ОмбудсМая на автобус, на влак... Манолова хукна сред хората!

Тръгва за Стара Загора с автобус, утре за Варна с влака
Обновена: 6 ное 2018 09:23 | 5 ное 2018 09:00,
105
ОмбудсМая на автобус, на влак... Манолова хукна сред хората!
Снимка: Bulphoto, архив

Днес омбудсманът Мая Манолова тръгва за Стара Загора с автобус. Тя ще ползва обществен транспорт, след като преди дни стана ясно, че властта предлага от закона да отпадне правото на обществения защитник да ползва кола и шофьор от Националната служба "Охрана" (НСО).

Още по темата

Финансовият министър Владислав Горанов дори заяви, че автомобилът се ползвал като скъпо такси.

В отговор Мая Манолова каза, че не е привързана към НСО и заяви, че ще започне да ползва обществения транспорт, в който ще организира и приемна, където хората да споделят проблеми.

Първото пътуване на Мая Манолова с обществения транспорт ще е днес с автобуса за Бургас, който тръгва в 9:00 часа от Централна автогара - София, съобщи Bulgaria ON AIR.

Според разписанието, Манолова се очаква да пристигне в Стара Загора около 11:15 часа.

Утре Манолова ще направи приемна и във влака от София за Варна. В сайта на омбудсмана има и телефон, на който желаещите да участват в приемната могат да се запишат.

Т.нар. експрес тръгва в 6:55 часа от столичната централна гара. Манолова е ангажирала купе №2 в първи вагон, втора класа.

"Хората, които искат да се срещнат с омбудсмана, за да споделят свой проблем,  могат да го направят като изберат най-удобната за тях спирка по маршрута, от която да се качат", съобщиха от пресслужбата на омбудсмана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Maja smaji gi kak edna selska u4itelka sega kmetiza ja vosi schofior s sjapa kola daje i daschera i se vosi debelata lila pavlova ja vosat i dr ti su snela jena sdrava da si ne se davai na prostaschtinata prebojadisanite komunjagi sega gerberi sa jasni ot zarvuli milioneri no bolni modazi nanat hubavi semeistva islagat se pred bg narod
51
11
 
17
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Мая Манолова беше болна от рак и оттогава се промени. Явно е оценила факта, че получава втори шанс в живота и сега се опитва да е полезна на обществото. От самолет се вижда, че е един от малкото работещи БГ политици. А тази глупост с колата само и помага. ГЕРБ се опитаха да и направят мръсно, но рейтинга и скочи.
50
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като да се ползва с подкрепата на ГЕРБ, щом й правят такава реклама. Или просто са много ***.
49
3
 
3
 
! Отговори
на мирен протест преди 5 години
на мирен протест за свобода,граждански свободи,свобода на словото, да живеем в тази страна,да има здрави семейства,усмихнати деца,за истинската свобода да живеем недосегаеми от ,,недосегаемите,, не на робството,не на насилиствените ,,свободи,, робства,ние сме свободни,нашият глас,има значение,ние имаме стойност,ние сме чути,нашата съвест е чиста,заради себе си
48
4
 
2
 
! Отговори
на мирен протест преди 5 години
ние сме мирни граждани,които искаме да живеем и се развиваме в тази страна,неподвластни на системата,спазваме законите и искаме да се спазват Конституционните ни права като свободни граждани в тази свободна страна,затова сме на мирен протест пред нс на 11.11.2018г. от 13 часа,не искаме вражда от съграждани,не искаме насилие,искаме свобода да живеем в мирна земя тук не другаде за доброто на всички около нас
47
5
 
3
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До Анонимен 49Май бе мой личен избор, на който тогава Бойко не можеше да откаже. Имаше той полза от това, в краткосрочен политически план. Поредната партия шах, бе играна тогава. С този ми ход, исках да покажа, че в политическите партии има хора, които, когато бъдат изведени извън тясната партийна рамка, могат да бъдат изключително полезни за обществото. Мая бе първата тухла от идейният замисъл за един по-голям градеж.
46
10
 
0
 
! Отговори
на мирен протест преди 5 години
елате на мирен протест на 11.11.2018г. в 13часа пред нс този път за истинска свобода не деградираща насилствена демокрация в памет на жертвите от системата от 89г. до сега 2018г. да кажем стига на тези заможни дедовци вътре се гаврят с младото поколение на страната,за граждански свободи и хетеросексуално бъдеще на поколенията изразете подкрепа и възмущение на всички,които са били жертви на тази прогнила,вмирисана,деградирала система,вашият глас има сила,thank you
45
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато М.Манолова беше депутат не я понасях, сега е коренно различно! Това е вероятно единствения работещ политик в държавата. Невероятно нахъсан и свестен човек излезе! Разбира се, останалата политическа пасмина ще направи всичко възможно да я спъва!! Дебелия Пеевски и Доган явно заслужават повече служебни лимузини и няколко взвода охрана от НСО..Безсрамие!!!
44
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
43,Ще призная, че върши нещо, ако предложи колите да се махнат като привилегия за държавните служители (може би с няколко, ама наистина няколко изключения). Съвсем отделен въпрос е, че тя самата не се е отказала, а са я "отказали". Иначе щеше да си трайка.
43
9
 
11
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Явно доверието в Мая, надминава това в Бойко;))) Само така, може да се обясни, един толкова глупав ход на репресия от страна на ПП ГЕРБ, с който се казва: "Щом не си една от нас, Избраните и обичаш народа, бъди като народа и сред него". Така ГЕРБ подлагат на Мая, възможността да ги бие един ден на избори. Дали, обаче, това не е ход, насочен срещу Корнелия? Най-вероятно това се цели. Мая, обаче, може да не се хване на този ход на Бойко, да не застане срещу Корнелия. ГЕРБ са Пътници.
42
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Доган и Шиши кога? А Фандъкова? Те май са от наш'те?
41
8
 
9
 
! Отговори
Митко преди 5 години
Мая, Президент!
40
1
 
8
 
! Отговори
ист преди 5 години
Много ми харесва думата ХУКНА, а когато Мая Манолова е хукнала, направо се изкефих.
39
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато омбудсманът не върши нищо и ползва пълни привилегии, харчейки пари, журналистите траят. Когато омбудсманът е деен и отказва привилегии, за да спести пари, журналистите се подиграват. Странно нещо е това българският журналист.Манолова ми е крайно антипатична комунистка, но поне имитира дейност. Предишните и това не правеха.
38
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Запад политиците и държавните служители да ползват обществен транспорт е нормално.Тук това е начин за реклама и се очаква едва ли не да им се поклоним :D
37
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Излишна показност. Няма нищо лошо в това да се ползва обществен транспорт, има примери как държавници от европейски страни също ползват обществен транспорт
36
1
 
1
 
! Отговори
Do 37 преди 5 години
А в такъв случай, теб ще продължава ли да те е жал за българина, или ще си заслужава мъките кански ?
35
11
 
4
 
! Отговори
Значи преди 5 години
като й видя отчаяното личице на снимката направо ми се къса сърцето. И се сещам за оня виц дето една отишла с такава същата муцунка на лекар и се оплакала , че всеки път като прави секс плаче. Прескачам методите на доктора да постави диагноза, ама след петия път рекъл - Не мога повече. На което вицовата проекция на омбутсмана сбръчкала личице и захлипала - Значи така като ми кааажааааат.......... Само заменете секса с НСО. Верно си е тъжно.
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НИКАКВА освен че онези имат сърце а Боко е страхлива мижетурка.Е като имат сърце, та чудо голямо. Направо им завещай парите си.
33
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една снимка говори повече от хиляди думи.