Премиерски поздрав: Съединението – справедлива победа!

Бойко Борисов поздрави българите за Съединението
Обновена: 6 сеп 2019 10:27 | 6 сеп 2019 10:14,
191
Премиерски поздрав: Съединението – справедлива победа!
Снимка: БТА

Поздравявам всички българи за днешния голям празник! Съединението на Княжество България с Източна Румелия е една голяма и справедлива победа за нас. Това написа в профила си във Facebook премиерът Бойко Борисов по повод Съединението.

"Благодарение на нея и на всички герои, борили се за българските национални идеали, днес живеем в една свободна страна, равна на другите европейски държави, чието мнение е значимо и важно. Честито и на пловдивчани за празника на техния древен, вечен, развиващ се и модерен град!", пише още министър-председателят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днеска къде ще е на посещение да лаппа крехко агнешко печено на аванта?Сигурно ще прескочи до Симитли
39
1
 
21
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
ПОздрав и на тебе,другарю Бойко Борисов !!! Да се множат милиардите ти ,островите ти,хасиендите ти !!!
38
4
 
16
 
! Отговори
Дельо Хайдутин преди 4 години
Съединението - справедлива победа!И това е нашата заслуга, рекъл ***...
37
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В администрацията на Борисов, който е по-умен от него се отсранява. :-(
36
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съединение с такива-никогиш!
35
2
 
19
 
! Отговори
ЦК на ГЕРП преди 4 години
Да живее Съединението ! Да живее другаря Борисов!!! Да живее другаря Спас Гърневски ! Да живее другаря Антон Тодоров !!! Да живее другаря Биков !!! Да живеят всички другари в ГЕРБ-които носят идеите на БКП !!! Слава! Слава! Слава!!!
34
23
 
7
 
! Отговори
Умерен цесекар преди 4 години
Вийте *** червени времето беше ваше ама до 89 година после времето за вас спря :D
33
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баcu лицемерието!*** дето се чуди как да ни затрие,ни поздравявал!Я си гледай работата!
32
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора ,българи спрете да гласувате за партии ,четете има толкова мажоритарни кандидати на светлинни години по-умни ,по-стойностни хора спрете да дават гласа си за партии-кожодери...България чезне и то със голяма скорост ...Мислете преди да дадете гласа си ,особено пък такива които години наред са ни лъгали дали трябва да ни представляват и решават съдбата на нацията !Ако искате децата на България да се върнат мислете...Никой не иска тройкаджиите на нацията да ни решават съдбините...
31
0
 
13
 
! Отговори
избирател преди 4 години
До ковачаНе съм ни умен ни красив!Предполага ,че ти си такъв,имайки предвид оригиналния завършек с ПРИЯТЕЛЯ......Това с приятеля се изтърка,опитай с друго!
30
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Било ниско образованието днес а какво да е след като начело на държавата си имаме толкова елементарен човек ,който говори на нацията с изрази като фъш -фъш,този човек не се обръща към никого с фамилии той сякаш е на пазара и всеки ден е на екран и сипе такива простотии ..И не ни казвайте ,че България няма хора умни с интелект ,но във властта не се допускат такива ,там който стърчи веднага го посичат неграмотниците ,никой не иска да е очевадна разликато в нивата на ценностите !
29
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 28Да преди Борисов с оня очелат руски хамстер България тънеше в пари :) Направо не излизаме от градовете, защото улиците бяха заринати с пари. Да е а смешникаа ти дърт.
28
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рашааа неуспя да раздели България на две. Едната част на България е управлявана от Сърбия... Само по себе си показва, кой седи зад разцепването на България. Поклон за всички смели Българи, които не са били Фили и са запазили България цяла!
27
6
 
33
 
! Отговори
Ухилена Тиква преди 4 години
Тоя простият много си е повярвал.Закотви България наждъното, но си вярва, че е успешен премиер.Няма разум да види и проумее истината.Няма съвест да го загризе, че унищожи народа ни.Няма срам.Един силно наведен пред господарите си самохвалко.
26
3
 
36
 
! Отговори
Източна цигaнopия преди 4 години
И съединението е заслуга на ГЕРБ, да го напишат и в учебниците по история, и без това вече никой не чете. Защо да учиш и да се образоваш, когато и най-простият нагъл цъpвyл може да стане депутат, министър, премиер.
25
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 32Днес е на власт най-некадърното ,най наведеното правителство за пари за къщи за гости на своите папагали. Днес не са ли на власт охраняващите бай Тошо ? Изобщо защо не се скриеш ,защото България никога до сега не е била на толкова да не кажа на всички най-срамни за всички нации места във всички международни класации....За това ли бяхме по площадите денонощно след есента на 1989 г. да дойде на власт бай Тошо 2 !
24
19
 
0
 
! Отговори
ковача преди 4 години
До избирателАми след като е премиер нормално е да назначава този,който ще му свърши работа,нали!?А иначе мераклии за служба колкото щеш!Ти случайно да не си "умен и красив"!?За един приятел питам!
23
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 32А ти на коя партия си слуга не е ли на същата БКП чиито производни са БСП и Герб Кого пазеше твоят вожд и мислиш ли че в цялата партия Герб има поне 10 грамотни БЪЛГАРИ ?Само като се сетя за правосъдният министър ,калинките на Бойко Захариева дето запълва всички дупки ,Николинка баба Цецка, а вожда с неговия език на учителя му сякаш е на пазара.....такива интелекти бъкат от Герб че да те е срам да кажеш че си от България..
22
2
 
9
 
! Отговори
факт преди 4 години
Време е за Ново Съединение сред българските граждани. Има и различно мислещи между нас, които имат желание да се съединят с друга страна. Според процента чуждоезично население има голяма вероятност да се изиска съединение с Майката Турция. Повечето турци, помаци и *** искат това. Според притежавните от тях имоти дори и международните съдилища ще присъдят това. Остава да видим решението на САЩ по този въпрос.
21
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората от онези времена, ако видят каква тиква ни управлява ще се обърнат гробовете си.