Симеонов остава, почти се извини: Не съм звяр, виждам, че са болни!

Каракачанов не иска да събори властта, Сидеров не дойде на срещата
Обновена: 23 окт 2018 18:02 | 23 окт 2018 17:45, Веселина Йорданова
295

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вицепремиерът Валери Симеонов няма да подава оставка. Той почти се извини на майките на деца с увреждания след двучасовата среща с другия вицепремиер от "Обединени патриоти" Красимир Каракачанов в Партийния дом.
Още по темата

На нея не дойде третият съпредседател на малката коалиция Волен Сидеров, който бил обиден, че НФСБ вече не го считат за лидер на депутатите от Обединени патриоти, а ВМРО не е реагирало.

Симеонов заяви, че не е бил разбран правилно за децата с увреждания. Той имал очи и виждал, че са болни, но се възмущавал, че майките им ги развеждали в студ и пек и викали "убийци" на възрастните хора с увреждания.

"Не съм звяр и изрод, виждам какви са децата с увреждания", каза още той и допълни, че "не е влизал в обяснителен режим от чисто технически съображения".

Симеонов изрази надежда отсъствието на Волен Сидеров от Коалиционен съвет да е засега и увери, че патриотите ще полагат доброжелателни усилия да се събират да решават проблемите.

Красимир Каракачанов пък заяви, че една оставка в момента означава да съборят правителството и че за него това не е решение, защото ще е връщане на ДПС и БСП на власт или трябва да се разчита на подкрепата на Марешки.

"Изразих моето мнение, че г-н Симеонов малко по-внимателно трябва да подбира думите, с които се изразява", каза Каракачанов, според когото кабинетът си върши работата и бюджетът за хората с увреждания се увеличава.

На въпрос дали съществува малката коалиция, Каракачанов уточни, че тя съществува, но има сериозни проблеми.

Според него целият протест на майките на деца с увреждания е бил политически експлоатиран.

На вота на недоверие към правителството за здравеопазването партньорите във властта ще отидат заедно, но Симеонов не бил сигурен как ще гласуват депутатите от "Атака".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
9
 
! Отговори
Днк преди 5 години
Бокича стана фараон ,ще изхранва Египет ;))))))
58
5
 
12
 
! Отговори
Боко, Симо и Красьо преди 5 години
Сплотява ни лакомията за власт. През трупове ще газим, за да не паднем от власт. Всъщност вече го правим- 20 трупа на пътя край Своге, 1 труп в храстите край Дунава...
57
3
 
9
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 5 години
Мафиоти!
56
13
 
2
 
! Отговори
Тукайто преди 5 години
Няма алтернатетива! Това е!
55
3
 
14
 
! Отговори
Тукайто преди 5 години
Кого обижда - турски бабички, недъгави и БСП ! Като иска да казва истината, що не застане пред Бойко и да му каже, че е занемарил спортната форма и е дебел като плондер и прилича на сит тюлен? Защото ще му забие един прав и ще се разпадне на кокали и пършиви мустаци!
54
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се учудвам , без тези неудачници и тримата Борисов няма как да държи властта!Доган е могъщ български владетел , ама и той си има граници . *** ще продължат да са с Борисов, докато има блага ще се понасят .
53
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никому неизвестна фантомна фирма купува 1/3 енергетиката на България, път, чиято лента е рязал Бойко уби 20 души, министъра на транспорта уби сина си, арестуваха 2-*** журналисти станали свидетели как властта унищожава улики за кражби на еврофондове, убиват журналист, който прави репортаж за това, вицепремиерът обижда майки и деца с увреждания, а годината още не е приключила...
52
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалка картина !Пародия на Държава !
51
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно така трябва да се държи в свой интерес - Не съм виновен и нищо не можете да ми направите каквито и лъйна да сътворя!! Не като Иво Христов и Жаблянов - свиха се като безполезни мишки и някой да оцени възпитанието им? Напротив, трябваше да кажат, че Народният съд наказа справедливо една престъпна класа, крала от Освобождението до 9 септември и пращала народа на унищожителни войни! Както от 9 септември до днес друга престъпна класа краде и се развихри особено последните 10 години ....
50
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами да, една оставка в този момент ще ускори климатичните промени или ще предизвика поредица от силни земетресения. Затова най-добре да не я подава. Заради нас да направи тази огромна жертва и да си стои като вицепремиер.
49
5
 
7
 
! Отговори
М, да ... преди 5 години
До Ф.Е. ДжержинскиВ.Симеонов е невъздържан и зле възпитан, арогантен тип! Въобще този уважава ли някого и нещо? Плюе и напада на ангро не само руснаци, но и турци, евреи, ... по ТВто си, като че някой го напада, а всъщност той създава врагове ! Пък от др. страна политиката е да създаваш приятели, а не врагове което напрактика прави антиполитик /вреден, опасен/ В.Симеонов!
48
2
 
13
 
! Отговори
ВЪПРОС...??? преди 5 години
ВЪПРОСА Е КЪМ КАРАКАЧАНОВ -СИМЕОНОВ ЛИ Е НАЙ УМНИЯТ????НЯМАТЕ ЛИ ДРУГИ "УМНИ" КАТО НЕГО ЧЕ НЕ ГО СМЕНЯТЕ ИЛИ СТЕ ЗАКЪСАЛИ ЗА ХОРА КОИТО МОГАТ ДА ГО ЗАМЕСТЯТ-СТАВАТЕ СМЕШНИ И ЖАЛКИ ЗА ВАС СА ГЛАСУВАЛИ 5% БЪЛГАРИ И ВИЕ ЩЕ УПРАВЛЯВАТЕ БЪЛГАРИЯ ЗАТОВА СМЕ ВЕЧЕ В ПРОПЪСТА НО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ВИДИТЕ ПАРЛАМЕНТ НА КУКУВО ЛЯТО
47
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Почти се извини"!?
46
8
 
6
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААААААА.... преди 5 години
КЪДЕ Е ИСТЕРИЧНАТА "ЛУДА КРАВА" ОТ с.КРУШОВИЦА ,БЕ....!????БЕЗ НЕЯ , ПРОТЕСТА НЕ Е ПЪЛЕН.....ХА,ХА,ХАААААААААА
45
4
 
3
 
! Отговори
Винету преди 5 години
До 52 червен анонимник. Пак си написал абсолютни глупппости. Ако не знаеш, Боко поръча и убийството на Кашоги.
44
6
 
5
 
! Отговори
Ф.Е. Джержински преди 5 години
До До 18Освен това Ви припомням, че Симеонов повдигна въпроса за охраната от НСО на "бизнесмена" А.Доган. Въпрос, на който отговор му беше отказан. Симеонов се изказва, често неподготвен, но атаката е по причина на адекватните му изказвания. Ако си беше траял "изказването" за майките щеше да бъде заметено под килима.
43
3
 
15
 
! Отговори
extremist преди 5 години
Не съм звяр, виждам, че са болни! - ????? НИЕ ДРУГО ВИДЯХМЕ симеонов
42
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквените пътища убиха 20 души, оставки- тц.
41
1
 
9
 
! Отговори
Е-е-е, а стига де преди 5 години
Хора, да не му се вържете на приказките.
40
9
 
5
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До 12 Ооо, има и друга по нагла пасмина. Нарича се БСП.Искат да съсипят България за четвърти път.Това ако не е наглост...?