Нинова върна топката към Борисов: Една оставка не можете да вземете!

Соцлидерката репликира думите на премиера
Обновена: 17 юни 2019 18:00 | 17 юни 2019 17:37, Веселина Йорданова
158
Нинова върна топката към Борисов: Една оставка не можете да вземете!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Соцлидерката Корнелия Нинова отговори на днешната реплика на премиера Бойко Борисов за оставката й през социалната мрежа.

Още по темата
"Днес господин Борисов казал, че на "Позитано” една оставка не могат да ДАДАТ като хората. Не, господин премиер - на "Позитано" една оставка не можете да ВЗЕМЕТЕ като хората", написа Нинова в профила си.

По-рано днес премиерът и лидер на ГЕРБ отказа точно с тези думи да коментира пред журналисти случващото се в БСП. Според него темата не е интересна.

До поредния задочен скандал между двамата се стигна, след като соцлидерката вчера изненадващо отказа да подаде оставка пред Конгреса на партията, с което официално щеше да се оттегли от председателския пост на БСП.

След евроизборите тя заяви намерението си да напусне поста пред пленума на партията, но в крайна сметка направи обратен завой.

"Една седмица след оставката партията беше в ступор, който прерасна в гняв. Структури от страната и членове на софийска организация започнаха да връщат партийни книжки и да искат да напускат партията. Това ме притесни. Дадох си сметка, че това, което градихме три години, е пред разпад. Не подозирах такъв ефект и си дадох сметка, че моята оставка може да доведе до сериозен спад в подкрепата за БСП. Предстоят местни избори, а ще отидем на тях разбити", обясни в неделя Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова върна топката към Борисов....Не си хвърляйте и не си връщайте топката, това хвърляне и връщане продължава вече толкова години!Никой няма нужда от това, дръжте се адекватно, като политици, които да работят заедно за доброто на България и на хората!
50
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Полша взема за равностойността на 162 768 750 лв. суперсамолета Ф35, съобщиха президентите на източноевропейската страна и на САЩ при срещата си в Белия дом. Докато България се задоволява с непроизведения и далеч по-лош Ф16, но ще плати за него по 375 000 000 лева всеки при обявената от Конгреса на САЩ цена. "
49
2
 
3
 
! Отговори
Винету преди 4 години
До ха-ха-ха. Това в Уолт Дисни ли ти го измислиха?
48
6
 
9
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Боко поне е мъжкар и като каже, че подава оставка, го прави.Мога да споря малко с теб. Преди да се проведат президентските избори, Борисов каза, че ако Цачева загуби, той ще подаде оставка. Безсмислено поемане на отговорност.
47
6
 
10
 
! Отговори
Пак копи/пейст преди 4 години
До Бсп са гадове: Ти си б.оклук
46
10
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Представете си, чак след време да се окаже, че Бойко и Корнелия са били любовници. И сме пълен мат...
45
6
 
11
 
! Отговори
dmx преди 4 години
Само че нещо не искат пенсионерите да гласуват за някаква крадла на Костов.
44
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Проф. Коста Костов: Търпим управлението на малообразовани и крадливи мерзавци."
43
7
 
18
 
! Отговори
Цитат на Коритаров преди 4 години
БСП = Българска Смешна ПартияКолко точно е казано !!!!
42
12
 
14
 
! Отговори
Бсп са гадове преди 4 години
Оооо, тъ.па червена крава, поне си мълчи гузно след цирка, който сътвори. Боко поне е мъжкар и като каже, че подава оставка, го прави.
41
7
 
13
 
! Отговори
Кривондел преди 4 години
Доста неадекватно. Борисов никога не й е искал оставката.Наистина, социалист и доброволна оставка са две напълно несъвместими понятия. Винаги трябва да се мине през криза, фалит - и понякога и режим на тока. :)
40
10
 
12
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 4 години
Ами, права е Нинова. ГЕРБ хвърлиха 50 милиона на Гергов плащайки му на безумно висока цена парцел в центъра на Варна.Отделно похарчиха още доста пари, за да накарат такива като пияндето Миков да плюе против Нинова.И накрая Нинова остава на върха в БСП.Пълен провал е това активно мероприятие на ГЕРБ.
39
8
 
9
 
! Отговори
do2 преди 4 години
И какво работи драга-реже лентички,играе мачлета и мисли само за магистрали.
38
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че не той, а тя му искаше оставката! И обещаваше, че след европейските избори, резултата от тях ще предизвика парламентарни. Ами не стана! Нормално е след този провал тя да си подаде оставката. За разлика от нея ББ иска оставката на лица, дето той е избрал. А тя иска оставката на човек избран от избирателите!!! Ами да ходи отново да полага цветя на Живков, Сталин, Г.Димитров, Васил Коларов, Съветската армия, Альоша, Жабокрек, Бузлуджа и т.н. Гадната демокрация й отне сина й го прати чак в САЩ.
37
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В какъвто и костюм да се облекат крадците от герб, пак си остават крадци .
36
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ни интересуват тия на предстоящите избори по 5 % общо не могат да вземат и да върнат парите на хората субсидии и всичко.
35
1
 
4
 
! Отговори
избирател преди 4 години
до анонимен 30Със сигурност не.Но ми писна от манипулатори представящи се за всеотдайни народни "ВОДАЧИ".
34
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** май си за Курило ама няма да ви събере теб и целия ти електорат.
33
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Герберастите като чуят Нинова и ортикарии получават. Място не си намират. Храчат, плюят и сополи теглят.
32
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз бих се борил за социалистическата идея за 5 хиляди заплата. Ще предложа всякакви социални мерки за всички , но първо аз трябва да съм осигурен със солидна заплата, а за останалите каквото остане.