Парламентарни сметки: ГЕРБ води на БСП, Патриотите губят подкрепа!

Депутатите – най-нехаресвани, 71% не вярват на парламента
Обновена: 20 ное 2018 10:31 | 20 ное 2018 09:30, Камелия Цветанова
270
Парламентарни сметки: ГЕРБ води на БСП, Патриотите губят подкрепа!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В оценката за работата на парламента и правителството се регистрира спад на положителните оценки и ръст на отрицателните, показва проучването на агенция "Тренд".

Още по темата

Една пета от всички запитани оценяват положително парламента, докато 71% са на обратното мнение.

Сравнително по-добри са оценките за правителството, като 28% го оценяват положително срещу 62%, които дават отрицателна оценка.

При президента не се наблюдават чувствителни разлики, като при него малко над една четвърт (26%) дават отрицателни оценки срещу 59% положителни.

Отчита се и ерозия в обществената подкрепа към основната управляваща партия, като дистанцията между нея и БСП се скъсява, достигайки 1,3% в полза на ГЕРБ.

Скандалите около "Обединени патриоти" в последния месец оказват влияние върху електоралните стойности на коалицията, като те свиват своята подкрепа от 5,5% през октомври до 4,2% през ноември.

Ерозията към формациите, съставляващи управляващата коалиция, не се прелива към опозиционните партии, а само увеличава дела на деклариращите, че няма да гласуват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Трудов човек 65Ти не си трудов човек, г-н ***! И оня, дето се е писал "работник", не е работник. Вие само петните името Трудов човек и Работник.Я,ми кажи г-н Трудов човек, какви са цените сега и каки бяха преди?В угода на твоята "пътеводна светлина" ти умишлено премълчаваш за зейналата пропаст между ЗАПЛАТИ и ЦЕНИ.А какви за заплатите в ЕС?
59
17
 
16
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 5 години
Ако не спечелят европейските избори, комунистите ще изхвърлят *** от Бсп. Да и помогнем да се успокои окончателно.
58
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така им трябва на УЖ патриотите да си гледат парламента по ската :D
57
11
 
24
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Не може цял народ да е срещу теб и ти да водиш.А привържениците на Герб които пишат тук се свеждат до няколко на брой но с различни имена.Личи си по изказа,по агент Цру казах,по начина на структуриране на изреченията.Герб да си наемат хора с малко по добра обща култура и малко по грамотни.И аз искам да изляза срещу достоен противник и знаещ.Явно липсват.
56
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пък имам въпрос към Бсп ватата толкова ли искате да омацате положението че накрая да ви давят по шлеповете бетер 1923 не разбрахтели че всички ви мразят
55
21
 
20
 
! Отговори
Трудов човек преди 5 години
Подкрепям Рабоник 56. При БСП ние трудовите хора взимахме ниски заплати, но при ГЕРБ заплатите на трудовите хора се увеличиха 3,54 пъти. Ние трудовите хора сме доволни от ГЕРБ и доходите които ни дава ГЕРБ и нямаме никакво намерение да връщаме БСП да ни хвърли в лапите на Москва които да ни отнемат доходите.
54
8
 
5
 
! Отговори
Слава до работник преди 5 години
Да така е, работниците взимат големи заплати при нашия лидер генерал Борисов и са много доволни и ще работят още по усърдно. Изпълнете петилетния план за 3 години! Ако е нужно и без пари ще работим за родината и нашия водач генерал Борисов! Води ни напред о славен генерале
53
15
 
10
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Нашия народ ( наред със севернокорейци , руснаци , и венецуелци ) ходи с празен корем и разбит нос.... настъпва мотиката вече толкова пъти ... *** бележка не си взема.Желая ви от сърце да си изберете комунистите пак ... след няма и 2 месеца - ще виете като талиrapcки мacтии ... как пак ви излъгаха ... как сте гладни... Простия народ си заслужава управниците
52
1
 
3
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 5 години
до КРАЙВиж кво, момчето ми, овъншняваш факторите на въздействие върху психиката при кризисни ситуации. Признак е за елементарно мислене. Тоест ако е налице ВЪНШНО УСЛОВИЕ, ще се справи и Аз-ът, ако не, това е положението. Няма система която да не може да се пробие - всичко опира да индивидуалния морал. Затова запомни - ПРОМЯНАТА ДА НАСТЪПИ У ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС. ЕДВА ТОГАВА ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ И ВЪНШНИЯ СВЯТ. А ти искаш нещата да дойдат отвън.
51
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам въпрос към гърбавите ***-КОГАТО герб падне ,КОЙ ще ви плаща ,помислихте ли ?Имате семейства ,деца, предполагам ,ГЛАДНИ ли ще ги оставите? Колелото се върти .
50
1
 
5
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 5 години
Най- смисленото от цялата статия е в последното изречение.
49
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мозъчният тръст цецо крадецо е напечатал бюлетините и сега гербавите *** са спокойни, че ще спечелят мнозинство, а и за 10 години се окопаха мощно във властта и се заредиха с много пари, които ще отидат в *** махали, та нали шведите са им основните гласоподаватели.
48
16
 
8
 
! Отговори
Работник преди 5 години
До РаботещТочно така, сега при ГЕРБ заплатите са двойно по-големи от тези, които взимахме по времето на БСП.Спестих малко пари с много труд и сега до месец ще похарча колкото мога, само и само да не попаднат в ръцете на БСП.Няма намерение да ставам жертва на БСП и господарите им в Москва.Аз моите пари няма да им дам!Когато фалираха КТБ се говореше, че следващата ще е П.И.Б.Та ако някои има пари там да си помисли какво да прави.П.И.Б. цензурирано?Случайност?
47
16
 
4
 
! Отговори
Работник преди 5 години
До РаботещТочно така, сега при ГЕРБ заплатите са двойно по-големи от тези, които взимахме по времето на БСП.Спестих малко пари с много труд и сега до месец ще похарча колкото мога, само и само да не попаднат в ръцете на БСП.Няма намерение да ставам жертва на БСП и господарите им в Москва.Аз моите пари няма да им дам!Когато фалираха КТБ се говореше, че следващата ще е ***.Та ако някои има пари там да си помисли какво да прави.
46
3
 
12
 
! Отговори
Край преди 5 години
Пробутват ви мача Герб срещу БСП и ДПС срещу "патриотите" пък те всичките едно и също. Сменете правилата на играта момчета ако искате други резултати.Телевизиите ви лъжат - големия плакат НАРОДА СРЕЩУ ПАРТИИТЕ не искаха да го коментират никак. Дават дума на лумпенята дето стачкува срещу ланския сняг.Забранените избори които променят нещата се казват - МАЖОРИТАРНИ в два тура.
45
1
 
0
 
! Отговори
До 46 преди 5 години
Даааа,ти си от по- малкото % !Хубаво е,когато *** намаляват!
44
22
 
7
 
! Отговори
Вечна Слава преди 5 години
Без Герб и нашия водач генерал Борисов няма бъдеще, народа е доволен и ще гласува както е нужно. Всички други са престъпници и фалшиви майки. Да живее Герб!
43
10
 
6
 
! Отговори
Работещ преди 5 години
Да дойде БСП и да конфискува диаманта на Станимира и да го раздаде на работещите по едно парченце диамант да си го продадат и да имат парички да ходят в мола да си купуват яки неща!
42
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СЛЕД КАТО ПРОДАДЕ 3 СТРАТЕГИЧЕСКИ ПРОЕКТА: НЕФТОПРОВОД, ГАЗОПРОВОД И АЕЦ, СЛЕД КАТО ПРОДАДЕ МАКЕДОНИЯ НА ГЪРЦИЯ С ПОСЛЕДВАЩА РЕАЛНА ОПАСНОСТ КЪМ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ КЪМ ТЪЙ НАРЕЧЕНАТА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ, СЛЕД КАТО ПРИЗНА МАКЕДОНСКИ ЕТНОС И ЕЗИК, ИЗТРИВАЙКИ СИ *** С БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ, СЛЕД КАТО ЗАЛЯ ДЪРЖАВАТА С НЕКАЧЕСТВЕН АСФАЛТ И НАРОДА СЕ ИЗТРЕПА, ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ВЪН!
41
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 28Ами какво ще кажеш за диаманта,подарен от б.б.на Светослава ли,Станимира ли беше на стойност 11 200 000 (единадесет милиона и двеста хиляди долара),купен на търг ?Сещам се да, въпросния диамант е собственост на англичанин.А новината беше една от многото хибридки за свръхглупави българи.