4 подсказки за спряната "Алфа": Джендъри, Симеонов, православие и...

Късно снощи на екрана се появиха 4 надписа, подписани от Сидеров
Обновена: 17 окт 2018 12:55 | 17 окт 2018 09:00,
189

Кадър: 24 часа

Изявление от името на Волен Сидеров се появи на черния екран на тв "Алфа".

С него лидерът на "Атака" подсказва причините за спряната партийна телевизия.

От понеделник вечер тя излъчва черен екран. Първоначалният надпис бе: "Телевизия "Алфа" спря. Питайте правителството защо..."

Цял ден във вторник Сидеров и депутатите му запазиха мълчание по темата.

От СЕМ пък обясниха, че не са спирали телевизията и дори изпратиха писмо до ръководството й, за да попитат за причината.

Късно снощи на екрана се появиха 4 надписа един след друг. От тях става ясно, че Сидеров обвинява Джордж Сорос и Валери Симеонов, пише "24 часа".

Той е ядосан на изявление на вицепремиера Симеонов за искането за разкол на църквите в Македония и Украйна. Лидерът на "Атака" обвинява коалиционния си партньор от НФСБ, че е човек на Сорос и атакува православието в разрез с всички църковни канони.

Сидеров е призовал премиера и правителството да вземат отношение, но те не са го направили.

Той пише още, че Истанбулската конвенция е щяла да мине под натиска на Симеонов и шефа на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов, но била спряна само благодарение на яростното противопоставяне.

Накрая пита българите да определят на чия страна са.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При опитите си да вербува Русо за Съвета за Международни Отношения (CFR), Рокфелер му казва, че семейната фондация е създала движението за освобождение на жените с помощта на средствата за масово осведомяване като част от дългосрочен план за поробване на човечеството. Той призна, че крайната цел е да се чипират всички хора.
21
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората не осъзнават, че феминизмът е масова индоктринация, защото им е трудно да идентифицират извършител, средства и мотив.Наскоро Арън Русо, продуцентът на филмите на Бет Мидлър и Америка: От Свободата към Фашизма даде потвърждение на факта, че зад тази масова индоктринация стои илюминатската фамилия Рокфелер.
20
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега, когато любовта и брака са дискредитирани, жените нямат какво да обменят за любов, освен секс. По този начин, много от тях са неестествено обсебени от външния си вид (което козметичната и развлекателната индустрия насърчават ежедневно) и склонни на всякакви сексуални експерименти само, за да задържат мъжа до себе си.
19
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С всичките му кусури - за казаното Сидеров е прав ! Орбан и руснаците - с нарочен закон забраниха coроскитe НПО - та ! Подмолна намеса във вътрешните работи на много европейски страниБХК стана НАДПРАВИТЕЛСТВЕН КОРЕКТИВ У НАС ... а после се чудете - защо ромите добиват все повече смелост.
18
19
 
15
 
! Отговори
До 16 преди 5 години
Абе изклесяк кой те насила кара да гледаш Алфа? Гледай всичките десетки турски сериали, гледай Европа, СНН, гледай ако искаш целодневните порно канали. Защо ще си губиш времето да гледаш Алфа?Може нещо умно да ти влезе в кратуната ако гледаш Алфа, но ти нямаш нужда от това . За теб това ,че Сидеров се бореше срещу продажбата на дрога на пъпа на София не е хубаво нещо, това че ако имаше 91 депутата Сидеров щеше да направи минимална пенсия от 300 лева , но с 11 депутата няма как да наложи мнение.
17
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди да разгледаме ролята на фамилията Рокфелер в извращаването на ролята на жената в модерното общество, нека припомним, че за една жена, любовта е инстинктивен акт на саможертва. Тя е създадена, за да се отдава на съпруга и децата си и да изпитва удовлетворение чрез техните успехи и получавайки тяхното признание, обич и уважение.
16
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Феминизмът е отличен пример за това как илюминатите използват всепроникващата сила на средствата за масова информация за контрол на обществото и популяризирането на техники за контрол на раждаемостта. 21 век е време на отхвърляне на всякакви морални ценостти, социални ограничения и роли, и издигане в култ на индивидуализма. Вървим по пътя на собственото си унищожение, твърдо убедени, че това е нашият свободен избор точно както те искат да вярваме.
15
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Спряха я защото излъчи онзи забранен репортаж за кражбата на милиарди от Еврофондовете."Щеше да е малко изтъркано гербавите да пречукат още един журналист.
14
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров откога стана толкова ревностен защитник на хората от ДС ("БПЦ")?Какво православие в МП (Московската Патриаршия) и в БПЦ, където е пълно с агенти на КГБ и ДС? Те там даже си имат чинове "поповете".
13
21
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руска *** и г?й ! За него гласуват само ОлигОфр?нит? в България !!!
12
9
 
36
 
! Отговори
Веселяк преди 5 години
Излязъл е от някоя кръчма и е изпаднал в революционно настроение..
11
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалък опит на Сидерчо да си вдигне рейтинга на една телевизийка която никой не гледа.
10
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сея да си бие барабаните на воля
9
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е болестно състояние да ти се привижда постоянно Сорос.
8
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А мен какво ме интересува пропагандата на Алфа ТВ и Сидеров.Дано и да не тръгне повече
7
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** концепцията я налагат феминистките. Феминистка е автор на термина ***. Тяхна е идеята как да се популяризира и наложи тази идея. Едва ли феминистките работят за Сорос. Особено като се знае, че съществуват доста преди последния да е бил заплануван. Болен съвсем изтрещя.
6
4
 
4
 
! Отговори
V преди 5 години
Много ,,консервативно,, звучи ;) Според мене в бг всичко е ,,лески - цесека ,, Консерватизма няма да покълне .Все пак ние не сме Европа.А и не виждам кой канон е нарушен.В библията не пише кой е вселенски патриарх и коя държава има право на автокефалия .За джендаризма съм по - съгласен
5
9
 
26
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Сидер...ага с една телевизийка и с едни кухендарски...лафове изпълнява...обществената поръчка на Тиквеното правителство,да се прави на...интересен за електората,че да не се взира народеца в безконечните далавераджийски хватки на управляващите.Голям...веселяк,че си и верва като плющи;смей се народе,това ти...остава.
4
14
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Алфа е спряла, щото Сидеров е изпил парите. Няма какво да питам правителството. То си личи, че Сидеров е алкохолик.
3
3
 
5
 
! Отговори
До 4 преди 5 години
Абе платен драскач ..толкова прозира от кого на името пишеш ..Господарят ти до оня ден беше в коалиция с ДПС ..как така днес влязал в коалиция с еди кого си да не се върнат ДПС на власт ..lolСмешно