Слави дари 100 000 лв. за сестри и санитари в Александровска

Призова депутати, министри и президент да се откажат от заплатите си
Обновена: 19 мар 2020 15:47 | 19 мар 2020 15:41, Александър Попов
351
Слави дари 100 000 лв. за сестри и санитари в Александровска
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов дарява 100 000 лв. за допълнителни възнаграждения на сестрите и саниртарите от Александровска болница, които са на първа линия в борбата с коронавируса. Това обяви самият той в ефира на телевизия "7/8".

"Там работят 35 медицински сестри и санитари, които всекидневно са в досег и се грижат за болните от коронавирус. В същото време знаем колко мизерни са заплатите им. Затова дарявам тези пари, за да получат те допълнително възнаграждение", заяви той.

"Това правя аз. Но "то" не съм само аз. Ами "то" сме "ние". И като казвам "ние", се сетих за капачки за кувьози, пари за "Българската коледа", пари за един милион благотворителни акции. А си мисля, че има една група хора, които стоят отстрани на всичко това. Те получават големи заплати - от нашите пари! Те получават огромни субсидии - от нашите пари!
Те непрекъснато измислят рестрикции за нас - техните работодатели! Работят само три пъти седмично за тези пари. И сега, според мен, е времето да покажат, че са част от нас.

Затова, призовавам българските депутати, както и министрите от правителството, както и българския президент да дарят парите от заплатите си в тази криза за конкретни мерки за справяне със заразата от коронавирус. Както и субсидиите. Българските партии от парламента държат парите си на влог. Сега е време да ги използват за "ползу роду".

"В същото време има едни хора, които взимат големи заплати, които идват от нашите данъци. Хора, които налагат рестрикции, ходят по три дни на работа. Призовавам българските депутати, министри и президента да дарят заплатите си. Както и субсидиите, които партиите държат на влог. Хайде сега да видим какво могат българските политици!", заяви Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя не става за политик.Като се сетя колко години се учи докато стана шоумен,не ми се мисли като е с 30 години по-дрът вече колко ще се упражнява докато стане политик.А и изпусна момента.Да се пенсионира вече стига му толкова.
193
0
 
6
 
! Отговори
ББ преди 4 години
страххххх...но след него идва глада,през дедовият ми е дали съм следващият ...ще погледна дедо Господ в очите с чиста съвест а ти???Бог да пази България...май от "патриоти" чакащи някой да ги освободи,проклятието на Народа ни..Анатема за страхливците продаващи животите на децата си..Нема правда нема мир
192
1
 
12
 
! Отговори
ББ преди 4 години
е па как все..ок бе Пеевски,Домувсчиев,Божков и още педесетина крадци и убийци на Народа ни ,милионери от участия в бордове...назначени милионери на политическата ни класа..ама те плеяда производители на "продукти"завладели световните пазари и забогатели от това....е па как не можахте...поне маски бе пичове..да оживеем за да има от кого да крадете..ама Слави бил си правел пиар
191
7
 
7
 
! Отговори
Накратко преди 4 години
До АнонименА ти поне 5 лева даде ли бе тарикат.
190
6
 
12
 
! Отговори
Хаахх преди 4 години
Че не е добре момчето не е ам че дава 100 000 лева два .Като сте толкова ербапи па даите и вие бе.Тъъ..панириии......Пиеар не пиар дава 100 000 хиляди па вие вземете па даите без пиар бе някой да ви е спрял.
189
2
 
9
 
! Отговори
ББ преди 4 години
пиар викате ок..ама защо гроб депутатите не се откажат от следващите две заплати и министрите и те...имат си далавери и могат без тях,да пратят малко маски и дезифенктанти в някое малко населено място бе...в Банско,във Велинград,,където преценят,че има риск,личните ни лекари рискуват животите си...писаха и нищо...мерки..закони...затвори..Белене..диктатура на прокурори и гробари с подкрепата на хидроинжинера от ДПС унищожил Държавата ни
188
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 4 години
добрата новина е,че голямата част от хората обичат Родината ни,карма някаква е да чакаме някакви "лидери","освободители-водачи",алчни и бездуховни хора се възползват и убиват бавно и мъчително Народа ни..ние сме съучастници в тези убийства и нищо не ни извинява...Раковски,Левски,Ботев..действали са според съвестта и обичта към България...не за пари и служби...превърнаха ви в ***..вие им го позволихте,чиновници и магистрати
187
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави,Слави!С тези приказки ша те гръмнат, или ще закачиш короновируса!
186
2
 
8
 
! Отговори
ББ преди 4 години
ПИАР викате,пиар е да крадеш от умиращи,хора,да съсипеш една достойна държава с многовековна история,да затваряш училища в 21 век,да караш умиращите да ти дават пръстови,въпреки,че са платили три и четири пъти здравно а умират пред болници,да нямаш армия а гласоподаватели на държавна заплата,да няваш икономика,аолигарси на които плащаш сметките докато ти тънеш в тинята...маски кога Божковци преяждащи..,фашизъм в ЕС в 21 век е вашето
185
4
 
9
 
! Отговори
toto преди 4 години
имал - дал. Браво. Ама да не се надява да се набута в Парламента. Ако това му е тънката мисъл е същият като оня пишман бизнесмен с дарението за Александровска.Ако е от чисто сърце - ръкопляскания.За да е по-честно, трябва да има един списък на дарителите. Без да се набляга на определени и да ни се набиват в очите с някакви цели.
184
1
 
17
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
А като отидеш в болница не дай Боже,само пари искат,и те гледат като ходеща банкова сметка.
183
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само толкова ли му се откъснаха от сърцето :)
182
15
 
7
 
! Отговори
Махай се преди 4 години
Стига с тия пиари бе,защо не ги даде преди.Ако беше социализма този нямаше да съществува,тогава нямаше милионери.Всички сега пак отивате при здравните работници а до вчера не ви пукаше,гледахте си вашите пачки и власт.
181
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави дари 100 000 лв. за сестри и санитари в Александровскама много се е охарчил бе :) Сигурно някой от охраната му е напуснал.
180
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чалгара изпълзя от дупката си
179
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименТОЯ Бойко Борисов и сме на ПЪРВО МЯСТО ПО СМЪРТНОСТ В СВЕТА.Докога???докато спрете с фалшивите новини.
178
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 187 А не мислиш ли.Че е тъпо да продължават да се връзват на др Борисов?! Я да те видим сега,Бойкофил ли си заклет?
177
0
 
6
 
! Отговори
хигиена преди 4 години
По-силно от глада няма, той ще излекува всички и всичко.
176
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Др Живков".....Този правешки селянин никога не ми е бил дрОгар.......понял?
175
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не се беше изфукал ок ама това е евтина предизборна кампания. Гледам много хора му се връзват да ни е честит новия Бюреков. Прави се като Стилиян Петров без да казва че го прави и кара хората на които е дарил да не казват.