Депутати искат от Борисов: Защитете Унгария пред ЕС!

Сидеров настоя, че Орбан е пример за Източна Европа
88
Депутати искат от Борисов: Защитете Унгария пред ЕС!
Снимка: архив, БТА

Депутати от "Атака" и "Воля" искат премиерът Бойко Борисов да изрази пред ЕС позиция против санкциите срещу Унгария. Това каза председателят на ПГ на "Обединените патриоти" Волен Сидеров в декларация в пленарна зала. Проекторешението е предложено от 11 депутати от двете формации.

Още по темата

"Народните представители, вгледани в някои наши кухненски проблеми, понякога пропускаме големите събития в света", заяви Сидеров.

Според него се пропускат много сериозни раздвижвания в европейското пространство, които са тенденция, а именно големият сблъсък между консервативното и либералното виждане. Според Сидеров този сблъсък вече взема характер на репресия към отделни държави, в случая Унгария, предаде БНР.

Според Сидеров Виктор Орбан е пример за държавите от Източна Европа, показал е как в рамките на ЕС и НАТО може да има по-гъвкава политика, по-добра грижа за собствения си народ, да защити традиционните ценности, да спре мигрантската вълна, да ограничи влиянието в Унгария на организации, които имат за цел да разпадат националната идентичност.

Тези действия предизвикаха съпротивление в брюкселските висши кръгове, каза Сидеров и допълни, че вече има сериозни течения за промяна на мисленето на тези елити.

Алиансите в ЕП вече не изразяват обществените мнения, смята Сидеров.

"Видяхме как в големи държави като Франция, Италия, Германия общественото мнение се променя в посока консерватизъм, в посока на традиционни ценности, в посока на това, което наричат национализъм, тази мръсна дума", посочи той.

По думите му нещо в света се променя и то към по-добро. "Глобализмът доведе до това, че Европа започна да се пита каква е точно и този въпрос си задават все повече европейци", смята Сидеров.

"Да не би да идва времето на несистемните партии и виждания в Европа - нека се замислим за това и да се променяме заедно със световната промяна", призова Волен Сидеров.

"Нека бъдем в час с тези промени и да продължим тази политика, която показаха евродепутатите от ГЕРБ. Искам да поздравя искрено евродепутатите на ГЕРБ, които гласуваха против санкциите срещу Унгария, въпреки че част от ЕНП взе позиция да бъде наказана Унгария", каза още националистът.

Лидерът на "Атака" поздрави всички с Кръстовден, а на депутатите пожела "здрав разум и народополезна дейност".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
2
 
12
 
! Отговори
До 44 преди 5 години
Да, ама не! ЕС промени условията, след като вече бяхме сключили договора. Русия беше започнала да работи по проекта беше доставила тръби, плащала наем за складове и после ние казахме, ааа, променяме правилата.
60
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичките герберасти гласусаха ЗА Article 11 и 13 с което се слага началото на цензурата в Интернет.Само за справка - БСП гласуваха против. Браво на Станишката.
59
13
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
ВоЛене,да не забравиш ХАПЧЕТАТА!!!! Да ги пиеш редовно че пак ще те хванат лудите!!!!!
58
8
 
1
 
! Отговори
до 50 преди 5 години
До до 44, може да лъжеш вашия електорат от лош матрял с амнезия..ха.ха ЮП беше спрян от Ореха подкрепян от БСП,Атака и ДПС!!!
57
2
 
13
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Смятайте в какъв съюз сме, щом трябва да се пазим от него! Пълен абсурд, за какво ни е?
56
13
 
5
 
! Отговори
Крим не е руски преди 5 години
Сидеров не е сред авторитетите на България та да му се иска мнението. Тоз осъден хулиган кой го натиска та звъни...ха.ха.ха. Сега трябва да бъде съден че е руски шпионин и предател.
55
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абе волене ,голчо ниеден ти не разбра ли ,че той не може да защити българия а ти - унгалрия
54
2
 
20
 
! Отговори
ДО СИДЕРОФФФ преди 5 години
КОЙ ЩЕ ПОПИТА ЗА НОВАТА ПРИДОБИВКА НА ДОГАН - ТЕЦ ВАРНА - ПРИДОБИТА -70% СОБСТВЕНОСТ ЗА 3000.00 ЛЕВА - НИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ/ДЪРЖАВАТА/ ЩЕ МУ ПЛАЩАМЕ БЛИЗО 28 МИЛ ЛВ ГОДИШНО ЗА ДА ПОДЪРЖА НЕЩО КОЕТО БИЛО ХИПОТЕТИЧНО НУЖНО
53
6
 
18
 
! Отговори
обещанията? преди 5 години
В страната ври и кипи, затънали сме до шия в тинята, ще се месим в работите на Унгария. Нас си оправиха, съвети дават и Унгария да оправим.Ало, патриотите! С обещания за достойни доходи спечелихте гласове на изборите. Какво стана с доходите, че сме на дъното в ЕС?!
52
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато Борисов спря ЮП, Бъчварова се похвали колко далновиден бил Борисов и че САЩ най-после разбрали колко България им била вярна.
51
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНе е проблем,че сме с Германия,проблема е,че партията е неправилната,да се връщат БСП!Стига тормоз над народа!Ако излезем от ЕС,ще ни разкъсат.
50
6
 
18
 
! Отговори
до 44 преди 5 години
Южен поток беше спрян от Борисов. Отърча, човекът в САЩ през 2013-та година, поиска помощ да се върне на власт и условието беше - да спре южен поток. И го спря. Не подписа лично спирането му, доведе си един американски сенатор, който заедно с посолството на САЩ и натиска от Брюксел /които бяхя в играта също/ принудиха Орешарски да подпише спирането на юп.После Борисов сам се хвалеше с това.Я Бъчварова даде пресконференция и обяви, че спирането на ЮП БИЛО НАЙ- ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ НА БОРИСОВ.
49
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой ни брои за хора в Европа че да защитаваме някой ако не беше стратегическото ни място и базите на НАТО да са ни изритали още утре щото на всички им е ясно какви сме *** и нямаме място в този съюз
48
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименГледай си работата,на Сидетров не му вярвам,защити със зъби и нокти оня олигарх трафикант на дрога в парламента да не му удържат данъци и да заграби 56 милиона от народа и само Симеонов се опъна от тяхната партия и не допусна този лобизъм.
47
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпреки, че Сидеров напоследък никак не е за пример, в случая е прав! Унгария и правителството на Орбан трябва да бъдат защитени и от България, защото имаме еднаква съдба.
46
8
 
2
 
! Отговори
детский сад преди 5 години
Напротив! Трябва да порицаем Орбен и ще спечелим похвала! Другарко, пък Милош мери прозореца с топката....!
45
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Божееее,спаси ни от тая пасмина герберска!
44
12
 
4
 
! Отговори
До 34 - лъжеш преди 5 години
Орешарски спря и замрази Южен поток и тръжните процедури. Причината е, че проектът не отговаряше на изискванията и стандартите на ЕС и не се спазваха процедурите, които се изискват. Те не бяха синхронизирани с Брюксел, а това е задължително, ако потокът минава през Европа. Тогава, вместо да се съобрази със забележките и те да се поправят, Путин се обиди и каза, че спира Южен поток. После се обърна към Турция, която не е страна от ЕС и там европейските стандарти не важат.
43
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герберите ще ни предадат отново,майка им предателска ***!Само деградация и падение откакто са на власт,сега от Меркел се намъндахерца на щатите,тея гербери няма да мирясат,да се връщат БСП!Унищожиха държавата и населението,съсипаха всичко,нагли са,Господ да ги накаже според делата им!Боже,помогне ни!
42
4
 
7
 
! Отговори
Нено преди 5 години
Тоя наркоман до вчера пееше "гербери крадливи" и защитаваше Орешарски, а сега пръв фен-гербераст се оказа.

Спонсорирани публикации