Потресаващо: Мъж прегази куче в Сандански без да му мигне окото

Заявил, че "такива неща не го интересуват"
26 май 2019 11:00, Нели Христова
320
Потресаващо: Мъж прегази куче в Сандански без да му мигне окото
Снимка: Facebook

Мъж прегази улично куче в Сандански без дори да му мигне окото. Потресаващо видео, разпространено във Facebook от Любка Митова, показва, как собственост на луксозно Ауди се качва на автомобила си. Едва ли мъжът не забелязва животното, което минава покрай него и ляга пред колата му.

Когато чува запалването на двигателя, животинката се опитва да се махне от пътя на превозното средство, но въпреки това е прегазена от собственика на автомобила, който нехайно поглежда през прозореца си, минава още един път върху кучето, обръща и си тръгва, докато пред погледа му животинката се гърчи и скимти от болка.

Мъжът заявил, че "подобни неща не го интересуват“. 

По информация на организацията DOG Help, животинката е откарана за лечение в София за сметка на Любка Митова. За щастие е жива, но остава инвалид – гръбначния стълб на кучето е счупен, а операцията е скъпа.

В много държави, подобни прояви са наказуеми, тъй като агресията към животни и липсата на емпатия към тях, често може да е признак, че извършителят е способен да посегне и на човек.

Видеото може да видите ТУК. (18+) 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
7
 
5
 
! Отговори
Бургаски преди 4 години
Искрени пожелания за господина с аудито, да го смени с инвалидна количка .
241
3
 
2
 
! Отговори
Писна ми преди 4 години
Скоро депутат от ГЕРБ стреля по спасените кучета на моя приятелка от терасата си. А ние чакаме да се създадат закони, да има истинска зоополиция и възмездие за такива ***, лечение в психиатрии и т. Н.
240
10
 
18
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Със сигурност кучето заслужава да живее повече от този недодялан ***. Ако го намеря кой е и го хвана, ще му счупя и зъбите и ръцете, че да не може да си ги събере от земята. За такива само бой и трошене на кости. Иначе не могат да се превъзпитат.
239
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като гледам този кара Ауди А8, което със сигурност има поне преден парктроник АКП не и камера. Няма как да не знае, че има нещо пред колата.
238
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На кучкарите като не им се живее сред хора да хващат гората. Обирайте си мастиите и дим да ви няма от населените места.
237
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
emi da plati oparaciqta , ili da go sadqt ot zoo policiqta da q plati
236
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не вярвам на очите си. Смъртна присъда за този.
235
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е потресаващо жестоко..Ще гори в Ада.
234
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя *** заслужава някой него да го прегази по най жестокия начин и да умре в ужасни мъки *** мръсно долно
233
18
 
20
 
! Отговори
Дядо ви преди 4 години
Да му берат греха разните кучелюби, които настояват уличните кучета да не бъдат прибирани в кучкарници.
232
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво прави куче на пътя? Глобиха ли някого за това?
231
12
 
26
 
! Отговори
Биг Тальмидь Хаххамь преди 4 години
Не тъжете много! В следващият си живот този човек ще бъде кучето със пречупен гръбнак, което ще бъде премазано от кола , шофирана от собственният му син , който ще го премаже като куче.Той също ще е инвалид ако доживее края си.Понеже не си е направил труда дори да види какво е сторил със синът си той ,Синът му също ще го остави премазан да агонизира.Може да сте на 100% сигурни и убедени че провидението съдбата и Висшата сила ще въздаде ВСЕКИМУ СПОРЕД СТОРЕНОТО ВСЕКИМУ СПОРЕД ЗАСЛУЖЕНОТО.
230
5
 
22
 
! Отговори
до 227 преди 4 години
Господ всичко вижда.
229
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Мъжът заявил, че "подобни неща не го интересуват - за всички защитаващи де.би.ла трябва да е достатъчно ясно от този ред че го е сгазил нарочно от гъзария! Дано да има адекватен закон за такъв опит за убийство.
228
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора като се качвате на кола преди това поглеждате ли я тази кола да няма нещо отдолу така обикаляте ли я. ако не за друго за да видите дали някой нощес не ви я е одраскал или забил с кирка.Няма оправдание още с качването е видял животното ,че стоидо колата.Същите *** мачкат и деца пак невидели в собственост на луксозно Ауди па се качва на автомобила си едва ли не мъжът не забелязва,че и Автора на статията е пекомерно неграмотно *** дори да опише случилото се
227
1
 
9
 
! Отговори
Борнео преди 4 години
До DOSETLIV Прилага се закона в случая, има състав, съдът ще реши ако стигне да там.Иначе ставаш за гадател, кой,къде и какво щяло...:)
226
8
 
10
 
! Отговори
ля ля преди 4 години
човека са го събудили и са го накарали да гласува за ГрОБ и той газ и нищо друго не го интересува - щом е за мафията - бързо !!!!
225
11
 
3
 
! Отговори
За Еко - Фашисти преди 4 години
Ами като биват убивани после ще останем без КУЧЕТА и явно ти ще идваш да ги даваш по домовете. Мръсн**дано да те убият плюс които са го харесали и да ви няма от тоя свят че направо от такива хора е цяла България
224
27
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очевидно е че човека не го вижда. Като е седнал ниско а колата има дълга предница въобще няма как да го види. Изгърмели еколози мислетеее. Имате ли представа колко струва бронята на колата, трябва да си луд да я рискуваш.
223
0
 
11
 
! Отговори
dgd преди 4 години
ми променете закона тогава бе, kalufi