Втора жертва взе коронавирусът у нас

Почина съпругът на жената в "Пирогов"
Обновена: 14 мар 2020 12:50 | 14 мар 2020 11:57, Елка Василева
281
 Втора жертва взе коронавирусът у нас
Снимка: архив, БГНЕС

След продължителни реанимационни мероприятия днес е починал 74-годишният мъж, хоспитализиран в УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов".

Още по темата

Пациентът беше приет в лечебното заведение в тежко здравословно състояние на 8-ми март.

Той е страдал от тежки хронични белодробни проблеми, съобщиха от здравното министерство.

След провеждане на лабораторни изследвания за новия коронавирус резултатите бяха положителни.

Министерството на здравеопазването изказва съболезнования на семейството и близките на починалия мъж.

66-годишната му съпруга почина на 11 март. Тя е имала хронични сърдечни проблеми и предходна сърдечна операция. Жената беше постъпила в „Пирогов“ с тежка двустранна пневмония.

31 остават регистрираните случаи на коронавирус у нас. Стриктно се следи за спазването на извънредните мерки в цялата страна. Осемте положителни проби, установени вчера, са на хора на възраст между 24 и 80 години. Най-възрастният до момента е пациент в болница "Свети Наум", транспортиран в „Пирогов“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 102 Да вярно е бг медици ги е страх и напускат,а и да добавим ,че две докторици разнасяха вируса из София след туристическа обиколка из Белгия и Великобритания,без след това сами да се поставят под карантина!
105
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 122От къде,и кога пристигна първата пратка респиратори?
104
1
 
6
 
! Отговори
Богдан преди 4 години
до някскьв си!Да естествено че има специалисти лекари в Бьлгария, но още от тошево време до днес лекарите в Бг си остават рушветчии! Не им ли се дадьт кинти под масата те просто ти се нервят и ти се карат!
103
2
 
9
 
! Отговори
До 114 преди 4 години
В Русия няма нито един починал от вируса. Първата пратка респиратори вече пристигна
102
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Провинциалистите плющат цял живот пръжки с лук и пърцуца а после се чудят що са тотална щета...........И не ме брига че някакли ломски селяни са се прегръщали в екстаз на сватба а послИ са ритнали камбаната.
101
15
 
4
 
! Отговори
До 117 преди 4 години
Нищо добро не е дошло от Русия. .ех антибългари, много ви е яд, че България отново я има след 500 години робство. За ваше съжаление България ще пребъде
100
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 107Значи според теб Иран е напреднала държава ,защото според теб само в такива държави има вирус!По същата логика Черна гора е изостанала ,защото няма нито един заразен.Само ,че черногорците масово пътуват до Италия,както и имат гастарбайтери там.Просто черногорците взеха о,време драконовски мерки ,а не като в напредналите държави които месеци наред проспаха опасността от вируса!
99
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До УжасТова са фенове на БСП и селяни основно.
98
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква "помощ" може да ни даде Просия?Нали твърдите, че проблемът ни е, че сме *** и не си мием ръцете? Те ще дойдат да ни измият ли? От Просия нищо добро няма да дойде. Да не говорим, че вируса са го пуснали те.
97
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега е момента медиците да поискат увеличение
96
8
 
21
 
! Отговори
ТРЯБВА преди 4 години
България и ЕС трябва да си пречупи Ината за Русия . Трябва да поискаме Помощ от Русия , дори с цената да се обесят Публично следните лица - Плевнелиев , Цветанов и Иво Инджев .
95
0
 
21
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
А, щях да забравя. Минах с автомобила покрай два Фантастико и един Кауфланд сутринта. Имаше поне по 100!!!! Човека пред всеки. Пред Кауфланд може да бяха и 200, опашката беше над 50 метра. И вътре пускат уж по 20 човека, ама вън има 200 на опашка и се наблъскали веин в друг и никой не спазва дистанция, имаше 5-6 с маски. Не е добре работата...
94
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние като изостанали никой не иска да си има работа с нас и по-бавно хванахме вирусчето. Но пък ще го разпространим главоломно понеже сме изостанали *** във всяко едно отношение.-------Кое според тебе ни е изостаналото?Не си мием ръцете или?
93
1
 
24
 
! Отговори
Жителство! преди 4 години
Отивайте си по родните места за да не ви тръшне вируса!
92
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вирусът е пуснат на три места, горе-долу равномерно - центърът на Европа, центърът на Близкия изток и центърът на Далечния изток. Пуснала го е страна, която се занимава с биологични оръжия (това е Просия) и енай-слабоззасегната страна (пак Просия).
91
4
 
18
 
! Отговори
Mister Cro преди 4 години
На тези, които омаловажават проблема и го приемат с насмешка, бих искал да кажа, първо да вземат пример от тъпите жабари, които в момента няма къде да съхраняват многото трупове и избират измежду заразените да помагат само на по-младите, а старите оставят без помощ, т.е. на сигурна смърт, понеже респиратори и места за всички болни няма. Второ, несериозното отношение застрашава не само вашия, но и на децата и родителите ви живот и в крайна сметка на всички хора! Не е трудно да си миете ръцете!!!!
90
1
 
42
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
Какво е в момента в София. Уж извънредни мерки, затворени магазини и ресторанти. НО! Бързо всички квартални хранителни магазинчета изкараха много маси и станаха на кръчми, а всички бензиностанции станаха кафенета и са фраш с хора... Отделно само днес кацата общо четири полета от Мадрид и Барселона, а в Испания има над 5000 болни и е тежко полижението. Коментарите оставям на Вас.
89
2
 
5
 
! Отговори
Mente in China преди 4 години
Не е айфон а е произведен в Германия. Но понеже си задръстен и не виждаш по-далеко от страната на ментето та едва ли знаеш , че от 3 години вече има немско производство. Дерзай за да разбереш къде. А айфона е сглобен в Менте държавата, но не и проектира там! Клоун
88
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ф.С.В.Много знаеш какви са първите жертви, така си плямпаш.
87
5
 
4
 
! Отговори
До 102 преди 4 години
За Хипократовата клетва да сте чували. Тя не е формална. Лекарите не са страхливи хора.