Северин казал на майка си, че "изнасилил момичето"

Според роднините му имало още двама човека с него
10 окт 2018 20:37, Александър Попов
284
Северин казал на майка си, че "изнасилил момичето"
Жената на заподозрения за убийство Северин. Кадър: Нова тв

Лелята на заподозрения за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин и неговата жена проговориха за събитията след разигралата се трагедия.

"Имало е още двама души, така разбрах. На майка си каза само, че е изнасилил момичето", разказа лелята на 21-годишния Северин Красимиров.

"Видях кръв и се уплаших. Каза, че е ударил едно момче. После разбрах от новините", допълни жена му пред Нова тв.

В квартал "Селеметя" в Русе напрежението се повиши и местните накараха двете жени да говорят пред медии. Хората от квартала също имат съмнения, че Северин може да е имал съучастници. Свидетели са го видели, когато излиза с още двама души и тръгват на рожден ден.

Още по темата
Северин беше арестуван във вторник вечерта в Германия, а според разследващите има достатъчно улики, които го свързват с убийството на Виктория.

Според разследващите в деня на убийството Северин се прибирал от купон с много алкохол. Минал през парка, край който Виктория тичала. Има свидетели, има и кадри от камери, на които е запечатано предполагаемото бягство след убийството.

След това Северин се прибрал в къщата на леля си. Тя и жена му видели, че дрехите му са покрити с кръв и кал. Свалил ги и ги хвърлил в съседна стая, разказаха пред телевизията разследващи. Твърдят, че в деня на убийството бил облечен с тези дрехи.

Жената на Северин и леля му го посъветвали да замине за Германия при майка си. Напуснал страната през "Дунав мост" в неделя следобед, когато все още не бил заподозрян. А след като пристигнал в Германия в квартала се разчуло защо е избягал. Именно хора от "Селеметя" помогнали на полицията да установи къде точно в Германия се намира Северин.

"След процедура пред германски съд, следва привеждане тук, повдигане и предявяване на обвинение. Едното е за изнасилване. Особено тежък случай, за който наказанието е между 10 и 20 години. За обвинението за умишлено убийство – 15-20 години или доживотен затвор", заяви тази сутрин на брифинг главният прокурор Сотир Цацаров.

А след ареста за първи път пред медиите говори бившият съпруг на Виктория Маринова. Двамата имат дъщеря на 7 години и поддържали добри отношения след развода. Именно бившият съпруг Свилен Максимов е човекът, говорил за последно с Виктория Маринова.

"Последно разговарях сутринта, преди да стане това нещо. Някъде следобед ми се обади майка й, за да ми каже, че не е отишла да вземе детето, нещо, което никога не се е случвало", разказа Максимов. След като става ясно, че Виктория е убита, той е един от първите разпитани в полицията.

Поклонението ще бъде в петък в храм "Света Троица" в Русе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доста коментари изтриха, пма пак не ви вярвам.
64
3
 
29
 
! Отговори
Ели Валенкова преди 5 години
Това ЦРУ,КГБ,МОСАД...Нищо не струват пред МВР-БГ !!!Ама сериозно ..
63
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 105,Явно нищо не разбра, от това което ти писах.Когато бурята започне, под дърво и камък, че дирят едни, а за Българите ще забравят.
62
0
 
23
 
! Отговори
Алов преди 5 години
Чакай малко, знаели са и не са казали на полицията - съучастници в прекриване 10 години. Кои са другите помагали му и на тях по 20 години ко е т'ва това не е децка занималня извинявам се и няма да ми правете нищо
61
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе Василев,ЦРУ не правят нищо без собствена изгода. Така че не ни обяснявай за какво ни отварят очите.Манипулатор агент АнтиПатерсън, Долно Нанагорнище, БГ!!!
60
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До100А случайно да знаеш какъв е образът на българина в Европа?
59
17
 
8
 
! Отговори
Не на цензурата! преди 5 години
Тук май е пълно с червени ***! Модераторчетата, вземете ги филтрирайте малко, че не се диша вече!
58
3
 
5
 
! Отговори
До 100 преди 5 години
Научи се да пишеш правилно първо пък после давай акъл.
57
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 86,Няма значение на теб на какво ти прилича, а какво ще вложат медиите като акцент. Не е важен корена, а какъв продукт ще предложат на публиката.А начина ти на мислене показва, че си етически турчин роден и възпитан в България, вкусил свободолюбието на Българина. Съжалявам, но образа на турчин в Европа е друг. А когато тръгне безумието, няма да те питат от разумните ли си, или от "надъханите".Имай го в предвид.
56
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Инвестирайте в бели християнски семейства и няма да имате такива проблеми. Давайте пари на многодетни християни в православна България, а не на безверни ***. Друга оправия няма.
55
24
 
11
 
! Отговори
эээ преди 5 години
Каэаха че убиеца е иэвестен с "любовните си авантюри". Явно тоэи път нещо в него е прещракало и е решил да направи нещо крайно иэвратено! Какви еврофондове ви гонят?
54
9
 
24
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Само със запис на предполагаемото бягство след изнасилването на човек, на когото не му се вижда даже лицето, няма да осъдите никого, дори и в Северна Корея.
53
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много професионално е подбран турчин рецидивист..На мен ми прилича на българин рецидивист от ромски произход. Много е черен за турчин.
52
2
 
12
 
! Отговори
Бъдете позитивни! преди 5 години
Радвайте се на живота! Ето нещо смислено:Само ЛЕВСКИ !!!
51
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иска ви се да раздуете случая като класическа разправа с журналист, ама не е това случаят.Не е тази класа журналоист.Не я слагайте "барабар Петко с мъжете". Концентрирайте се върху друго. С какви същества около нас живеем.Като че ли няма отърване.
50
4
 
7
 
! Отговори
Не на цензурата! преди 5 години
До 76Май си прав! Така, като чета коментарите, изглежда, че мнозинството или са супер глуп*ви или наистина са платени ***. Дано да е второто...
49
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Северин хита на сезона :-)
48
17
 
6
 
! Отговори
Съвет! преди 5 години
Игнорирайте писанията на червените ***. Никакво внимание на лъжите им!!!
47
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С пари всичко става, айде не на мен тия.Най лесното е един *** да намериш за тази работа. Блажени са верующите.
46
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Събитието е активно мероприятие на външни за БГ служби. Много професионално е подбран турчин рецидивист. Участник е в изнасилването безспорно, но в група. Модела на изнасилванията в Гемания, е същия. Реалния убиец, е професионалист. Той го е извел от БГ по посока Герания ( пак Германия ? ).Натиска на общественото мнение е по посока етнически конфликт. Към останалото се привързват медиите и платени журналисти, всеки заработващ насъщния, в своето не почтено русло.