Гешев: Не може главният прокурор да бъде привикван със смс-и

От президенството отговориха на упрека на обвинител №1
30 яну 2020 19:09, Красимир Ангелов
99

Главният прокурор Иван Гешев обясни каква е причината за прекратяване на комуникацията с президентството. Това се случи ден след като държавното обвинение разпространи записи от СРС-та, за които се смята, че са с участието на президента Румен Радев.

Още по темата
Обвинител №1 заяви, че е получил смс с покана за среща с държавния глава от главния секретар на президентството.

"Не може главният прокурор да бъде привикван с смс-и от едно лице, вероятно същия Митко, на когото вероятно президентът Радев, вероятно казва да смачка проверката на антикорупционната комисия по отношение на съпругата му", заяви Иван Гешев, цитиран от Bulgaria ON AIR.

От президентството отговориха
, че опитът на главния секретар Димитър Стоянов да се свърже с главния прокурор няма отношение към внесеното искане от прокуратурата в Конституционния съд и че от президентството научили от медиите за действията на главния прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
1
 
! Отговори
До 34 преди 4 години
Казах на авера на Ваклин, че искаш и ти апартамент за 40 бона като на любовтицата. Отговори да си сваляш гащите и, че идва да уточните документацията.
43
5
 
20
 
! Отговори
Делян КЕШев преди 4 години
Гешев, ти беше прокурор по делото КТБ и се нассраа, покри Пеевски!! Сега вече изкъпан се правиш на справедлив! Вярва ли ти някой нормален човек?? А Кешев?
42
2
 
20
 
! Отговори
Цедилков преди 4 години
До РешетниковЦяло чудо е че при такава окупация , стегнация и цикаджийски контрол Радев спечели.Близо 2 млн явно не се фалшифицират лесно.Бай щу фукне от злоба,че не може да седне на стола му.Това му е основната задача и прави простотии с цената на всичко.
41
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешев там разните Доневци,Гаровци,Борисовци,Палавеевци и сие търговци на здраве кога да очакваме Заковаването?
40
1
 
16
 
! Отговори
Т'ВА Е ГЛАВ. ПР преди 4 години
ПРОБЛЕМЪТ НА БЪЛГАРИЯ СА ПРОСТИТЕ МУ УПРАВНИЦИ. НЕ ПРОСТО ПРОСТИ, А И НАГЛИ, НЕОБРАЗОВАНИ, ЗЛОБНИ И СЪС СЕРИОЗНИ ПСИХИЧНИ И ПСИХИАТРИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ. С ДВЕ ДУМИ, БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА И ЗАВЛИЧА КЪМ ДЪНОТО ОТ ЛУДИ ПРЕСТЪПНИЦИ. ГЕШЕВ УДОБНОТО ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, Е С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НИСЪК ИНТЕЛЕКТ, ЛОШО ВЪЗПИТАНИЕ, ЛЪЖЕЦ, ЗЛЕ ОБРАЗОВАН ЗЛОБАР И КОМПЛЕКСАР, ДЕМОНСТРИРАЩ НАГЛОСТ, ГРАНИЧЕЩА С ПРОСТАЩИНА. ОБИКНОВЕН УЛИЧЕН ХУЛИГАН ПОБОЙНИК.
39
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ае браво на Бокича... Такова мюре е намерил... Тоя за да се снима по ТВ-то е готов на всичко... Ще се омаже до ушите с ... и ще има шут в... Накрая Боко ще гледа като невинен, а тоя след като омаже всичко с ... ще бъде наритан публично.
38
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Господ няма ли право да те привика с смс или ти си се взел много насериозно и си по-голям от него?По-кротко,батка,всички сме смъртни и не трябва да си трупаме грехове
37
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Селянчето със каскета май много бързо си повЕрва! Не мога да приема, че главен прокурор ще се хили така проС*ташки, когато му задават сериозни въпроси!
36
13
 
9
 
! Отговори
Решетников преди 4 години
Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.
35
2
 
12
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
"Зеленият пъпеш" се гъбарка с господин Гешев!
34
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кажи на авера на Ваклин и на мен да даде апартаментче за 40 бона,както даде на либовницата.Трябва да си кристално чист,та да имаш претенции към другите.
33
10
 
8
 
! Отговори
Радев угрижен преди 4 години
Радев разкарай Деса Мерцедеса ,че ще те пързулне и тебе по нанадолнището както е тръгнало!
32
6
 
0
 
! Отговори
Аллах преди 4 години
Само аз ще те призова и никога няма да те имам
31
2
 
4
 
! Отговори
мак преди 4 години
Все пак има опит на този стоянов, така разбирам. Струва ми се възможно, че той копае под Радев, за да го злепостави, че иска да повлияе на гешев.
30
4
 
14
 
! Отговори
Шоп преди 4 години
Много надут тоя мутралан бе!? Нагъл и *** - не опитва даже крие пристртастията си.
29
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
Правилно , и за това военните чинове са над ушеваките и то с основание. Ушевите , към които спада и *** работят само за господарите си, в случая за Шиши и Доганя , а военните са в служба на народа
28
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 17Не военните не са извънземни ,но такива са законите ,военни да бъдат разследвани от ВОЕННА ПРОКУРАТУРА И ПОЛИЦИЯ.Между другото наказанията на военният съд са по-строги от тези на цивилен съд!
27
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може, можееее... Но от Сараите на Доган!
26
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оставка на лъжеца от Дондуков 1
25
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А за кражбата на въздуха и водата кой ще е виновен ?Това престъпление дрещу НАРОДА кой ще разследва ? Това се квалифицира като тих ГЕНОЦИД срещу НАЦИЯТА . НАРОДЕ ???