Борисов обобщи разговорите за постове: Достатъчно ни се подиграват!

Премиерът предложил Андрей Пленкович за шеф на ЕК
Обновена: 2 юли 2019 13:40 | 2 юли 2019 13:28, Веселина Йорданова
195
Борисов обобщи разговорите за постове: Достатъчно ни се подиграват!
Снимка: МС

Премиерът Бойко Борисов предложил хърватския си колега Андрей Пленкович за председател на ЕК.

"Сега всеки предлага и казах – ето още варианти", каза той пред журналисти на въпрос относно разговорите в рамките на ЕНП.

Борисов потвърди, че ЕНП държи на председателското място на ЕК и се аргументира, че то се полага на партията-победител.

Още по темата
"В същото време сами не можем да вземем нито един пост, без да се намери вариант, затова има десетки варианти", каза още българският министър-председател.

Според него Кристалина Георгиева е най-подходящият кандидат за поста, но не събира подкрепа.

"Демонстрираме висша степен на "прозрачност". Често обичат да критикуват страните от Източна Европа, тук го виждаме в пълен обем. Вече достатъчно ни се подиграват, така че да се надяваме днес да има някакво решение, коментира министър-председателят преди началото на извънредното заседание на Европейския съвет в Брюксел днес.
 
"Дотук всички сме чули за кое няма начин, вече втори-трети ден. Ние до този момент знаем срещу кои сме против. Да се надяваме днес да намерим около кого да се обединим", добави премиерът.

Помолен да коментира поведението на европейските депутати, които днес по време на европейския химн отказаха да станат, а други обърнаха гръб, премиерът Борисов подчерта, че това си е тяхна работа.

"Защо отиваш там? Можеш да отидеш в Съветския съюз, в Китай, Индия и там да станеш депутат като ти харесва повече. Отиваш и обръщаш гръб - не го разбирам. По-добро място от Европа няма", добави министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
3
 
4
 
! Отговори
Коце преди 4 години
до Боко ТикватаЕ ПА КОЕ НЕ Е ВЕРНО И БОКО ТИКВАТА НЕ Е ТИКВА А Е НЕЩО МНОГО ПО-ГОЛЕМО
115
3
 
11
 
! Отговори
Дедо поп преди 4 години
Неправилен изказ, другарю борисов. Не "ни", а "ми" се подиграват. И ще продължават. Но едва ли ще зацепиш защо, то и акъл требе!
114
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом като нас напират за постове, значи и там има грамадна корупция!
113
3
 
20
 
! Отговори
До 105 Анонимен преди 4 години
За кои комунисти говориш. И ГЕРБ и БСП са комунисти. ГЕРБ е единствената партия разполагала с ресурсите на ЕС. Не можеш да сравняваш двете управления . Но, ако го направим, при БСП сме имали по висока покупателна способност и Румъния беше зад нас, а сега сме последна икономика в ЕС и инфлацията, която имаме от както сме в ЕС е огромна и цените се изравниха с техните, а заплатите растат не с темпа на инфлацията.
112
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На кой още не му е ясно че ГЕРБерастите са комунисти и то от модел преди априлския пленум на БКП 1956 година
111
2
 
5
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 4 години
Защо отиваш в Брюксел като ще обръщаш гръб на химна? Можеш да отидеш в СССР, Югославия, Чехословакия, ГДР, Австро-Унгария, Кралство Хаваи, Османската империя, Персия.
110
1
 
2
 
! Отговори
Борисов преди 4 години
"Дотук всички сме чули за кое няма начин, вече втори-трети ден
109
2
 
14
 
! Отговори
до 105 преди 4 години
Питаш ,,A комунистите какво направиха ?"-------------------------------Просто се пребоядисаха на герберасти! Това направиха! Нещо друго да не ти е ясно или се нуждаеш от ремонт?!
108
2
 
11
 
! Отговори
кака Сийка преди 4 години
Господин Борисов отлично владее европейски език, а другите не го владеят. Защо му е англейски език.
107
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
,,Напомних на колегите покрай преперните да не изпуснем сигурността! Защото, както сме се заплеснале да избираме председател и ни нападнало някое камикадзе....!"
106
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Отиваш и обръщаш гръб - не го разбирам."Като ти порастне мозък и започнеш да владееш английски може би ще вникнеш защо евродепутатите обръщат гръб на химна. Сега си като единствения, който не е загрял вица.
105
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГЕРБ са гадовеA комунистите какво направиха ?
104
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СУтринта гледах хората по Дунава,ак бедстват от рояци комари. И искат държавата да се намеси,защото местните власти не могат да се справят. Поради външни и вътрешни кофти обстоятелства този човек е държавата,а се занимава с глупости всеки ден.
103
1
 
11
 
! Отговори
а? преди 4 години
Вече достатъчно ни се подиграват, така че да се надяваме днес да има някакво решение, коментира министър-председателят преди началото на извънредното заседание на Европейския съвет в Брюксел днес. Що така бе Борисов?
102
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Защо отиваш там? Можеш да отидеш в Съветския съюз, в Китай, Индия и там да станеш депутат като ти харесва повече. Отиваш и обръщаш гръб - не го разбирам. По-добро място от Европа няма"Баце, СССР не съществува от 30 години. Сега ще ти кажа аз кое не разбирам- отиваш в Брюксел като министър-председател и си единствения, който не владее английски език.
101
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А КЪДЕ Е БЕЛИЯТ ПУШЕК?
100
4
 
25
 
! Отговори
ГЕРБ са гадове преди 4 години
Тези единствено ги вълнуват постове, комисионни, мезонети, къщи за гости, тераси с барбекюта и никога не се интересуват за обикновенния Българин. Общо взето така им протече управлението им през трите мандата. Абсолютно нищо не направиха да се подобри живота на Българина. На всички *** гласували за ГЕРБ честито ви увеличение на ток и всичко останало.
99
2
 
19
 
! Отговори
а? преди 4 години
Кристалина Георгиева е най-подходящият кандидат за поста, но не събира подкрепа. Що така бе Борисов?
98
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така се прави. В света на паразлъците си искаш твоето за страната. Иначе гласуваш за другия... На всякъде е едно и също.
97
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега е момента да се изцепи и да поиска отмяна на санкциите срещу ...... Иран!