ВМРО поиска химическа кастрация за изнасилвачи и педофили

Според войводите това ще бъде превенция срещу подобни престъпления
19 авг 2019 21:50, Красимир Ангелов
39

След жестокото убийство на 7-годишната Кристин, от ВМРО поискаха химическата кастрация като наказание за педофилия и други сексуални престъпления.

Още по темата
Войводите смятат, че тази наказателна мярка би намалила превантивно подобни престъпления.

Предложението ще бъде внесено в Народното събрание още в началото на следващата парламентарна сесия. Прилагането обаче е невъзможно според адвокат Людмил Рангелов. Химическата кастрация не може да бъде ефективна мярка срещу педофилията и според сексолога Станка Маркова. Тя даде пример с много възрастни мъже, които въпреки че не могат да извършат полов акт, осъществяват такъв тип престъпления.

Химическа кастрация се прилага в Русия, Германия, Франция и още няколко европейски държави.

За разлика от хирургическата кастрация, процесът е обратим и се извършва със съдействието на пациента на няколко етапа.

До момента 10% от химично кастрираните престъпници проявяват рецидив, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вемеро ще създават Трети пол. Тайните им идеи са свързани с националсоциализма. Скриха си снимките с изпънати ръчички. Искат да обявят всички ромеи за педофили и да ги обработят. Това са стари идеи и нищо ново под слънцето.
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всякакви "учени" и "теории" се пръкнаха на тема психология като се отрича еволюционната теория, науката, медицината и на тяхно място се нароиха безброй шамани.Боли ви кръстът, защото нямате пари. Ами ще ви боли, ако сте общ работник, чистачка или болногледачка и с кръста си изкарвате хляба!Нямало инстинкти при хората?! Има, има и сексуални перверзии, които на времето си имаха диагнози.Има и престъпления срещу личността, за които обществото трябва да поеме греха на смъртното наказание.
12
1
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Правени са куп научни наблюдения и изследвания върху други бозайници - освен ако не са принудени от човека с цел размножаване, никое друго животно няма да посегне на женска от собствения си вид. Единствен човекът е способен на такава мерзост.
11
3
 
4
 
! Отговори
Жена преди 4 години
Напълно За хирургическата. Не искам да се страхувам, докато се прибирам в късните часове.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва химическа кастрация срещу кражби и лъжи на политическата каста.
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чак не ми се вярва, че ще го кажа, но ми липсва диалектическия материализъм.Ясно е, че европейската цивилизация залязва, ужасно е, че сме съвременници на това, но ми е нереално как за 30 години лустрото морал, образование, култура се отми и остана уродливата дивашка същност на homo sapiens лишен от разум.
8
4
 
1
 
! Отговори
2 преди 4 години
.. На уличения и осъден се връзват ръцете отзад. В дървен леген се пълни обратна вода от мивката. Главата на виновника се потапя в легена с вода за около минута и той вече гарантирано няма да посяга. Потапящия е бивш затворник със същата присъда, приел професията в замяна на свободата. Той изкупва греховете си, като поема лошата карма, вместо някой друг от органите на реда, това е покаяние и саможертва, след няколко години му се дава пожизнена пенсия. По-евтино, ефективно, всички са доволни.
7
5
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 години
Всеки който иска хим. кастрация е НЕкадърник. Обяснявам накратко, който иска да си записва. 1) Хим. кастрация не е на 100% успеваема, някои се възстановяват. 2) ХК струва парички, нещо което ще е тежест за бюджета. 3) При Мъжете намалянето на тестостерона е правопропорционално* на увеличаването на агресията. Тези проблеми се решават евтино и лесно с гарантирано средство, при което няма провали и тушира агресията...
6
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм ЗА законопроекта на ВМРО. А ти Българино?
5
2
 
6
 
! Отговори
ined преди 4 години
За такива ще е по-добре перманентна механична кастрация.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, точно така. А аз искам да ги пращат на луната за по сигурно.
3
3
 
8
 
! Отговори
Мария преди 4 години
ЩОМ ХИМИЧЕСКАТА НЕ Е ЕФЕКТИВНА ЗА ПОДОБЕН РОД ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ДА СЕ ПРИЛАГА ХИРУРГИЧЕСКА ТАКАВА.САМО МИСЪЛТА ЗА ТАКАВА БИ СПРЯЛА ГОЛЕМИЯ ПРОЦЕНТ ОТ СЕКСУАЛНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ!
2
2
 
5
 
! Отговори
Клъц-клъц преди 4 години
Има топки - има проблем. Няма пикало - няма проблем.
1
3
 
6
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
А ДАНО А НАДАЛИ

Спонсорирани публикации