Майката на убития Дариел за мъжа си: Да гние в затвора! Да го линчуват!

Дилян я тормозел всеки ден, два пъти влизала в болница
4 юли 2019 17:22, Нели Христова
69
Майката на убития Дариел за мъжа си: Да гние в затвора! Да го линчуват!

"Чувствам се виновна, че не взех най-ценното нещо - детето си", това заяви през сълзи майката на 4-годишният Дариел, който бе хвърлен от баща си от мост в Габрово, пишат от 24 часа. Тя признава, че го е направила от страх, защото знаела какво ще последва.

Още по темата

"Той каза, че ще ме убие - мен, детето, а след това и него. Обаче той на себе си няма да посегне. Той последните месеци нито ми е внасял пари в къщи, аз бях мъжа в семейството. Малтретираше ме, риташе ме, биеше ме. От главата до долу бях обляна в кръв", обясни Поля Христова.

След като напуснала бащата на Дариел, той започнал да я издирва, като разлепил снимката й, заедно с малкото момченце и надпис "Мамо, обичам те!" 

Поля призна, че е била малтретирана всеки ден. Два пъти влизала в болница. Първият - заради счупено ребро, а вторият, заради цялостен срив на тялото. "Влачех се по земята", казва тя. Дилян биел и детето. От "Закрила на детето" дори идвали в детската градина на Дариел.

"Беше син по дупето. От "Закрила на детето" идваха в детската градина. Беше предупреден да не го прави. Случи се миналия август. Тогава от детската градина видели сините и сигнализирали. Направо не знам тези две седмици, когато аз избягах, какво го е правил. Не искам и да си го мисля. Той е пълен изрод. Пълен убиец! Не искам да го виждам. Да гние в затвора и да умре там. Това искам аз, да го линчуват",  разказва майката.

Промяна в поведението му забелязва през 2017 година, когато излиза от затвора. Тогава се ражда и Дариел.

"Той явно е бил тормозен ли, малтретиран ли там - не знам. Но за това аз нямам никаква вина. Аз му казвах да не ходи, да не се занимава с тези хора. Наръгал двама цигани и те си търсят правата. Води се едно дело и той влиза за 1.4 г. За добро поведение излезе след 8 месеца", разказва Поля.

Тя избягала без детето си, но имала намерение да го вземе от насилника с помощта на институциите.

Страхувала се, че ще я убие. Но въпреки че заплашвал и Дариел, Поля не повярвала, че Дилян може наистина да го нарани. Напуска го преди десет дни, след като я пребил за пореден път.

"Той не спира да ме удря, не спира да ме тормози сексуално по цели нощи. По време на секс ме бие. Удря ме с юмрук в главата. За мен това беше ад. Идва уикендът - ад, защото тогава съм вкъщи и трябва да съм с него", споделя опечалената майка.

От тук нататък е категорична, че я очаква нов живот.

"Задвижвам делото за детето. Ще държа до последно да се разбере какво се случи. Ако той го е направил, няма да излезе от затвора, осъден е вече, казва Поля. - Просто детето ми го няма, той го уби, хвърли го от моста. Това е вече факт. Просто този човек не искам да излезе от затвора. Не искам да го виждам ни жив, ни умрял."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
15
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това дете, от такова семейство, ако не беше станало така, можеше да порасне и да стане мазен плъх като Цв.Цв.Може и да е за добро.
54
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ужас!: //
53
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БГ-тата за диказани мъжаги , срещу истанбулската и секви други джендъристки конвенции. Тука моеме да млатим жените когат ни хареса, щот не са ни сервирали слататата и ракията !Ни не сме *** !
52
1
 
34
 
! Отговори
Диабло преди 4 години
*** min. Дил
51
2
 
35
 
! Отговори
икономист преди 4 години
До Анонимен 14Ами явно не им плащаме достатъчно, защото точно служителите в тези институции, които си цитирал са с едни от най-ниските заплати в държавния сектор. Как очакваш в тях да се задържат добри специалисти, които да работят на високо ниво? Освен това тези институции, са тотално неглижирани откъм финансиране на дейността им. За държавата не съществуват хора, които "не се справят добре с живота". А дори и да има такива, те трябва някак да се справят сами, защото държава няма!
50
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да речем, ще го линчуваме. А теб какво да те правим?Остави детето с ненормален.Познавала си го добре, докъде може да стигне.Сега ще започваш нов живот? Желая ти щастие, с новото дете.А умрялото?
49
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има нещо не е наред и в тоя жена.
48
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тая жена не приема мъжа , но парите ги взима от него.
47
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Онзи е за линч, но и тая "майка" също. А бездействието и мълчанието на съседите, които години са гледали и слушали и не са си мръднали пръстта да сезират съответните институции за съдбата на това дете??? Що за общество сме?
46
0
 
43
 
! Отговори
Интересен... преди 4 години
..мач между захвърлила и хвърлил се очертава...Жалко за детето, нека почива в мир!
45
3
 
53
 
! Отговори
Принцеса Хая преди 4 години
И аз избягах, ама с детето. Знам, че тормозът смазва, но не мога да си го представя да избягам сама от страх, но да оставя детето си при човека който всява ужас в мен. По-скоро при него ще стоя, но без детето си - НИКОГА няма да тръгна. Наистина се опитвам да я разбера, но не мога.
44
6
 
50
 
! Отговори
в затвора преди 4 години
ПЪЛНИ ЛЪЖИ ОТ т.н. "МАЙКА", КОЯТО НА ПЪТ ЗА ПОРЕДНИЯ СИ ЗАРЯЗВА ДЕТЕТО ПРИ ЕДИН "ЧИЧО", ЗАЩОТО ТОЙ НЕ МУ Е БАЩА! В ТАЗИ ДЪРЖАВА ТАКИВА "МАЙКИ" Е ВРЕМЕ ДА ЛЕЖАТ ЕФЕКТИВНО, ЗАЩОТО ОПРАВДАНИЯТА И СА ПРОСТО СМЕШНИ! КАКВО И ПРЕЧИ ДА БЕШЕ ВЗЕЛА ДЕТЕТО СИ С НЕЯ, КАТО И Е "ТОЛКОВА СКЪПО"?
43
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Институциите му казали "да не прави повече така." Хората от тези институции взимат ли заплати?
42
5
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е гадна тази история. Аз също мисля, че и тая е за затвор, защото не е взела детето със себе си. Но ако психопата я е смилал от бой всекидневно, предполагам в някакъв момент се включва инстинкт за самосъхранение от чист вид и просто се спасяваш. Сигурно си е мислила, че по-лесно ще се скрие сама, а детето вероятно ще е ок, след като досега е било ок. Само че като си имаш работа с психопат, тази логика просто не работи. Жалко за детенцето. Жалко, че институциите така и не са се задействали.
41
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия дето обвиняват институциите, че са спали да вземат да се разберат с няколкотстотин хиляди плоски мозъци членуващи в групата Срещу стратегията за детето или по точно добре платените мозъжи дето ги водят. След като спрях стратегията, новата теза е, че Законът за закрила на детето давал възможност да ти вземат детето до 24 ч след анонимен сигнал и подобни глупости. На тях проблемът е, че някой само чака да им вземе децата и да ги праща в Норвегия
40
11
 
53
 
! Отговори
Тъу преди 4 години
Това нещо не е майка а пропаднал продукт на обществото
39
12
 
49
 
! Отговори
Ерик преди 4 години
Тази е всичко друго но не и майка.Как може да има такива същества... Заедно с другото същество в затвора.
38
10
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази жена е пълен ***, както и мъжа си. Въобще не ми е жал за нея! Да си вземеш торбичката и да изчезнеш за 2 седмици, оставяйки детето на мъж-психопат, който дори не му е баща...нямам думи. Страх я било?! Където и да беше потърсила помощ с детето, щяха да я подкрепят. Пълна овца!Сега, естествено, се прави на жертва и не искала да го вижда повече. То оставаше и да иска...
37
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се забрани на всички да раждат деца, освен на тези, които са на държавна хранилка. Да си се размножават и когато имат проблем, тогава ще са в свои води.
36
6
 
55
 
! Отговори
lol wtf преди 4 години
Тази г-жа (г-ца?) какви ги дрънка; какво дело щяла да задвижва, за какво дете? За попечителство ли, за какво? Честно, понякога си мисля, че "хора" с интелигентост на домашен любимец не трябва да имат деца, за да не страдат децата им (и обществото като цяло). Тук по-надолу пък някакъв, който се писал "Ина" твърди, че била изолирана. А е ходела на работа от пон. до петък...това ще да е първата жена в света, която не е "споделила с колежки" за семейните си проблеми и никой нищо...айде де. Чао