ОмбудсМая на автобус, на влак... Манолова хукна сред хората!

Тръгва за Стара Загора с автобус, утре за Варна с влака
Обновена: 6 ное 2018 09:23 | 5 ное 2018 09:00,
105
ОмбудсМая на автобус, на влак... Манолова хукна сред хората!
Снимка: Bulphoto, архив

Днес омбудсманът Мая Манолова тръгва за Стара Загора с автобус. Тя ще ползва обществен транспорт, след като преди дни стана ясно, че властта предлага от закона да отпадне правото на обществения защитник да ползва кола и шофьор от Националната служба "Охрана" (НСО).

Още по темата

Финансовият министър Владислав Горанов дори заяви, че автомобилът се ползвал като скъпо такси.

В отговор Мая Манолова каза, че не е привързана към НСО и заяви, че ще започне да ползва обществения транспорт, в който ще организира и приемна, където хората да споделят проблеми.

Първото пътуване на Мая Манолова с обществения транспорт ще е днес с автобуса за Бургас, който тръгва в 9:00 часа от Централна автогара - София, съобщи Bulgaria ON AIR.

Според разписанието, Манолова се очаква да пристигне в Стара Загора около 11:15 часа.

Утре Манолова ще направи приемна и във влака от София за Варна. В сайта на омбудсмана има и телефон, на който желаещите да участват в приемната могат да се запишат.

Т.нар. експрес тръгва в 6:55 часа от столичната централна гара. Манолова е ангажирала купе №2 в първи вагон, втора класа.

"Хората, които искат да се срещнат с омбудсмана, за да споделят свой проблем,  могат да го направят като изберат най-удобната за тях спирка по маршрута, от която да се качат", съобщиха от пресслужбата на омбудсмана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 28Орешарски е фалирал толкова България колкото Тиквата е летял до Марс.Или, "А дано ама надали".А ти си кух като употребена градинска лейка.
31
18
 
6
 
! Отговори
е, и? преди 5 години
Да седна да рева заради удобството на червения й задни.к ли? Да ходи да целуне пак ББ където трябва и освен омбутсман ще я направи омбутсман с автомобил. Аман от червени боклуц.и с президентски мечти
30
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 21Знаеш ли каква е разликата между "братя Галеви" и "Брат Бойко"??????НИКАКВА освен че онези имат сърце а Боко е страхлива мижетурка.Иначе, и те, и той са престъпници.
29
8
 
18
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Това пожарникарската партия са егати елементарните частици....Искат да спрат НСО-то само на омбудсмана, ама ако беше там някоя гербава калинка нямаше да го спрат. Нищо, това е автогол за пожарната команда.БСП се поизчистиха от *** и в момента имат много добри играчи на терена - Нинова, Манолова, Зарков и други. Замислям се....
28
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предлагам да организираме референдум за отнемане на служебните коли и НСО охрана за всички депутати , министри и правителствени мишоци . Същото важи и за дръндарския пияндурник който също ползва тези услуги Незнайно защо!
27
2
 
5
 
! Отговори
кумунис пропаганда преди 5 години
Захариева ще обсъжда в сащ въпросът за социалното осигуряване на около 400 000 българи живеещи в сащ.Но това под сурдинка.За пред хората е-отпадане на визите за сащ.Ти да видии!
26
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 28Толкова си жалък!!!Но за сметка на това си тежко неграмотен.Абе, 100% Гербераст Тиквеников.ХА-ХА-ХА
25
32
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистите са винаги по пропагандата и нищонеправенето.Факт е, че Орешарски фалира за трети път България.
24
14
 
36
 
! Отговори
Крис преди 5 години
Единственият политик и човек в България!
23
5
 
2
 
! Отговори
Буда преди 5 години
До ПравославенТака е.По-добре е да си православна мутра,отколкото мутреса.
22
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А статийка за гражданската от 1'000 лв няма ли в този сайт????????Аааа, да, "Пазите радиомълчание".Браво, другари, браво!
21
24
 
8
 
! Отговори
Православен преди 5 години
Мутреса, Бойко искаше да я назначи за председател на народното събрание, както предложи на Нинова. Тогава тя бая се разсърди ,че от партията не й разрешиха!
20
4
 
8
 
! Отговори
Цецоу преди 5 години
Мисла,да прата колата на Мая от нсо в сащ да возат щерката до работата и в Световната банка.
19
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който много хвали Майчето, да се сети на кого викаха "сестра Галева" и защо.
18
13
 
6
 
! Отговори
Azz-ът преди 5 години
А, на мен ми се ще, някой да я от свири!!
17
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мая Манолова е поредният популист, който след маса години в политиката се сети, че то имало и живот извън служебната кола. Трябваше да й я отнемат, че да открие къде е Централна гара.Отделен е въпросът що за народ ги търпи тия. На Запад да имаш служебна кола е привилегия само за ония по върховете и то само при определени условия. Тук...абе, знаете как е.
16
5
 
28
 
! Отговори
Охраненяем преди 5 години
Вчера показаха как 15 коли на тиквата спряха за около 10 м линейка на кръстовище...
15
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
вЗЕМАЙТЕ ПРИМЕР , КЪДЕТО В НЯКОИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ , ПОЛИТИЦИ ХОДЯТ С КОЛЕЛО НА РАБОТА И С МЕТРО !
14
13
 
40
 
! Отговори
Хм... преди 5 години
Мая Манолова слага всички политици в малкия си джоб. Единствено тя показа, че я е грижа за народа. Ще ми се да стане министър-председател, защото е разтропана, активна, пряма, отговорна, взискателна и с ангажираност към проблемите на хората. Странно защо само на нея отнемат служебните шофьор и кола, тъй като на всички трябва да ги отнемат. На запад някои министър-председатели пазаруват сами и се придвижват с колелета. А нашите тука с народна пара живот си живеят и грам не ги интересува народа.
13
18
 
15
 
! Отговори
До Българин преди 5 години
То не бяха "Волен президент", "Динко президент", и кой ли не "*** президент". Кажи бе "българино" какво направи Манолова, като депутат за майките на болните деца? Кой "назначи" Манолова за омбудсман? Какво направи Манолова за бобовдолските миньори? Какво направи Манолова за дупнишките шивачки? Кой сега и гласува предложенията и в парламента? Ти въобще на кой свят живееш?