Гешев: Не може главният прокурор да бъде привикван със смс-и

От президенството отговориха на упрека на обвинител №1
30 яну 2020 19:09, Красимир Ангелов
99

Главният прокурор Иван Гешев обясни каква е причината за прекратяване на комуникацията с президентството. Това се случи ден след като държавното обвинение разпространи записи от СРС-та, за които се смята, че са с участието на президента Румен Радев.

Още по темата
Обвинител №1 заяви, че е получил смс с покана за среща с държавния глава от главния секретар на президентството.

"Не може главният прокурор да бъде привикван с смс-и от едно лице, вероятно същия Митко, на когото вероятно президентът Радев, вероятно казва да смачка проверката на антикорупционната комисия по отношение на съпругата му", заяви Иван Гешев, цитиран от Bulgaria ON AIR.

От президентството отговориха
, че опитът на главния секретар Димитър Стоянов да се свърже с главния прокурор няма отношение към внесеното искане от прокуратурата в Конституционния съд и че от президентството научили от медиите за действията на главния прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
4
 
! Отговори
дам преди 4 години
Важното в новината е че чиновник в президентството си позволява да пише смс-и на главния прокурор с които да го привиква за обяснения .А президента само говори пред камерите за разделението на властите.Лицемерие огромноОсвен това да наредиш любовницата ти да получава допълнително възнаграждение за някаква длъжност без да се направи за нея конкурс дава някаква представа за моралните ти виждания
63
4
 
3
 
! Отговори
политолог преди 4 години
Нищо неочаквано - Мутрата от Банкя окрупнява властта; същий Путин на Балканите. Или Ердоган, който по- ви харесва. Вече и да не гласувате за него, все тая - държавата е в задния му джоб/двор.
62
4
 
6
 
! Отговори
Явно туй куче преди 4 години
Не е обучено да реагира на СМС-си,а само на тиквено подсвирване.
61
7
 
3
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
Като гледам май цялата Пернишка първична партийна организация начело със президентските гъ..зо..ли.зци о подобните им от *** са се вдигнали на кръстоносен поход срещу един от малкото честни хора във съдебната система защото започна да им вади нас.ра..ните *** за да ги видят хората колко пари чинят.Блаво г-н Гешев - мачкай червените *** олигарси и руски по.дло.ги и жените им дето обещаваха на Решетников да ни извадят от ЕС и НАТО. Мачкай ги - ние сме с теб.
60
1
 
3
 
! Отговори
yes преди 4 години
откъде изпълзя бе герберски червей "хан крум", че такива украси на ръцете нали знаеш че със сигурност ще има за гешев за борисов и за колко други видни гербески дейци, ти като си дрискав гербераст аз ли съм ти виновен че харесваме други, то държавата не е за вас само, 1 млн са за герб *** 1 млн са за бсп и 500000 за дпс и 300000 за ОП,останалите 4млн неизвестни, що така искате всичко да заграбите и да използвате властта да смачкате другите.Не така,4 Коня за вас да ви разчекнат,точка.
59
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А главния прокурор в какчеството си на какъв рзследва военни. Нали са под юрисдикцията на военната прокуратура и съд.
58
3
 
8
 
! Отговори
axa преди 4 години
Може, може и със смс и всякак, не си този който да казва, обърни се към съда с питане и той ще реши и тогава може да говориш, не си над съда,ама така ти изнася щото си *** с гръб от главната мутра, най сте ми любими такива щото се мислите за вечни и после прас в ямата, колко сме ги виждали такива и ти няма да стигнеш далече, скоро ще е, на народа му дойде до гуша от мутренски номера.
57
7
 
4
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
До yesНещо ви затрепераха гащите - червени *** престъпници и мафиоти. Браво г-н гешев. мачкай престъпниците от президентството, от Позитано, от мафията - което е едно и също. Нека червените олигарси и развилнелият се, разпасъл се фелд..фе.бел и Деса смър.де.са да поживеят във страх и ужас, че могат да се отзоват някоя хубава сутрин във следственото сос подходяща украса на китките на ръцете. Браво г-н Гешев - вече започнах да те харесвам.
56
3
 
13
 
! Отговори
yes преди 4 години
най обикновени мутренски похвати това ни демонстрира гестапото, не че не беше ясно, щом най кадърните се противопоставиха на назначението му ,те бяха го разбрали какъв е още тогава, мутра ама още по-надупена и слугинаж на главата борисов. И до къде ще стигне? до затвора заедно с ментора си щото такъв е края на всички дето си мислят че са вечни.
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
какви любовници тъ бият през *** бе, само те са със смс така ли, най стандартна съвременна форма на комуникация, ако не можеш се оправиш вземи курсове адаптирай се към новите технологии.Ъъъъ, значи нещо съм се объркал. Мислех си че "гълъбчетата..., ам шом казваш. Аз да питам, той телефона на този генерал само смс-и ли може да праща? Може ли да говори по него?
54
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
каскетите от червенково време се завърнаханай обикновен милиционердемократите му *** задникакакто го ближеха на. предишните милиционерипоредната подигравка с наивния българиндето си е въобразил че някъде по света - освен в писанията има демокрация
53
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
""вероятно същия Митко, на когото вероятно президентът Радев, вероятно казва ............ в теорията на вероятностите ли работи българското правосъдие? Вероятно за това на "Темида" са завързани очите, за да не видят хората, че e сляпа.""
52
4
 
11
 
! Отговори
xmmm преди 4 години
най обикновена мутра, мутра с власт, я как го раздава със самочувствие какво можело и как трябвало, де бре,прави са били протестите и ветото на Радев, сега и аз ще се включа към тях, но ще изметем и герберската мазна *** и простия матр'ал дето ги крепи, генче няма да оставим, маменцето ви герберско мутренско, народа бяга ли бяга от мутренсжата държава, а ние търпим като покорна рая разни мутри да си разиграват
51
5
 
7
 
! Отговори
yes преди 4 години
няма право да прекъсва комуникация, това се приема като несъдействие и подлежи на съд, ако е обиден се обръща към съда, кой е той че сам да решава как да се комуникира с него. Като му гледам вида подпухнал някоя сърдечна криза ще го хване до довечерка и ще гушне букета, май малко му остава.
50
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 20 Гешев може и да не е наредил преди години поставянето на СРС-та!Обаче сега е ГЛАВЕН прокурор и може да спре всякакво разследване и да търси отговорност от тези които са подслушвали военни!Вместо това,той огласява /което е противозаконно/записи,с лошо качество/това не е случайно/ и се опитва да внуши на обществеността какво ВЕРОЯТНО е искал да направи Радев!
49
9
 
6
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Чухте ли го тоя генерал- майор Димитър Стоянов кЪк говореше като селски бeк?
48
3
 
1
 
! Отговори
айде бе преди 4 години
До До 34Готов съм.Намазани са с екстременти и ще ти ги сложа в долната част на лицето.Да ти е сладко.
47
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не харесвах Цацата, но поне се държеше на нивото на поста си. Сега сме в ерата на селски хули*ганчета, без срам, без морал, без интелект! Само с тъмно махленско минало и нагло самочувствие.
46
7
 
12
 
! Отговори
АЙДЕ, МАРШ У БАНКЯ преди 4 години
ОТКАЧАЛКА, ДА ТА ТУРИ РЕШЕТНИКОВ ЗАД РЕШЕТКИТЕ НА ПСИХИАТРИЯТА. НЕ НОРМА ЛЕН ГЕРБАДЖИЯ ***
45
4
 
13
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Борисов не веднъж е казвал, че не иска да става президент, защото от него НИЩО не зависи,