Борисов за карантината: Държавата няма да плаща за недисциплинирани хора

Държавата - това сме всички ние, заяви премиерът
Обновена: 27 фев 2020 11:14 | 26 фев 2020 15:19, Нели Христова
405
Борисов за карантината: Държавата няма да плаща за недисциплинирани хора
Снимки: БГНЕС

От Гърция премиерът Бойко Борисов заяви, че държавата не е длъжна да плаща за карантината на недисциплинирани хора.

"Няма държавата да плаща доброволната карантина на хора, които просто не искат да са дисциплинирани и пътуват. Как да бъде решен проблемът? Личните лекари решават. Сутринта гледах как един казва: "Аз си отивам за Италия, аз си отивам за Франция. Трябва ли след това ние всички да му платим за това, че не иска да е дисциплиниран или не иска да изчака?" заяви пред журналисти в Александруполис Борисов.

По думите му, целият свят сега го е страх от заразата.

"Държавата - това сме всички ние", посочи той.

Според Борисов решение срещу коронавируса ще бъде намерено в най-скоро време, тъй като целият свят е поел ангажимент да се справи със заболяването.

У нас няма официално регистриран случай на коронавирус, но всички лекари очакват и това да се случи. Очакват се резултатите от пробите на хора от различни градове на страната, които са се завърнали от страни, където има регистрирани случаи. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


405
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
277
1
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
"дюшаш" му дойде на Лойко тая истерия с "коронавируса"!!!!Сега ВСИЧКИ ДРУГИ ПРОБЛЕМИ,забъркани и объркани от самия него,ще минат на заден план....Да живее коронавируса!...Обаче забележете:-САМОЗВАНИЯ ТИРАНИН,държан на власт от враговете на България,се е изцепил:-"Всички ние сме държавата"?!?!ОТ КОГА БРЕ?!?!..Къде остави любимия си девиз "Държавата-това съм АЗ!"?..какво да ви кажа?..Всичко е некаква ЛУДНИЦА..А нас НАСИЛА ни направиха "пациенти" в нея....но така е:-"*** народ-слаб
276
0
 
8
 
! Отговори
ха-ха преди 4 години
Но пък ще строи нови водни играчки, нали вожде?!
275
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може да си плащаш на държавата данъци и осигуровки а държавата какво ти осигурява -даже маски няма -като няма маски държавата да си носи отговорността или Б.Б да нареди да почнат да шият защото у нас тепърва предстои разпространението-ама на него ъкъла му стига до това държавата да не плаща
274
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бокич аз не съм ходил никога в чужбина но ако ме хване този вирус, няма ли болнични ще си ходя на работа като пич , аз съм си плащал осигуровки изобщо не ми дреме за твойта дисциплина , както и на тези от ЧЕС, софийска вода и тем подобни те си искат тчхното
273
0
 
9
 
! Отговори
kirasirrav преди 4 години
добре де, айде недисциплинираните ги отписваме, да се оправят както могат, ами дисциплинираните и те ли в кюпа? да си плащат като другите?...
272
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ти не мислиш за народа, то се разбра , продължавай с простотиите ще дойде и твоето време, пълни си сметките а нека народа да обеднява, толкова е зле положение ...толкова празни помещения с табели под наем не съм виждал с години в града си..А кмет в града имате ли ,част от парите минават през общините но има политически пристрастия и сметки на тия които ги предлагат задкулисно командват и присвояват средства
271
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да платят разходите тия ,които се задръстиха от пари от европейски програми и проекти
270
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като "няма да плаща за недисциплинирани" държавата, да си платят самолета и масрафите тия, дето ги прибирате с правителствения аероплан. Стига двойни стандарти и стига през час - различно мнение!
269
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да има карантина трябва да се докаже че болният е заразно болен или има съмнения за такова по клинични показатели .На входната врата на жилището се поставя официален знак, че в това жилище болен като се обозначават дните на продължителността на карантинния срок на изолация.Кой ще посещава редовно, ако не ежедневно да следи активното състояние ,хода на болестта правилното провеждане на режима и грижите:Медицинските сестри или личният лекар ,а те са недостатъчни -Защо ли ?!
268
0
 
27
 
! Отговори
Като падне от власт преди 4 години
ще стане най върлата мутра и ще подрива държавата. Про.*** са най отмъстителни!
267
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Много е зле горкия! Ама много, изключително много зле."------------------------------------------------------------------------------Дали скоро няма да извади базуката от килера?
266
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов е неук и некадърен узурпатор на властта в България, и който го харесва е същия като него!
265
0
 
24
 
! Отговори
11112245 преди 4 години
Боко -бъчво, ти не мислиш за народа, то се разбра , продължавай с простотиите ще дойде и твоето време, пълни си сметките а нека народа да обеднява, толкова е зле положение ...толкова празни помещения с табели под наем не съм виждал с години в града си..
264
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ти дето се мислиш за дисциплиниран защо не си под карантина ?
263
1
 
27
 
! Отговори
Дръндер преди 4 години
Пич, ти тотално изтреще бе! Ти чуваш ли се какво говориш? Първо провери в закона и после говори наизуст патетични простотии!
262
1
 
32
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
Държавата сме ние, но народа, а ти мутро кога си работил в полза на държавата, като само гледаш личния си интерес и как да присвоиш поредния милиард!
261
1
 
9
 
! Отговори
Българска джибровка преди 4 години
това е най сигурната превантивна мярка.
260
3
 
14
 
! Отговори
Всеки който излиза преди 4 години
в чужбина си плаща застраховка живот. Застрахователите трябва да плащат карантинният срок, този период е важен и за потърпевшите. А и туроператорите трябва да плащат, те печелят от екскурзиите в чужбина.
259
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Много е зле горкия! Ама много, изключително много зле."--------------------------Лошото е, че ще става все по-зле. ГЕРБавите са виновни, че му дадоха да си повярва, че е вечният "харизматичен" победител.
258
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е зле горкия! Ама много. *** като казвам много направо ви лъжа, той е, изключително много зле.