Възмездие: Джамбазки иска химическа кастрация!

Мярката – при подобни тежки случаи като на Виктория
Обновена: 15 окт 2018 14:25 | 15 окт 2018 10:45, Петя Славова
140

Тежкото убийство в Русе на Виктория Маринова провокира множество реакции. Една от тях беше тази на евродепутата Ангел Джамбазки, който призова за връщане на смъртното наказание при подобни тежки и изключително жестоки случаи.
Още по темата

Според него извършителите на подобни деяния нямат право да се връщат отново в обществото, защото няма да се поправят.

Ангел Джамбазки заяви в студиото на "България сутрин", че е убеден, че трябва да се върне смъртното наказание, въпреки липсата на подкрепа в обществото за това.

"За подобно зверско деяние, абсолютно нечовешко, няма друго справедливо възмездие. Това е моето лично убеждение", настоя евродепуатът.

Джамбазки беше категоричен още, че при подобни случаи много често извършителите се възползват от съкратено производство и след няколко години излизат на свобода. Именно за такъв случай припомни той.

"Помните ли убиецът на студентката във Велико Търново. Още едно прекрасно младо момиче убито за нищо. Този беше извършил преди това две убийства. Вместо да получи справедливото възмездие, отново беше в храстите с брадва", добави Ангел Джамбазки пред Bulgaria ON AIR.

Той настоя за промени, които да касаят именно тези тежки криминални деяния. Според евродепуатът, ако не се върне смъртното наказание, то трябва да се въведе химическа кастрация на извършителите, която практика вече съществува в други страни.

Джамбазки обясни, че второто нещо, което задължително трябва да стане, е да се премахне съкратеното следствие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя Евродепутат сам не си верва на глупостите. И на ум не му минава да предложи такива промени. Та партията му е управляваща, а той само си чеше езика и не прави нищо. Вие ако му вярвате ваша работа.
23
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само за седмица ще се кротнат, ако властимащите пуснат полиция, армия и жандармерия по всички махали в страната. Но,...няма политическа воля за това.Какви са тези своеволия, вандализми, нарушаване на обществения ред от торните бръмбари? Къде се намират те, защо не спазват законите, защо не ги съдят адекватно?
22
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джамбазки наследник най-вероятно на фамилия м"ангали конекрадци съдейки по фамилията му пак се оляЕдинственния евродепутат НАЦИОНАЛИСТ подкрепил ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ е този джендърСкрии се бе клоунКато го гледам джендърчето как лъже българите право в очите докато не пусне собственоръчно СПИН за мен ще е извратен п"едофил
21
3
 
20
 
! Отговори
ноби преди 5 години
и кой ти каза , че обществото било против ? ако има референдум ще има 90 % за смъртното наказание
20
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина трябва да има възмездие. Такива хора не са нужни на обществото. Те убиват и унищожават качествени, а ние трябва да бъдем хуманни към из.вергите, защо. За да не се заразяват и други, тези трябва да изчезват. Сега какво става, тоя си признава за деянието и му дават смешна присъда, после за добро поведение излиза още по-рано и пак убива някого.
19
1
 
23
 
! Отговори
Гогата преди 5 години
Всъщност, човек не е помръднал в еволюцията си (освен технологично). Т. нар. "хуманизъм" се използва предимно от престъпниците. Някой убива умишлено човек, но към убиеца нека сме хуманни .Защо ? Това е потресаваща гавра с убития....И насърчаване за още и още . Що не се краде в Саудитска Арабия - там разбират от истински хуманизъм, отправен към честните и работливите.
18
1
 
15
 
! Отговори
Доктор Менгеле преди 5 години
Камерите !!!!
17
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива обществени *** - крадци, изнасилвачи, убийци и подобни твари, трябва да се оставят вързани по площадите на всички градове и села. Хората знаят как да ги превъзпитат веднъж завинаги!За смъртното наказание!
16
10
 
2
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
твойте лични убеждения са доказано популистки глупости и ако народ трябваше да се ръководи от бълвочите ти то тогава ще се върнем във времето дори преди соцапрекара толкова много год.в европа сред цивилизовани хора умеещи да намират цивилизовани решения на проблеми и как не схавана и не се научи поне малко на нещо по различно от извратеното си мислене и продължаваш да хвърляш в медииното пространство пълни небивалици с полпулистки стил но не и решаване на проблем като за 21 ви век
15
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Възмездие: Джамбазки иска химическа кастрация!А в газовите камери кога?Някой хора наистина са се помислили за богове...
14
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Химическа ликвидация - масова, в газови камери ! Било е и пак ще бъде ! 88
13
12
 
3
 
! Отговори
Б Х К преди 5 години
Какво ?!?! Какъв е тоя Джамбазки ?!?! Това е изключително НЕкоректно изказване от гледна точка на новите ЕВРОГ_Йски "ценности" , които биват налагани и ще бъдат наложени... искате или не ! :) Веднага да се извини и да се преориентира ! За да не се налага ние , от Български Хелзинкски комитет , да сезираме когото трябва и да се занимаваме със случая !!! Имаме доста "НАШИ" медии , политици и Организации , които ще му въздействат ... "правилно" ! ... ДА ЖИВЕЯТ "ПАРАДИТЕ НА ЛЮБОВТА И РАЗЛИЧНИТЕ" !!!
12
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подкрепя се !!! ЗА!!! Не може изверги да грабят, изнасилват, убиват, а всички съвестни граждани да страдат незащитени от държавата.На зла круша - зъл прът!
11
1
 
42
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Имат един глас за смъртното наказание и от мен! Няма друго справедливо възмездие за такъв! Пък тая химическа кастрация е глупост, по-добре направо на такива да им режат атрибутите публично!
10
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ И ХИМИЧЕСКА КАСТРАЦИЯ!
9
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
..."то трябва да се въведе химическа кастрация на извършителите, която практика вече съществува в други страни."Незабавно следва да се въведе, за да се ограничи популацията на патологични индивиди ! Референдум !!!
8
2
 
26
 
! Отговори
факт преди 5 години
Стига празни приказки за пред медиите,трябва работа по засилване на държавността и най после някой трябва да накара полицията да работи,не може повече народа да плаща за атрофирала и не работеща полиция.
7
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук подкрепям Джамбаза с две ръце!
6
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А аз пък се чудя защо не им се вядат очите на такива, каква кастрация, остави го слеп пък да ходи да се оправя....
5
1
 
38
 
! Отговори
по страшното преди 5 години
Не химическа а физическа кастрация плюс физическо разширяване на *** и не смъртно а доживотно наказание да се мъчи и да се моли да умре