От три мисии зад граница се върна жив и здрав, а в родината си...

Внасят искане за постоянен арест на ромите, пребили военен
Обновена: 9 яну 2019 10:18 | 9 яну 2019 09:15, Елка Василева
282
От три мисии зад граница се върна жив и здрав, а в родината си...
Кадър: bTV

Искане в съда за постоянното задържане под стража на двете момчета, които пребиха военен, се очаква да внесе прокуратурата.

33-годишният Валентин Димов е в болница в тежко състояние заради забележка на пътя, която направил на двамата младежи от ромски произход на Богоявление.

Още по темата

В петък бивши военнослужещи ще излязат на протест в подкрепа на своя колега.

"Имаме две прекрасни момиченца. По-голямото дете знае част от истината – че баща й е ударен в главата и е в болница, а по-малко дете не разбира все още", обясни пред bTV Атанаска Димова – съпруга на командоса.

"Не е очаквал ситуацията да се развие по този начин, не е очаквал да бъде нападнат. Почти всеки ден сме свидетели на такива инциденти, но такава жестокост и бруталност за първи път виждам, без сериозен повод, просто от едно спречкване", сподели и бащата на Валентин Димов.

Той каза още, че синът му има три мисии зад граница, че е честен и достоен българин, с добър професионален опит.

"От всички тези мисии се е връщал жив и здрав, а в родината му да се случи това нещо", отбеляза бащата.

Според майката на пострадалия военен той има добра подготовка, но не е искал да се бие с младежите, искал е да им направи забележка и не е очаквал, че ще се стигне до бой.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
0
 
9
 
! Отговори
БХК и ДПС преди 5 години
Веднага мъже на годината!
194
0
 
10
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
Обаче, преди около година, една група роми (5-6 на брой) попадна на един приятел и сина му. Те двамата не са много съгласни с моя миролюбив мироглед и имат сериозна физическа подготовка, позволяваща им не само вербално, но и на практика да изразят мнението си към агресивни нападатели. Е, казах им че са прекалили, де! :)
193
0
 
24
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
"Който е по- жесток и не му пука от нищо обикновено побеждава в уличния бой, затова и ромите надделяват последните години над нас българите."... Нормалният човек смята, че трябва да се бие, когато е нападнат. Има респект от закона и знае, че носи наказателна отговорност. Затова и се оказва неподготвен за уличен бой. Дано се оправи човека!
192
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най ме яд че се размножават като *** на 12 ражда до 18 има 3-4 неграмотни деца без никакъв шанс да се превърнат в нормални индивиди полезни за обществото и децата не са виновни никой не би имал шанс като израстне в тая среда , виновна е държавата че го позволява , защои няма осъден от тоя етнос за педофилия , защо това им се разминава щото било културна особенност , те са бг граждани защитават ги български закони и трябва да се наказват според тях.Малумна държава.
191
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма държава хора , моля се да не изпадам в такава ситуация щото спасението е едно вадиш ножа и дупчиш наред колко можеш повече и после квото господ е рекъл иначе те пребиват като куче. Язък за българите умрираме героиски и няма оправия.
190
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи България е по-опасна от мисиите. Там командосите са всесилни, а тук нашите роми спокойно си ги пердашат.
189
0
 
9
 
! Отговори
Френски легион преди 5 години
Видяхме ги (не можахме да ги видим, скриха ги) онези 3 *** от легиона, дето ги пребиха двамата братя!
188
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше служил във френския легион дали щеше така да се получи? Ама късмет да е в българския...
187
1
 
5
 
! Отговори
От бореца преди 5 години
Винаги си тренирам за да не ме хванат неподготвен, ритам му.му.ни още от детската градина до сега повече от 40г. тренировки,му-ха-ха нямат шанс.!.
186
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромите са *** долни, то е ясно. Иначе на всеки може да се случи да го прибият. Който е по- жесток и не му пука от нищо обикновено побеждава в уличния бой, затова и ромите надделяват последните години над нас българите. Станали сме много ***, меки и педа.лести ние българите, а не толерантни. Иначе аз съм 75 кила, ама преди години пребих един 100 кила боксьор - просто го ударих първо със стол в главата, като се беше обърнал с гръб.
185
1
 
12
 
! Отговори
8 преди 5 години
Нещо не е съобразил. Аз не съм военен с успешни мисии, но имах подобен случай - засякох се на пътя с някакви *** - тръгнаха да излизат от колата, и аз тръгнах, но само като ми видях израженито бързо бързо се прибраха и офейкаха с *** газ, честно имах сериозното намерение да ги спукам от бой и някак си го усетиха гадинките. Този се е оставил, друго обяснение нямам
184
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма ли от БХК да излязат със становище за освобождаване на арестуваните и да издигнат някой от тях за човек на годината?
183
1
 
14
 
! Отговори
до Брадчеда.... преди 5 години
Направил им е забележка в качеството си на шофьор, който вижда някакви да се мотаят безцелно на пътя му. А ако беше блъснал някой от тях, защото са там, където не трябва да бъде, тогава каква глупост щеше да изтърсиш?
182
0
 
19
 
! Отговори
Некой си... преди 5 години
От БХК подозрително мълчат...
181
4
 
12
 
! Отговори
до ядосан преди 5 години
Не си ядосан, а си глyпaк. Нищо не си е помислил, нито се е правил на отворен. Направил им е забележка, не е тръгнал да се бие. Има свидетели, а ти си просто един глyпaк.
180
2
 
23
 
! Отговори
Наблюдател Блгд преди 5 години
Добре де,тези бият военни,бият лекари,бият полицаи,убиват журналисти,докато се разхождат,крадат всичко що им падне,да не говорим за ток и вода,....Ама защо не отидат да бият тези в парламента и да крадат от тях?!?!?После било нехуманно,да се гонят от селата и градовете.Евтаназия си трябва....!
179
0
 
20
 
! Отговори
Митака преди 5 години
Ако излизаш от колата да правиш забележка на ***, особено ако са повече на брой естествено, че трябва да очакваш да стане бой. Поне една бухалка да беше носил - ама лош късмет. От *** добро никой никога нещо добро не е видял
178
3
 
2
 
! Отговори
харалампи преди 5 години
До MünchenЗабавно ми е как хората преиначават истината. Следващия път си провери фактите, защото да такава история е имало, но роднинските отношения са малко по различни :) Ситуацията в твоя случай е, че някой ти е разказал за тази случка, а ти чул недочул се правиш на добре запознат... Ко да те правим, че си *** националист...
177
11
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Правилно са го пребили. Никой не понася безродниците.
176
1
 
14
 
! Отговори
201 преди 5 години
Не са ти ясни нещата. Ромовете са кекави алкохолици, но са нагли, безчовечни и подли. Човекът е нападнат в гръб, затова така са се развили нещата. Грешката му е била, че не е смазал от бой ромовете веднага щом е слязъл от колата.