация, какво очакваме ...
209
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моето мнение нее грешка че тоя спи друг е фактора проблем.Не виновен ни нанков ни другите двама каква вина има тоя си носи отговорноста сам тои е на пътя тои е водач зеха да се бият всеки ден четрилентов прав хубав път това показва кои колко е ходил на магистрала а тия в даи си нехаят нали да има работа а тия де ходят чак до богров а какво правим я го сметнете те са единици затова казвам калпазани
208
1
 
16
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Пак да попитам, може ли? Лили Винетката на какво е министър сега, и какво влиза в задълженията и, сега? Освем да гледа влюбено Баце?За какво получава заплата?
207
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето една грешка - хора с двуифрен коефицент на IQ имат право на глас.
206
1
 
16
 
! Отговори
Бойко и Пеевски ООД преди 5 години
До АнонименДа се мачка сам, капута дебел
205
1
 
18
 
! Отговори
ТИКВУН ВИНЕТУВСКИЙ преди 5 години
Бойко, нещо за престъпника Пеевски, от който ти спасихме банкснския заддник 2014??ЗАЩО ДАДЕ ДЪРЖАВАТА НА КОНЦЕСИЯ НА ПРАСЕТО ДЕЛЯН??
204
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***, защо не уволниш и Горанов, че е проспал данъците за над 10 милиона (само кеша)? Ко прайм сега? Саниране? Асфалт? Европре(дсе)дателство? Та това се е вършило на една стена разстяние от "високите" ви гости!!!! И онази лоена топка говори за имиджа на България! Срам!
203
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ти си най голямата грешка
202
1
 
25
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 5 години
БОКО НЕ СТАВАЙ СМЕШЕН, ЛИЧНО ТВОИТЕ МЕКО КАЗАНО ГРЕШКИ, ЗАЩОТО ТЕ СА СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, СА ЕЖЕДНЕВНИ !!!
201
1
 
22
 
! Отговори
до 214 преди 5 години
за тая работа кураж и топки трябват, а в пожарникаря който просто си изми ръцете с няколко бушона..няма да ги намериш:-)
200
1
 
11
 
! Отговори
да преди 5 години
специално в България дисциплината и йерархията в кражбите и далаверите не е желязна, а направо от стомана !!!!а си "щипнал" повечко,отколкото ти се полага като пай от краденото...а си отлетял в космоса:-):-)който се заблуждава,че у нас е джунгла,в която всеки може да си прави каквото си иска.. .много се е объркал:-):-):-)разбира се тая дисциплина няма нищо общо с обикновения човек както би било нормално да бъде:-):-):-)истината е проста..от дисциплината в мафията, по-корава няма
199
1
 
16
 
! Отговори
Симеонов преди 5 години
Бъди истински патриот- излез от коалицията и събори това правителство! Ще спечелиш уважение!
198
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОЗИ пак ли ще отърве кожата с комунистическо СНИШАВАНЕ ?
197
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МАЧКАЙ БОЙЧО , МИНИСТРИ ! ВАШИТЕ *** !
196
1
 
15
 
! Отговори
бокоопера преди 5 години
До АнонименБраво брависимо,форте латисимо ла веритафигаро тук,Фигаро тамФигаро с друг,Фигаро сам....
195
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БРАВО ,МАЧКАЙ БОКО ***
194
1
 
26
 
! Отговори
Дядо Петър преди 5 години
Вече всички Гробари са в гов-на, само КАПО ДИ ТУТИ КАПИ е на бял кон.Макар че смърди повече от всички.
193
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалки опити за спасение .
192
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
19:22 вечерта ! Вече двадесет и две минути БТВ разказва за десетките протести на България срещу правителството на Собственика на ГЕРБ !!!! Стабилен си ТИКВО !!!!
191
2
 
36
 
! Отговори
ДА ГИ ИЗМЕТЕМ преди 5 години
ТОЛКОВА Е ГАДЕН, ЧЕ МИ СЕ ПОВРЪЩА. НАГЛОСТ, ЗА ДА НЕ МУ ДРЪПНАТ КИЛИМЧЕТО, ТОЙ И ПИПОНА ЦЕЦО ОТКЛОНЯВАТ ВНИМАНИЕТО С ИНЦИДЕНТА В ХАРМАНЛИ. И ДНЕС РАЗБРАХА, ЧЕ ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ Е МИЛИОНЕР И НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ. СЕГА ВАДЯТ СЛУЧАЯ, ЗА ДА ОТКЛОНЯВАТ ВНИМАНИЕТО. ПО УДОБНИТЕ НОВА И БТВ ЗА АРАБАДЖИЕВИ СЕ ГОВОРИ ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО ЗА ДРУГИ СЪБИТИЯ ВЗЕТИ ЗАЕДНО. ПРАВИТЕЛСТВАТА НА БОКО ГЛАВОКА ЩЕ СЕ ЗАПОМНЯТ КАТО ПРАВИТЕЛСТВА НА ЛЪЖАТА,А ПО КРАЖБИ НАДМИНАХА И ИВАН КОСТОВ.ПО-НАГЛОСТ БИХА ВСИЧКИ