Светлана Дончева: "Твърда ръка" или "циганска държава"!

"Войводиново е пореден епизод от сериала "Интеграцията невъзможна"
11 яну 2019 09:30,
99
Светлана Дончева: "Твърда ръка" или "циганска държава"!
Снимка: Facebook

Пореден епизод от сериала "Интеграцията невъзможна". На тези хора все някой им е виновен – българите, държавата, политиците. Те винаги са невинни, жертви на обстоятелствата...

Още по темата

Това написа във Facebook съпругата на вицепремиера Томислав Дончев – Светлана Дончева.

"Твърда ръка" за всеки, без значение циганин или българин, който бие, убива, краде, не се грижи адекватно за децата си, превръща ги в просяци, прави деца на други деца. Твърди, смели и категорични мерки, иначе съвсем скоро ще се превърнем в циганска държава", допълва тя.

"И стига сме се страхували от псевдолибералните грантаджии, които започват да пищят всеки път, когато някой се опита да назове нещата с истинските им имена. Лицемерието и овчедушието ни докараха до там престъпникът да има повече права от жертвата", пише още жената на вицепремиера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
9
 
! Отговори
Освалдо Ромо преди 5 години
До Анонимен 44Трият те, защото държавата е точно такава.
47
30
 
2
 
! Отговори
и тя е от тея... преди 5 години
Ние ,ако искахме твърда ръка и строева подготовка и партиини секретари и биещи милиционери щяхме да си стоим в социализма и ахъ да сме постройли комунизма--а когато препоръчваш ,,твърда ръка ,,те саветвам да я почувстваш на своя гръб ,а не да ни я предлагаш...
46
1
 
36
 
! Отговори
А Той мълчи... преди 5 години
Да сте чули или прочели изявление на Борисов по въпроса за ромската престъпност? Няма и да чуете. А от такива като тази госпожа зависи толкова, колкото и от мен! Намираме се на приказка.
45
0
 
10
 
! Отговори
Нещата преди 5 години
за излезли от контрол, но има начин. Когато в Германия, Швеция и другите държави въведат изискването помощи да се получават само ако живееш в държавата и организират наистина ефективен контрол много бързо "професионалните" получатели на помощи, които сега създават проблеми в БГ, защото теглят помощи в ЕС и си живеят тук като само правят простотии ще се изнесат натам. Обаче имам чувството, че в Германия нарочно не затягат социалната система защото точно от това ги е страх.
44
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подготвят Дончеви да заменят Бойко, който е бита карта.Сега господарите на ГЕРБ им трябва само една инсценировка, "Ром напада Дончева в тъмното и тя му разказва играта" и спасява България от ромската напаст, Да живее България и заплатите 200евро.
43
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледам тука много хора се връзват на предизборни глупости, а трябва и да се заглушат и без туй кекавите протести срещу мизерията.Жена му и войвадата същите ги плампаха и преди години, и от тогава доста милиарди се окрадоха, включително и за интеграция на роми, доста доктори и полицаи бяха набити от малцинството и така нататък...Та блажени са вярващите!
42
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И от разни фейсбук писаници правите новина?Боже, наемете си поне 1-2 професионалиста в редакцията и ометете останалото.
41
3
 
29
 
! Отговори
Силвър преди 5 години
Само заради тази констатация тази жена заслужава да смени мъжа си , като вицепремиер .
40
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Достойна БЪЛГАРКА !
39
32
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе Радев "нашио генерал" защо пази радиомълчание ?Нали всички в тази държава са негови поданици !Защо не спазва Конституцията и да съдейства за помиряване на етносите в Губернията !Кога най сетне ще се опита да е обединител на този народ, а не само да съзерцава руското знаме от княз Александър Дондуков-Корсаков 2 !!!?
38
1
 
1
 
! Отговори
аз преди 5 години
До АнонименТова въобще не е въпрос с повишена трудност! Това си е риторичен въпрос! Можеше само да ги подредиш все пак! Първите трима не са добре подредени.
37
9
 
30
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Браво!!!!
36
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпрос с повишена трудност:Някой може ли да каже, кой повече краде - Банев, Цветан Василев, Пеевски, Митьо Очите, Бенчо Бенчев, Ало-апашите или ромите ?
35
2
 
2
 
! Отговори
А3 преди 5 години
Археологията се интересува от фактите. Е добре сега май ще трябва да копаете на дълбоко че да ни намерите. :D
34
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 48Я пак? Евророма с кой бе в коалиция? Бат Сали от кое движение бе депутат? Пък и изборните резултати по секции са публично достояние другарю Кутев!
33
1
 
71
 
! Отговори
ти да видиш ! преди 5 години
а ромската поддръжничка лиляна ковачева повела 200 *** на протест пред минист.съвет, че каракачанов обидил "достойнството" на нейните хора. ти да видиш - амеби с достойнство !
32
7
 
60
 
! Отговори
c4n0puS преди 5 години
Браво на тази жена!
31
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цялата партийна Мафия се изреди на караминьол по ромите, но нито един не дава решение на проблема !Изврещят: "Твърда ръка" и се скрият на топло. Съборят няколко къщи, които преди това са разрешили да се построят и се приключва.Ултраси, маргинали, метежници, русофили, лумппени и екстремисти развяват "големи топки" по форумите в нета срещу гетото, но ялови !
30
14
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На каква се правиш на спасител на нацията госпожата иска внимание, съпруга и отговаря за тези неща да пита него защо още спи.
29
7
 
39
 
! Отговори
хохо преди 5 години
Подкрепям...