Нинова купила апартамент, ама преди 18 г.: Несравнимо е!

Според соцлидерката корупцията вече е държавна политика
131
Нинова купила апартамент, ама преди 18 г.: Несравнимо е!
Снимка: БТА, архив

Соцлидерката Корнелия Нинова заяви, че е несравнима ситуацията с неин апартамент, купен преди години и тези на настоящата власт.

Още по темата
"Този апартамент е закупен преди 19 или 18 години, когато нито съм участвала в политиката, даже не съм имала идея да участвам в нея, камо ли да бъда председател на БСП", коментира Нинова на брифинг.

"Отхвърлянето на техния проблем, връщайки 20 години назад в съвсем различна ситуация, при различни цени, няма да ги спаси в положението, в което се намират", заяви още Нинова, цитирана от "Фокус".

По думите й скандалът с апартаментите на властта не е "поредното петно, което Борисов ще изчисти от костюма си, който вече целият е в петна".

Нинова заяви, че тезата на БСП е, че корупцията вече е държавна политика, разписана в закона, политическият рекет е модел на управление, а хората във властта не плащат данъци ."Лечението" според нея е ГЕРБ да се махнат от властта, за да "изтрезнеят за реалния живот".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
5
 
7
 
! Отговори
8888 преди 5 години
До антизападопоклонник 73 не ми се рови да гледам какви са заплатите в Русия , щом казваш 11280 рубли - вярвам ти. А западните демокрации +САЩ не толерират ли банките и олигарсите , нима в в САЩ и германия няма бедни ???по цял свят е така -обикновените хора не ги броят за нищо / с изключенеи на някои- скандинавски държави - ама там си имат други проблеми - малко са сбъркани в толерантността си /
68
4
 
9
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Със 100% сигурност всичко това ще бъде заметено под килима.И може би всички са заинтересовани.Защото става въпрос за цена на която сделката е изповядана при нотариус(данъчната оценка),а не реалната!Това е направила Корнелка навремето,това правят Цецо и Цецка сега,както и стотици хиляди други,само че в скромен размер.По-интересно е откъде имат парите,ама също не чакайте отговор на тоя въпрос...
67
3
 
8
 
! Отговори
какво да ти кажа преди 5 години
До Анонимен 70 Амииииии защото в закона е разписано какви подаръци може да получават родните ни управници - максимум 1/ 10 от заплатата им !!!!! . А не - над 300 пъти заплатата . Като искаш реклама - спортисти, актьори , но не политици . При политиците такива подаръци се наричат корупция , лобиране .
66
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То и аз имам 4 апартемента и къща ама аз съм бай и не ми пука :)))
65
9
 
7
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
няма ли разследват гръцкия остров на БокоТози остров който визират БСП-то е НАПЪЛНО НЕОБИТАЕМ НАПЪЛНО!! Не къща, кучешка колиба няма и острова е с 15-20 метра отвесен бряг за това е и необитаем!
64
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те всички политици са един дол дренки. Вземи единия удари другия от към аванта.. Обаче едни яко спечелиха от тази шумотевица. Артекс със сигурност удари джакпота тази реклама дето и спретнаха щеше да и струва милиони... Аз ако имах възможност да продавам апартамент в такъв имот ако средната цена в квартала е 1000евра/м2 защо дане дам един на влиятелна и известна личност за 900 и после да пробутам другите по 3-4хиляди на м2, а съседите да продават на 1100евро
63
9
 
13
 
! Отговори
Бсп са гадове преди 5 години
А няма ли разследват гръцкия остров на Боко. И парцела му на Марс.
62
13
 
7
 
! Отговори
ко речи преди 5 години
До Анонимен 61 Джудже , джудже - ама дърпа конците на целия свят , всички лидери ходят на крака при него нали той назначава президента на САЩ , разрушава ЕС с подставените си меркел , макрон , и мей . За орбан , курц и италианския да не говорим
61
5
 
18
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
с какво се е занимавала преди 18 год щом не е било с политика?
60
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Курнелче, разкажи как купи Техноимпекс
59
6
 
23
 
! Отговори
Фактите преди 5 години
Фактите са, че Цветанов си живее в огромен мезонет с асансьор, за който е дал по-малко пари от колкото струват нашите панелки, на по 30-50 години. Цветанов, Рашидов и Ваня Колева, ако живеят в съседна Гърция ще им конфискуват апартаментите, защото доходите им не отговарят на разходите. Когато народа осъзнае, че трябва да изгоним от властта, всички партии, ето тогава ще се оправим. До тогава чакайте "Неволята" да дойде.
58
4
 
24
 
! Отговори
соц-реализъм преди 5 години
Корупцията на социалистите винаги е социална, това е грижа за благото на хората!Когато другарката Нинова се е уреждала, не е била още социалистка! Тя узрява за социалната справедливост по-късно! След като се е уредила! Претърпяла е метаморфоза, еволюция! Затова сега с усърден плам громи наляво и надясно, който и се пречка по пътя към върха! С вдигнати вежди!
57
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, Цецо отлетя ли за конференцията? А ще се върне ли или там ще ги лежи?
56
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напротив,сръвнимо е и още как.За корупция и злоупотреби няма давност.ГЕРБ ще отмени закона на БСП от 2008, за оневиняване на висши служители.Нинова е участвала в престъпната приватизация и там има крещящ конфликт на интереси.Управляващите трябва да започнат масова проверка на хората на БСП и компания за корупция и злоупотреба с власт.Няма да стигнат съдиите,толкова са много.Със задна дата и днес.
55
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Василев59 Я се разкарай, с твоята Русия и джуджето Путин!
54
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Информацията за Цветанов идва от Свободна Европа. Но ученикът от Вършец си знае едно и също. Толкова си може. А и как да нарече Свободна Европа комунисти?
53
8
 
29
 
! Отговори
Курнелия Импексова преди 5 години
Какво ви става бе хора? Как може ***, която ходи да поднася цветя на паметника на Тодор Живков и крадливо приватизира най-голямото външно търговско предприятие по времето на соца Техноимпекс, да участва изобщо в политиката, камо ли да е лидер на най-голямата опозиционна партия ?
52
2
 
22
 
! Отговори
Ами да преди 5 години
Несравнимо е. Преди 15-20 години още имаше нераздадени ведомствени апартаменти по центъра и най-вече в Изток (блоковете на БОДК), та нямаше нужда да правят услуги на бизнесмени, а по-скоро обратното. Че и с компенсаторки ги вземаха на данъчна оценка. Айде пък да помним някои неща. Не всички сме зомбита.
51
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
как ще е несравнимо, ученичка на завряния зет по време на царуването му, не е нужно да даваш лично на него, може и на някой от приближените му. Никой не продава апартамент 4 пъти по-евтино, особено на заможна жена. С външния си вид не може да впечатли за отстъпка!
50
8
 
32
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Не е преди 19 години! Пак лъжи!Лъжи също така, че не е участвала в политиката! Купила е апартамента 2004г. до сега са измънали 15г. Била е в СДС и 2009г. става народен представител в 41-то НС??ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ!