Нинова върна топката към Борисов: Една оставка не можете да вземете!

Соцлидерката репликира думите на премиера
Обновена: 17 юни 2019 18:00 | 17 юни 2019 17:37, Веселина Йорданова
158
Нинова върна топката към Борисов: Една оставка не можете да вземете!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Соцлидерката Корнелия Нинова отговори на днешната реплика на премиера Бойко Борисов за оставката й през социалната мрежа.

Още по темата
"Днес господин Борисов казал, че на "Позитано” една оставка не могат да ДАДАТ като хората. Не, господин премиер - на "Позитано" една оставка не можете да ВЗЕМЕТЕ като хората", написа Нинова в профила си.

По-рано днес премиерът и лидер на ГЕРБ отказа точно с тези думи да коментира пред журналисти случващото се в БСП. Според него темата не е интересна.

До поредния задочен скандал между двамата се стигна, след като соцлидерката вчера изненадващо отказа да подаде оставка пред Конгреса на партията, с което официално щеше да се оттегли от председателския пост на БСП.

След евроизборите тя заяви намерението си да напусне поста пред пленума на партията, но в крайна сметка направи обратен завой.

"Една седмица след оставката партията беше в ступор, който прерасна в гняв. Структури от страната и членове на софийска организация започнаха да връщат партийни книжки и да искат да напускат партията. Това ме притесни. Дадох си сметка, че това, което градихме три години, е пред разпад. Не подозирах такъв ефект и си дадох сметка, че моята оставка може да доведе до сериозен спад в подкрепата за БСП. Предстоят местни избори, а ще отидем на тях разбити", обясни в неделя Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Олеле .... селската седянка. Тая е ясна. ББ ще я смаже като гнида.
110
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че защо му е твоята оставка?В това окаяно положение на БСП, победителя е ясен! Важното е, че субсидията е вече 1 лв.Тук не става дума за връщане на топка,а за вдигане на щанга!Да видим кандидатката "Да се разберем по мъжки" доколко е силна в тежката атлетика!
109
10
 
4
 
! Отговори
А ми Сега преди 4 години
На ТУМБАКА Борисов му ПРИЗЛЯСТРОШИХА му ПАТЕРИЦИТЕ
108
8
 
12
 
! Отговори
Мечо Пух преди 4 години
Госпожо Нинова, в дясното политическо пространство никой не ви иска оставката. Напротив! Смеят ви се и ви наричат куц кон. Колкото повече време сте на лидерската позиция в БСП, толко по-добре за тях. Вие и вашата гордост обаче не го осъзнавате, за вас в момента положението е сведено до вашето оцеляване. Обаче вредите като лидер на БСП и нанасяте непоправими щети. Ще дойде момент, в който и да си идете, БСП вече няма да може да се изправи.
107
1
 
9
 
! Отговори
Хм! преди 4 години
Коя топка си хвърли Нинова към Борисов? Лявата или дясната?
106
9
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Анонименне бих казал,че е "неумна"!...По-скоро действа някаква ИНЕРЦИЯ ...А Тиквун е майстор в ПРОСТОТИЯТА си,определено може да провокира....Също като някой,който се ИЗПЪРДИ на масата,докато вечеряш..Такава е "героиката" на Тиквата..
105
0
 
6
 
! Отговори
Стефчо Мастъра преди 4 години
Тва е щото не е онодих и се вкисна.От инат я подаде тая оставка
104
3
 
10
 
! Отговори
Стоедин преди 4 години
Бойко, моля покани Цецо обратно.
103
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПроСТоТо. Защото е неумна.
102
0
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
До нищо ново. Да съм написал, че БСП е пред разпад и загиване? Прочети го добре. Пиша, че БСП ще пада на избори и че там всичко е сбъркано сега - идеология, ценности, идеи, послания. Иначе не смятам, че БСП ще изчезне и даже напротив, има нужда от такава партия, но силна и променена. Това е мое мнение, разбира се, и е доста елементарно да смяташ, че когато някой мисли различно от симпатизантите на Нинова е задължително герберски ***. Много е плоско.
101
9
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
и все пак не мога да разбера защо Нинова се връзва на БРЪЩОЛЕВИНИЦИТЕ на Де Била?!
100
3
 
4
 
! Отговори
Обществена тайна преди 4 години
До Анонимен 104: Никой не губи общински избори, драги. Това поне трябва да си научил. Даже Марешки ще ги спечели.
99
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ама другарко, вие отдавна сте разбити, кви избори те гонят, като пак ше загубите ?!
98
5
 
10
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Реалист: Сбъркал си си псевдонима. Стратег, Реалист и т.н. а всъщност само гербаджийски т'рол с махленси език. А "предсказания" за разпад и загиване на БСП отдавна фабрикуват. Правеха го още по времето на СДС, преди да останат един файтон хора. Но Сашко Йорданов на стари години се уреди за евродепутат. Съюзник на Бойко, "наш човек".
97
2
 
11
 
! Отговори
Винету преди 4 години
До 96. Хе-хе, ***. Това го четем от 10 години, а той продължава да е фактор. Не разбрахте ли, че с ялови писанки по сайтовете нищо не постигате?
96
13
 
21
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Този отговор на Корни ми изглежда много жалък и смешен. Бойко за втори път й набута дебел пожарникарски ***. Че за какво му е на Боко да взима оставки на Позитано. Все му е тая кой ще води БСП, нали преди отстреля и Станишев, и Миков. Мухлясалата партия ще си пада пак, защото там всичко е сбъркано.
95
7
 
15
 
! Отговори
Нищо не е приключило преди 4 години
До Анонимен 99: Ще видим, ще видим.На местните избори всички отчитат победа. Един победил тук друг - там. БСП ще подобри резултатите си, ГЕРБ ще загуби подкрепа, но вероятно ще задържи повечето общини. Няма как да е друго. Във всеки град, село и паланка се е наместил един гербаджийки далавераджия със шуробаджанашката си дружинка (като Делян Добрев). И ще се бори да оцелее - купени класове, регистрирани роднини, както винаги е било.Истинската битка ще бъде на парламентарните избори.
94
3
 
20
 
! Отговори
Митко Дъртия преди 4 години
Аз уважавам Корнелия.Тя е едиНствения мъж в БСП.
93
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ех,душице...С оставка или без нея,все тая е!С теб начело, все ще сте бити и разбити!
92
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А да видим,като дойде есен, колко обединени ще излезят *** за изборите?Май този път Асланов ще пропусне да направи обичайната прогноза от 5% червена преднина..