Приемственост, пример... Как обединяват братя Пулеви?

Те са лице на страната в световен мащаб
26 окт 2018 22:22,
88

В навечерието на мача Пулев- Фюри, година след като контузия в рамото му попречи да се изправи срещу Антъни Джошуа, Кубрат Пулев получава нова възможност да стигне до своя втори мач за световна титла. Звездата ни в професионалния бокс и Хюи Фюри ще се изправят един срещу друг утре в София, за да определят кой ще е следващият съперник на Антъни Джошуа по линия на IBF.

Журналистът Патриция Кирилова каза в студиото на "Денят ON AIR", че утре за всички българи преживяването по време на боксовата среща ще бъде много силно.

"Аз съм сигурна, че ако Кубрат спечели, печелим всички ние, ако изгуби - губи само той", коментира тя. Кирилова беше категорична, че именно спортистите са модерните и най-добри примери за хората.

"Това са хора, които водят свои битки със знамето на държавата, те са нашето лице в световен мащаб", допълни още Патриция Кирилова.

Каскадьорът Иван Кристоф пък добави, че благодарение на хора като Кубрат и Тервел Пулеви нашата страна печели и става все по-популярна.

"Пулеви правят вече и академия, те оставят и за следващите поколения. Има приемственост, това е хубаво и това е едно място, където да се учи пак за патриотизмът", обясни Кристоф пред Bulgaria ON AIR.

Двамата бяха категорични, че именно двамата боксьори са тези, които могат да помогнат на младите при възпитанието им в родолюбиви ценности, въпреки че при загуба има много българи, които дават съвети на Кубрат Пулев, въпреки че никога не са се качвали на ринг.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Довечера ще бъде много трудно на Кубрат. Тоя Фюри има една единствена загуба и то незаслужено по точки срещу Паркър- човекът който Джожуа единствено не можа да нокаутира досега в кариерата си.
18
12
 
7
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Ама, разбира се, че Пулеви не ви карат да сте горди. Половината от пишещите тук сте роми, турци, *** или ***.Нормално е Пулеви да не ви кефят !Успех на Кубрат срещу британския *** !
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 18 Ами имаше тази възможност нашия, но се уплаши. Сега ако победи Фюри не варвам Джошуа да му даде втори шанс. Но дано Джошуа благоволи и дано нашия издържи поне 4-5 рунда срещу него. Това ще е достойно наистина.
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственият шанс на Пулев да се реабилитира и да го признаят е да се изправи срещу Джошуа и да направи достоен мач.
15
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пулеви са измислени герои.Стефка Костадинова,Христо Стоичков, Христо Марков, Боян Радев, Гунди, Ивет Лалова, Йорданка Донкова,Янко Русев, Вальо Йорданов....и много други още са ме карали да се гордея че съм Българин....С Пулев не съм горд.Просто защото го виждам че е псевдо отвсякъде.Кличко му показа колко е далеч от истината а и няма да стигне до нея.
14
2
 
9
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Ако победи ще го заболи я рамо я простата пак...
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навярно сте гледали как се изказват великите в този спорт и конкретно Джошуа, Кличко и Уайлдър. Винаги казват че те са шампионите и ще победят- , но не обиждат претендента. Е, има и изключения, където провокацията е голяма и примерно Уайлдър не "издържа" и блъска Фюри в гърдите на пресконференция, а това всичкото е за джумбиш. После двамата на благ тон гостуват заедно по телевизии за някой друг милион. Мисълта ми беше че тези шампиони никога не биха нарекли "малко момиченце"някой от другите.
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тея журналисти-подмазвачи знаят ли,че пулевите са доста мразени сред българите и са пример за ***
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашия никой от двамата най-велики в момента(Джошуа и Уайлдър) не го брои за жив, те тръгнали да го правят претендент ганьовските смешници за титлите им.
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв претендент на Джошуа го гласите нашия, бе? Вие не четете ли, не слушате ли изявления в световен мащаб? Джошуа ще се бие април месец или с Дилиън уайт за втори път защитавайки титлата си или с победителят между Уайлдър и Фюри който ще се играе на 1 декември. Кой им измисля тези простотии в *** кратуни на нашите *** не ми е ясно.И докато Джошуа срещу Уайт няма да е тръпка, понеже Джошуа умъртви Уайт в единственият им мач досега, то Мач Джошуа- Уайлдър ще е мачът на десетилетието.
9
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 10 Искаш да кажеш че тоя шеф е по-голям боксьор от Опулев? Ако беше така, нямаше да е шеф на охраната в заведение, а щеше да се бие с Кличко за 1,5 милиона долара. Твоя приятел е голям фантаст..Пулев сам в дискотека??? Та нали с него се движеха поне 4-5 яки момчета по дискотеките на България. Иначе то като му се нахвърлят ако е сам 3-*** 4-*** едри охранители наведнъж и ще бъде убит.
8
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мой приятел, на когото по принцип вярвам, ми разказваше, че уж е виждал Пулев да го мачкат от бой в някакво заведение на морето.Сбили се с охраната и ги мачкал, но като в аркадна екшън игра от 90-те години, от типа "Кадилаци и динозаври", накрая му се наложило да срещне "Босът" (шефът на охранителите), който уж му нацепил само един юмрук и Пулев се свил на кълбо и вдигнал ръка за молба да не го бие повече.И колко му е да е истина. Те хората пари вадят, нямат време да си играят на боксьори.
7
2
 
11
 
! Отговори
Уайлдър преди 5 години
Ай не се излагайте, Пулев си е най обикновен чалга боец от чалготеките в студентски град.
6
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пулев е като Григор...влиза в топ 10..даже стана номер 3 в света, но като го хванат големите шампиони Федерер, Джокович и Надал и го спукват от бой. Същия е Пулев..изкачи се до номер 3-ти 4-ти в ранглисата и дойде Кличко и го върна в първи клас.
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пульо , Фури ще те смачка като фас !Това не ти е като да биеш шамари на сервитьорките в чалготеката , когато не искат да ти пуснат .
4
4
 
7
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Патриция трябва да снима филми и да не говори ...особенно за чалга палячовци които се удрят по главите за пари!
3
3
 
11
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
били лице на страната в световен мащаб...хахаха много смешносега боко ще се спука от ревност той си мислеше че е слънцето на света а имало и по познати лица от него на светанякои писачи май смъркат повече от допустимото преди да хванат писалката
2
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повече никой няма да ти даде шанс да се биеш за световната титла, бе Опулев. И Уайлдър и Джошуа не се занимават със страхливци, а с истински безстрашни боксьори, като Поветкин например.
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"В навечерието на мача Пулев- Фюри, година след като контузия в рамото му попречи да се изправи срещу Антъни Джошуа".Поправете си изречението....не измислената контузия в рамото на Кубрат му попречи да се бие с Джошуа, а огромния страх където тотално напълни гащите от тази машина за убиване. Един път се пристраши да се бие с един друг световен шампион и видяхме, че нашия е далееееч от класата и качествата на световните шампиони.