ВМРО скочи срещу гей парада: Джендър пропаганда!

"Сексуално разкрепостени маргинали ще показват отклоненията си"
4 юни 2019 16:20,
124
ВМРО скочи срещу гей парада: Джендър пропаганда!
Снимка: Investor Media Group

От ВМРО остро се противопоставиха срещу провеждането на "София прайд" в събота. Воеводите настояват, че столицата не "трябва да става арена на джендър пропаганда" и че "една група сексуално разкрепостени маргинали ще пропагандира отклоненията си в центъра на града".

Още по темата

12-ото ежегодно шествие Sofia Pride в подкрепа на равенството на лесбийките, гей мъжете, бисексуалните, трансджендър и интерсекс хората (ЛГБТИ) ще се състои на 8 юни 2019 г. Посланието му тази година е "Не давай власт на омразата".

Според ВМРО обаче гей парадът категорично не трябва да се провежда.

"България е страна с древни история, култура и религия. Нашият народ е изграден на основа на ценностите и принципите на традиционното християнско семейство. Ето защо за нас подобно събитие категорично не трябва да се провежда. Семейство означава само едно - майка, баща и техните деца. Няма и не може да има семейство от еднополови двойки. Няма и не може да има промяна на пола. Всеки, който твърди обратното, е пропуснал началния курс по биология", пише в позицията на партията, изпратена до медиите.

Парадирането с отклонението от нормалността на хората, организиращи гей парада е техен проблем. Политическите им претенции обаче са наш проблем – на цялото българско общество, на държавата. Недопустимо е тази група да изисква допълнителни права, които освен в разрез с природата са и в разрез с върховния закон на държавата - Българската конституция. Там, в чл. 46 изрично се споменава, че "Бракът е доброволен съюз между мъж и жена“, продължават воеводите.

Според тях целта не е борба за равни права, а пропаганда, насочена към децата.

"Пропагандата на розовите фашисти, които ни убеждават, че просто се борят за равни права всъщност пъпли към най-невинните – децата. В хиляди училища в целия свят се появяват брошури, инструкции, планове и насоки, които инструктират учителите да учат децата как да се самозадоволяват, как да правят анален секс, как могат да си избират какъв пол да са в определен ден и как било нормално да правиш секс с човек от същия пол. Постепенна, тиха, настъпателна и нагла. Такава е политиката им. И се развива чрез инструментариума от хиляди ненужни организации, хиляди знайни и незнайни НПО-та. Те ще Ви убеждават, че се борят против насилието над жени например, докато всъщност пропагандират психическите отклонения на една маргинална група", заключват от ВМРО.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сред гейовете има и доста педофили. Трябва да им забранят парадите и други такива подобни изяви.
85
2
 
10
 
! Отговори
Парад на болестта преди 4 години
Крайно време е да се спре този парад на болните , които да парадират с това,че са извратени! На хомосксуалистите вместо да им се правят паради , трябва да им се предложи лечение и помощ в NARTH клиники!
84
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уважавам самоупределянето на всеки само да не пречи на останалитеЗа съжаление в тая държава има много които са на постове от които зависи живота на гражданите и тяхното поведение им утежнява живота.
83
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямаше никаква омраза, докато не започнахте насила да навирате всичко това на хората в очите.
82
3
 
2
 
! Отговори
Трайно безработен преди 4 години
О не знаех ще отида и без това за нищо не ме броят в тая провинция на САЩ
81
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не поставите въпроса в парламента, ами само хвърляте декларацийки, бе патриотчета? Нали затова са ви избирали.
80
4
 
4
 
! Отговори
В много от коментари преди 4 години
Се споменава семейството. Но противно на изстъпленията, статиката казва, че 2/3 от децата в България са извънбрачни. За какво семейство и каква брачна институция се говори не знам..
79
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВМРО - едно голямо и ***.....БКП.....
78
0
 
5
 
! Отговори
БайХой преди 4 години
Те па ти ДО 80 штъ мандръсът до 90 . Земи възелино и шарениут байряк и беги на парадо че ги упущиш .
77
2
 
11
 
! Отговори
Бай Хой преди 4 години
У парламенто нема джендъре там са си обикновенне педере.
76
10
 
5
 
! Отговори
мислещ преди 4 години
Който се роди гей моментално става роб без най елементарните човешки права да има семеиство и деца хора повярваите че Бог не иска това
75
4
 
3
 
! Отговори
нормален преди 4 години
И аз съм против някои да се обичат и то легално пък камо ли да имат деца
74
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скоро чакаме прайд паради на педофили, геронтофили, серийни убийци, изнасилвачи, некрофили и т.н. Ех че в хубаво време живеем.
73
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И на мен ми омръзна да има протести че доходите са им малко но не съм против че парадират по улиците
72
10
 
10
 
! Отговори
SS преди 4 години
Бог ще накаже хората за греховете им и най много гейовете.Стани гей и си осигури място в АДА.Същото чака и тези който ги подкрепят.Навремето фюрера ги пращаше някъде откъдето рядко някой излизаше.Разбира се в природата има аномалии но да демонстрираш хомосексуализъм е сам да караш хората да те мразят и ненавиждат.П.е.д.-стията е болест която се лекува.
71
12
 
11
 
! Отговори
призив преди 4 години
Които не му харесва парада да не ходи присъствието не е задължително
70
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре че е вмро иначе нямаше да разберем за парада ние нормалните та в събота да има къде да заведеме децата
69
17
 
11
 
! Отговори
Пустиняк преди 4 години
Прайд феста цели хората, които са се осъзнали като хомосексуални да не се страхуват и подтиснат тази си сексуалност, която съществува откак човек го има, но ако я завре в килера на душевността си, се израждат ужасни чудовища като Хитлер, или локални *** като Волен и Джамбазчето, на чиято злобна физиономийка е изписано - латентен гей! Бъдете свободни, такива каквито сте!Било срещу природата. А природно ли е да си злобен, завистлив и подъл? Но масата бг кратунджаци се гордеят с тази си болест
68
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А къде са форумните сороски-лъвчета на снимката ?
67
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
интересна снимка, гейове до съветски паметник! паметника ме отвращава!!!