Борисов за апартаментите: Гадно ми е! Не ни оправдава, че другите са маскари

Премиерът увери, че ще проследи внимателно сделките
Обновена: 21 мар 2019 17:14 | 21 мар 2019 17:00, Веселина Йорданова
671
Борисов за апартаментите: Гадно ми е! Не ни оправдава, че другите са маскари
Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов заяви, че му е неприятна темата за апартаментите на заместника му в партията Цветан Цветанов.

"Много ми е тъжно и гадно, защото обяснение има. Говорих с Цветанов по телефона. Ще говоря още веднъж с тях, но не ми е приятна тази тема. Според тях е законно", коментира той пред журналисти.

Още по темата
Борисов обясни, че ще изчака "кратко време" прокуратурата и КПКОНПИ да се произнесат.

"Трябва да се изправя и срещу колегите от ГЕРБ, които казват: "При всеки случай ти жертваш, режеш глави и махаш, докато нашите политически опоненти застават вкупом и казват: "Ние подкрепяме виновните", коментира той.

Борисов заяви, че дори само нарушение да има, много внимателно ще проследи тези сделки, защото решенията са много тежки в кратко време преди изборите.

"Мога само да уверя, че ГЕРБ винаги сме вземали правилните решения. И това, че другите са маскари, нас не ни оправдава", посочи той.

"Свикнали сме на всякакви корупционни схеми, въпросът е ГЕРБ прави ли така, това е тежкият въпрос за нас, той е морален въпрос", каза още Борисов.

Според него всичко е много добре планирано преди изборите.

"Цветанов също трябва да си направи изводите, откъде дойде тази атака по това време, но това пак не ни оправдава. Като се видим, разговорът няма да е дали е законно или не, би трябвало да е законно, не са деца. Мъчно ми е, че направиха толкова добри неща, а цялата гадост, която ни удря, е за нещо толкова битово и ненужно", каза той по повод имотните сделки на Цветан Цветанов.

"Яд ме е. Толкова добри неща правим. Отива ни енергията ей така. Възложил съм на Ананиев да поправи методиката за медицинските сестри. Ако трябва да се доплатят още, ще доплатим, да са доволни", каза Борисов.

Той посочи, че е разтревожен от случващото се по темата Брекзит.

"Хиляда дни се работи по Брекзит, остават още седем - и пълна неяснота", каза премиерът и напомни, че може да има кратка отсрочка, но ако се чака до 30 юни, британците ще трябва да вземат участие в Европейските избори.

Много тежък разговор ще бъде днес, прогнозира министър-председателят в Брюксел. Според него ще се работи цяла нощ, а времето изтича.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


671
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
515
2
 
30
 
! Отговори
Гербераст-крадец преди 5 години
Алчни герберастки крадци.
514
2
 
21
 
! Отговори
Простотия преди 5 години
Цвъкито е много ***, но изглежа умен, а *** и той ***, пък изглежда още по ***.
513
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На изборите ще ти стане още по-гадно.Вервай ми.
512
13
 
7
 
! Отговори
Звучи гордо преди 5 години
Звучи гордо да приХватизираш за хиляди нещо което сртува много милиони и милиарди, тогава те уважават! Докато апартаментите са кокошкарска работа, защо да не се започне от нея - след като вдигат толкова шум бспарите: да се разследват детайлно властимащите от управлението на Младенов до наши дни - кави апартаменти са купували и за колко? Също да докажат произхода на парите си!Като казваме А да кажем и Б. Уви, ТОЧНО БСП НИКОГА няма да подкрепи такава идея, колкото и да *** сега за Цв Цв
511
1
 
14
 
! Отговори
Али Бойко Реза преди 5 години
Гадно ми е!Лошо ми е!
510
3
 
5
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY.. преди 5 години
Bedniy bulgarski narod...Diy vole diy....NE PROGLEDNAHA....PODIVYAHA POVECHE...
509
3
 
3
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY.. преди 5 години
Gadno my e bilo?..A lesno ti be da naranish edna bedna dushitca...poneje imala 4 prustena na rukata si!!..A DA vidim kakvo nosish v gashtite si..topki ili maslinovo listo!
508
2
 
22
 
! Отговори
не може да бъде! преди 5 години
Г-н Борисов видимо не усеща ,че и той е в групата на маскарите,както е казал бай *** -"Всите са маскари".Бай *** е имал за помощник Данко Харсъзина,а г-н Борисов - Цанко Харсъзина!?
507
1
 
50
 
! Отговори
до 583 преди 5 години
Виденов живее в стара панелка наследство от родителите му в Пловдив.Той и Ренета Инджова са единствените нищо не взели за себе си.
506
0
 
28
 
! Отговори
СПИТЕ ЛИ ??!!??? преди 5 години
...НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.....
505
2
 
26
 
! Отговори
Я че кажем истината преди 5 години
Хора , защо се лъжете, бе ? За 30 г.,България никога не се е управлявала от демократи!!!БКП НИКОГА не си е ходила , винаги е била на власт.Еее, стига толкова с хранениците.
504
12
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 570 преди 5 години
"ЖАН ВИДЕНОВ НИЩО НЕ Е ОТКРАДНАЛ ЧОВЕКЪТ." ---Сигурно не е - вярвам го искренно! Но дори и него ако разследват в какъв апартамент живее и колко е платил за него - МОЖЕ да се изненадат, не знам... Това с апартаментите, номенклатурата за нищо го нямаше и беше нормално добрите другари преди и след 10ти да купуват добри апартаменти на добра цена.Къде е медийният шум за милионите на офшорковци? Някакво разследване за куфарчетата сп пари дето хвърчаха до Виена след 10ти?
503
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше послушал приятеля си Георги Марков да си подадеш оставката,сега нямаше да се червиш пред народа.Щеше да си харчиш на воля милиардите и да си свиркаш.А сега?Сега си в небрано лозе и се чудиш как да се измъкнеш.
502
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Това, което е интиресно, е че инициатор на първия сигнал срещу нас за забавени преписки, е фирма Артекс". Това каза бившият зам.-кмет на район Младост Биляна Петрова."
501
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ти винаги си бил по.дло.га на краваршингтонза сметка на българските национални интереси
500
6
 
7
 
! Отговори
До До 566 преди 5 години
Защо трябва да се връщам цели епохи назад, след като моят собствен житейски период е пълен с престъпленията на Офшоркови? Иска ти се да забравим това което помним лично и лично ни засегна - няма да стане! Те още държат икономическата власт, следователно до голяма степен политическата. ГЕРБ са втори, даже трети ешалон партийци. Те никога няма да настигнат номенклатурата която апартаментите по центъра ги изяждаше на закуска между другото, включително и След 10ти ноември.
499
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквото и да ни говориш,Бойко,вече никой не ти вярва.Политически трупове сте.
498
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навързани са като свински черва и няма кой да ги разплете.За 140 години как пък още един Левски не се роди в тая държава.Само мижитурки и далавераджии.Народе...???
497
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес.бг, много триете, бе. Сума постове ги няма.Брей , че сте на Б.Б хората ама и и Вий ще паднете на мушка , да знаете.
496
1
 
18
 
! Отговори
Маджо преди 5 години
Къде да намеря момчето за всичко от снимката? Още не съм пил кафе и няма кой да ми измие колата!!!