Банев-младши: Баща ми ме прати в ада, след като се разсинових от Евгения!

Николай не знаел за милиардите, смята баща си за жертва
Обновена: 8 дек 2018 18:38 | 8 дек 2018 18:36, Веселина Йорданова
103
Банев-младши: Баща ми ме прати в ада, след като се разсинових от Евгения!
Снимка: архив, БулФото

Синът на Николай Банев заяви, че е некоректно като фалшива новина твърдението, че е "основен свидетел" срещу баща си в обвинението на спецпрокуратурата за пране на пари.

Още по темата
Николай Банев-младши, който е син на Дочка Банева, починала от рак преди 13 години, пише в писмо до "24 часа", че няма никакъв контакт с баща си.

"Тъй като след като се разсинових от Евгения Банева, той ме затрупа със среднощни електронни писания и заплахи, в които ме изпращаше в "деветия кръг на ада" (цитатът е точен). До този момент не знаех почти нищо за полагащото ми се като наследство от починалата ми на 31.08.2005 г. майка. Впоследствие научих, че аз и сестра ми Раиса сме били подложени на множество опити за измама", обяснява Банев-младши.

Той допълва, че за всичко това вече има прокурорски и следствени действия, които се намират в различни фази.

"Що се отнася до обвиненията на Специализираната прокуратура за над 1 милиард, веднага след ареста на Евгения и Николай Баневи във Франция, аз бях призован за разпит, заедно с много други хора. Да, казах само истината! Да, известно ми беше, че съществуват офшорни фирми, управлявани от баща ми и Евгения Банева. Това го знае целият български народ още от времето, когато гръмна "Панама гейт". Дори Евгения обясни по много медии, че това било световна практика", пише той в писмото.

Николай Банев-младши заявява, че свидетелствал искрено пред държавното обвинение, но не като основен свидетел.

Той не знаел за "никакви милиарди" и смята баща си също за жертва на Евгения Банева, без да го оправдава. Синът посочва още, че ще търси всички свои права като наследник на майка си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
3
 
! Отговори
Tiko преди 5 години
Razsinovih - uma mi ne ya pobira tazi duma
40
6
 
37
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
Всичко е прах в очите,хора.Отвъд океана са скръцнали със зъби на Цацаров и Лойко,подкарват ги по закона "Магнитски" и тия наш'те сега са в паника.Почнаха с показни акции-арсенали,гранати,Ветко,Баневи....само да умият очи,Идват празници,ядене и пиене и хората се разсейват-те на това разчитат!След Нова Година ще видите как едно по едно падат де що има обвинения и всичко е на условни присъди.Естествено,не без една голяма парична част да си смени собствениците през това време - докато ядем и пием!
39
3
 
20
 
! Отговори
Къде е Р Плвенев преди 5 години
Като изчете човек инфалтивните описания къде ка кое и защо разсинения син бил изрекъл- се сещам за описанията за това как украински моряци арестувани в руски териториялни води трявало да бъдат освободени въпреки че са били пратени да бъдат арестувани или избите което се доказва с това, че никой от Украина не им се притече на помощ
38
2
 
21
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Василевтоя не плащал заплати викаш....Ами той е толкова "бизнисмен",колкото ти си.."агент на цру",птичко!!!!СБЪРКАНЯЦИ СТЕ И ДВАМАТА!!!!!!!!!
37
5
 
26
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Тези са руски шпиони като Бай Ветко Арабаджията!!!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!
36
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Маринела нещо ново казвали?
35
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова нагли и безочливи хора могат да виреят само у нас. По добре късно отколкото никога. Тези трябва да лежат минимум 20 години за да разберат как се краде милиарди .
34
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Банев завинаги в Пантеона на БСП!Социалистическа гордост!
33
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
екзотична красотаТетка брюнетка но усърдна в петилетка и кука за безпастетка!
32
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А какво става с Р. Овч.
31
1
 
44
 
! Отговори
Dred преди 5 години
Проблемите идват основно и само от точно две неща - алчността и низките страсти/тънката част! Това е по целия свят!
30
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя наследство от кражбите на тези ли чака? Ако има нещо, да се конфискува за пране на пари. Да му продадат фалиралите предприятия на баща му за 1 лев. Костов така правеше. Но сега са добре оглозгани от хиените, чакалите и клошарите.
29
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво става с Бенчо?
28
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо трябваше сина да проговори за да се сети съда за тях.Баневци,цецовци,Велковци,цветановци са сред нас но най корумпирана страна ги пази.
27
0
 
33
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Банев измами съдружниците си в АКБ Форест, след което заграби 5-6 водещи завода, които не можа да разрaботи, пренасочи всички активи в Русалка, а всичко останало предаде на разпродажба, развала и унищожение. От заводите останаха огромни терени. Сигурно сега някой новоизпечен се точи за тях. Единствено по скоро за добро без да ще попречи да бастисат Каваци или може би нямаше възможност той да унищожи и това местенце.
26
7
 
19
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
па и друго са пита човяк:..Като по каква причина "мин.придсидателот" се движи ЕДИНСТВЕНО с бронирания "Джип" и тумбата тежко въоръжени пазванти?..От какво се страхува?!..От кого се страхува?!Нали народа го обича?!..Вика:-"Да живей Бойко!"....Ако е замесен в мафиотски отношения от типа.."Бардзини срещу Таталия",ние каква вина имаме?!..Защо държавната машина трябва да пази мафиот?!..А ако просто страда от мания за преследване,ами има си психиатри!..Защо трябва да ни натрапва болестта си?!
25
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"" Николай не знаел за милиардите ... ""...............е ... сега всички знаят !БСП няма да са доволни, че им спират още един спонсор.
24
4
 
40
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
и като стана дума:-какво става с Митьо Очото,докараха ли го вече?-какво стана с Цецу Василев,още ли ги е срам да си го поискат от сърбите?-.."сестри Галеви"?.."Издирват" ли ги още,или резолюцията е .."Случая е приключен,забравете!"....А останалите?....ИХ,че веселба в тая .."ИЗМЪЧЕНА ГЕОГРАФСКА ТЕРИТОРИЯ"..!!!!!!!
23
5
 
36
 
! Отговори
Суджук ама кърначест преди 5 години
тоя не е гербално ориентиран. Тоя го докараха за да ни заслепят и покрият далверите с наемите, покупко/продажбите и декларациите на доходи и апартаменто т над 500 елитни административни ЕГНета.Баничара Бананев се оказва нешо апедиситно си някакво карначе като от раздута суджук гейтна постановка на пернишко-добружанската мафия.
22
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пирамиди, Фараони няма край тоя преход.