Слави дари 100 000 лв. за сестри и санитари в Александровска

Призова депутати, министри и президент да се откажат от заплатите си
Обновена: 19 мар 2020 15:47 | 19 мар 2020 15:41, Александър Попов
351
Слави дари 100 000 лв. за сестри и санитари в Александровска
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов дарява 100 000 лв. за допълнителни възнаграждения на сестрите и саниртарите от Александровска болница, които са на първа линия в борбата с коронавируса. Това обяви самият той в ефира на телевизия "7/8".

"Там работят 35 медицински сестри и санитари, които всекидневно са в досег и се грижат за болните от коронавирус. В същото време знаем колко мизерни са заплатите им. Затова дарявам тези пари, за да получат те допълнително възнаграждение", заяви той.

"Това правя аз. Но "то" не съм само аз. Ами "то" сме "ние". И като казвам "ние", се сетих за капачки за кувьози, пари за "Българската коледа", пари за един милион благотворителни акции. А си мисля, че има една група хора, които стоят отстрани на всичко това. Те получават големи заплати - от нашите пари! Те получават огромни субсидии - от нашите пари!
Те непрекъснато измислят рестрикции за нас - техните работодатели! Работят само три пъти седмично за тези пари. И сега, според мен, е времето да покажат, че са част от нас.

Затова, призовавам българските депутати, както и министрите от правителството, както и българския президент да дарят парите от заплатите си в тази криза за конкретни мерки за справяне със заразата от коронавирус. Както и субсидиите. Българските партии от парламента държат парите си на влог. Сега е време да ги използват за "ползу роду".

"В същото време има едни хора, които взимат големи заплати, които идват от нашите данъци. Хора, които налагат рестрикции, ходят по три дни на работа. Призовавам българските депутати, министри и президента да дарят заплатите си. Както и субсидиите, които партиите държат на влог. Хайде сега да видим какво могат българските политици!", заяви Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
16
 
8
 
! Отговори
Любен Стойков преди 4 години
Даренията, които Господ подкрепя, са тези които се правят анонимно и без задни мисли. Но простакът си е *** дори и когато дарява. Тоя *** се опитва да купи рейтинг по време на чума.
153
3
 
20
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Слави дарява ,Ивайло Пенчев дарява. Домуса не дава нищо ,дипли си пачките и хвали тиквената банда. А Тиквун ,Цвъко и останалите кухи *** от кабинета "Тиква-3" ни облъчват с глупостта си ,но не даряват и стотинка.ТОВА СА ФАКТИТЕ КЪМ ДНЕШНА ДАТА.ВСЕКИ ДА СИ ПРАВИ ИЗВОДИТЕ.
152
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 163 Хайде,чак пък поклон -нема нужда!
151
6
 
11
 
! Отговори
мед сестра преди 4 години
Слави,делото ти е добро но то е в такъв момент че през него прозира друга идея. Даряват бедните хора които събират капачки за да има апаратура в болниците и за вас! Дарява този който знае какво е нямане в тежък момент а не вие ,оялите се и мислещи се за богоизбрани и вечни.Какво като сега дадете с боко по 1000лв плюс заплатата ми от 600лв? Чак сега ли разбрахте че нас трябва да ни има-когато сте болни и сме ви необходими?Помнете,политиката ,която водите за унищожаване на държава България ще ви
150
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поклон пред Слави!И презрение на цялата невежа и алчна хунта Герб ,откраднала цели 6 милиарда за последните 4 работни дни ,след въвеждани на извънредното положение.Реално сме с единия крак в гроба.Тримата Плешивци /много приличат на героите на Доньо Донев?/ лъжат от ТВ от сутрин до вечер и не правят нищо.Само точат пари и плещят нелепости.
149
19
 
5
 
! Отговори
РМНВ преди 4 години
А че какво като е дал едни сто хиляди лева. Колко години му търпим чалгията...
148
18
 
5
 
! Отговори
срам преди 4 години
хайде престанете с тия тъпотий дарил, естествено отсреща НЯКОЙ ГИ Е УСВОИЛ но хората са го казали сиво в-ство нависоко не вирее ,А може и далавера да е с НАП,и тоя ще прави партия .ПАЗИ БОЖЕ. славчо седи си у лево там тие мястото. а боико не пуска кокала
147
23
 
6
 
! Отговори
х преди 4 години
Ако и аз имах офшорка като Слави, където да съм скътал парите от неплатените данъци и аз щях да даря, ама нямам. Не всички крадем от данъци като Слави.
146
32
 
8
 
! Отговори
крадат милиони преди 4 години
Слави дарява 100 хиляди, като се надява като влезе в политиката да прибере милиони! Нашите милиони. Парите на народа. Това не е благотворителност, а хитро изигран трик за измама на лапнишараните да гласуват за него на изборите.
145
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как ги дари, бе Слави ? С куфарче ли ги занесе ? Щото аз още си чакам телевизора !
144
1
 
6
 
! Отговори
yt преди 4 години
а алчната лила,онзи кеца КОГА НЕ се ли матъпкаха на пари
143
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави е много богат човек с много голямо сърце. Слави ще спаси България!!
142
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако ушевите заделят за благотворителност пет процента от рушветите които не вземат и черните си каси, и последват примера на Слави,всички медици ще вземат поне по четири бона месечно. Така че да не се ослушват.
141
6
 
18
 
! Отговори
ББ ПП преди 4 години
Милиционерите от ДС са се снижили като чуят за дарения.Борисов се чуди как да спаси бизнесите на Доган и Пеевски,плащайте си тока що Доган да не фалира.Президента му каза трябва да спасим хората защото човешкия ресурс е най важен а Борисов стой и гледа гузно в земята
140
18
 
15
 
! Отговори
Бареков 2 преди 4 години
Нещо не му се получава на Бареков 2 !
139
6
 
18
 
! Отговори
ББ ПП преди 4 години
Слави няма нижда да си прави реклама защото всички го познават,дори и да е реклама така и аз ги разбирам рекламите,айде сега и депутатите да се рекламират,премиер и президент също да се рекламират по този начин
138
21
 
6
 
! Отговори
БатБулгар преди 4 години
Нищо не е! нали бил много заможен. Под 100милиона - все едно нищо не е дал!
137
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде са нашите родни Мутро-Олигарси с милиони и милиарди в $$$ и ??? да помогнат на държавата в тези тежки кризисни времена!!!!Чалгаджия и *** - Да, но в пъти повече българин и човек от обкръжението на бат Бойко & Ко.
136
0
 
9
 
! Отговори
Пише някъде преди 4 години
Не нам!
135
9
 
7
 
! Отговори
Дарение преди 4 години
Лека му пръст на Ж. Желев. Той беше и човек, и политик.