Нинова убедена: Медсестрите бяха излъгани от Борисов!

"Обещаха ви още от същото", заяви соцлидерката
Обновена: 17 дек 2019 11:50 | 17 дек 2019 11:50, Веселина Йорданова
70
Нинова убедена: Медсестрите бяха излъгани от Борисов!
Снимка: БТА, архив

Соцлидерката Корнелия Нинова смята, че медицинските сестри са били излъгани от обещанията на премиера Бойко Борисов.

Вчера той се срещна с техни представители, в резултат на което беше вдигнат палатковият лагер пред Министерския съвет.

Още по темата
Медицинските специалисти настояват за достойни условия на труд, по-високи заплати и цялостна реформа в сектора. И още - държавата да направи така, че да зaдържа младите специалисти в страната.

"Помните ли онези 50 милиона за заплати, които след това се оказаха шест и накрая нито един лев не стигна до вас? Потънаха в увеличената цена на клиничните пътеки. И този път Борисов ви обеща още от същото. Така ще бъде, докато болниците са търговски дружества. И какво стана - влязохте с искане за реформа, излязохте с решение за проверки", написа Нинова в профила си във Facebook.

По думите й има злоупотреби, но "ще пошумят месец-два и след това отново постарому". Според Нинова сестрите са били настроени срещу лекарите по темата за възнагражденията.

"Десет години управление на ГЕРБ гледаме една и съща пиеса - ако има протестиращи, премиерът ги приема милозливо. Обещава неща, които знае, че няма да изпълни. За по-сигурно внася раздор и разделение между една група българи и друга група българи и ги оставя взаимно да се изтощават. А пациентите ще почакат. Докога така с некомпетентност, манипулации, разделение и омраза? Уважаеми българи, не се поддавайте на това. И не се примирявайте. И изисквайте вашите пари за вашето здраве. Не бъдете просто публика на поредната пиеска", настоява Нинова.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
червенков преди 4 години
Справедливостта не означава всички да получават едно и също - възрази татко. - Справедливостта означава всички да получават каквото им е нужно. А единственият начин да получаваш каквото ти е нужно е сам да направиш така, че това да се случи./ Рик Риърдън - ''Червената пирамида''
51
3
 
5
 
! Отговори
северозапад преди 4 години
Не е вярно-Тиквун-никога не лъже ?
50
6
 
1
 
! Отговори
Данков преди 4 години
До Анонимен Забравих номераНинова с хитър ход отстрани Манолова с кандидатирането и за кметските избори.Ако беше спечелила щеше да се свързва с БСП, загубила идеално за Нинова, един конкурент по малко.Така че не се очудвайте ако няма новини за Манолова.
49
1
 
11
 
! Отговори
?! преди 4 години
Има ли нещо нормално в нашата държава?
48
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бедни,ми бедни мед сестри,защо не умряхте на барикадата?Наистина ли сте толкова наивни,че повярвахте за пореден път на лъжата или всичко беше театър?Нали през януари като направите пак палатков лагер вече ще прилича на фарс?
47
7
 
1
 
! Отговори
червена дърта чанта преди 4 години
До кара.канчеваЗатова никога не съм била и няма да бъда комунистти и за комунист не ставаш *** кифлo. Върви да целуваш козите на хората с дебелогъзата.
46
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От опит ли по интуиция зная, че винаги когато искаме да открием причината за лъжата трябва да се обърнем към социалните фактори какъвто е произходът и характерът на професионалната кариера на Борисов, а на Нинова усвоеният и маниер е артистичен и много фалшив.
45
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама другарко човеко незнае да лъже ***. Он само сутрин говори едно на обед друго а вечерта е забравил кво е казал сутринта и на обяд и говори трето. Разтроение на личноста има човеко ***. Това е болестно състояние и е ефект от Младоста му човеко е на 30 години. Млад прав здрав. Троши яйца с га, зо си.
44
0
 
5
 
! Отговори
БАНко преди 4 години
Оня Тумба-лумба заповяда партийната субсидия да бъде .......1 лв . Носко дълъг .
43
1
 
8
 
! Отговори
кара.канчева преди 4 години
Помня го нагле..еца , обеща 50 000 000 лв, защото му стана напечено , а след седмица ги унижи с 5 мил. Затова никога не съм била и няма да бъда комунист .
42
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато Мая Манолова ги лъжеше ,мълчеше.Впрочем къде е Манолова,защо не се чува и вижда при сестрите?
41
1
 
14
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 4 години
""Медсестрите бяха излъгани от Борисов"" Нито е за първи път,нито ще е за последен.Я как само сръчно лъже лАумпените и те му вярват
40
3
 
11
 
! Отговори
Баш лъжеца преди 4 години
Дето Он комунист, баща полковник от МВР, лъжеше като дърт Ц., че дядо му убит от комунистите.... Той дава обещания. Че има ли някой да му вярва
39
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде бе!Точно Нинова да обвинява някой,че лъже! Ха-ха!Какъв бе първия въпрос на Борисов към мед.сестри?Май бе:"трябва ли да има толкова много болници в страната". Отговорът им какъв бе?"Не".Колкото пъти ГЕРБ се опитат да започнат реформа,толкова пъти бойкот и насъскване на матреала:"затварят Ви болниците".Във Видин, Монтана и Враца не трябва да има болници!!!Камо ли в родното Брегово на Михов.Кой бламира д-р Константинов първия здравен мин.на ББ?
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** тва сериозно ли?
37
4
 
9
 
! Отговори
До 34 преди 4 години
До do ???????Съвсем не съм от ГЕРБ.Аз съм убеден антикомунист.Пий някакво хапче, за да се успокоиш и се опитай да проумееш защо толкова много хора се отвратиха от вашата идеология, особено пък след като поживяха в условията на социализма.
36
8
 
15
 
! Отговори
ТИКВАТА Е ЦАР преди 4 години
на всички ТИКВЕНИЧЕТА. Надмина и ЖИВКОВ. По-голям п.ростак не ни е управлявал
35
3
 
17
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До yesСамо на тези двамата ли се възхищаваш другарю?Ами Мая Костинбродска, Илияна Йотова, Ташко Ерменков, Жан Виденов, Р. ОВЧ... Все достойни социалисти, милеещи за отрудените хора и просперитета на България!Тяхното име е ЛЕГИОН!!!Да се чуди човек, защо като дойде Партията на власт, все някоя банка фалира и народа ги гони с камъни...
34
4
 
15
 
! Отговори
ТИКВАТА преди 4 години
нищо не знаел за *** на италианската мафия. ДА, ДА, а един мармот обвива шоколад...
33
10
 
17
 
! Отговори
6 преди 4 години
Умните , нормалните хора вече се убедиха и от този случай , че у нас няма демокрация ! Има еднолично управление на вожда , на което не могат да съперничат дори Орбан и Ердоган.Става само това , коет окаже ТОЙ!А то обикновено е поредната му лъжа! Няма нужда от избори -той ги печели с чиновниците , корповота , ци,ганите и комисиите твърдо ! Затова и хората вече не ходят на избори !Да си върнем демокрацията отдиктатора, узурпатора !Това сега е алфата и омегата на времето!