Вече има излекуван от COVID-19 у нас, 4 нови заразени във Варна

В 10 областни центъра у нас вече има болни от коронавирус
Обновена: 20 мар 2020 20:16 | 20 мар 2020 16:44, Веселина Йорданова
213
Вече има излекуван от COVID-19 у нас, 4 нови заразени във Варна
Щабът заседава при премиера. Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

127 са потвърдените случаи на коронавирус у нас, от които трима починали. Новите случаи днес са 17, от които 13 са в София.

Още по темата
В 10 областни центъра вече има болни от коронавирус, към вече известните се добавя Добрич.

Във Варна днес са установени 4 положителни проби, като те са на контактни лица и са именно от Добрич. В добро състояние са и не изискват някакви специални мерки, информира генерал-майор Венцислав Мутафчийски в МС. 

Най-тежко е състоянието, към критично, на болния, който е интубиран в "Пирогов". Потвърди се положителната проба на пациента-беглец от Пирогов, съобщи още той.

Вече има един излекуван от COVID-19 у нас. Едната пациентка с коронавирус е дала две отрицателни проби, ще бъде изписана от ВМА в събота.

#ОтговорниВкъщи

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
6
 
! Отговори
язе преди 4 години
До Страхотия ужасяващаТака е, манипулацията е повсеместна, истерията е на макс..Сринаха безпричинно пазари, фирми.....само в Америка миналата година жертвите от по-тежкия грип са били повече, ама нещо епидемия, пандемия...
68
0
 
9
 
! Отговори
избирател преди 4 години
"Във Варна днес са установени 4 положителни проби, като те са на контактни лица и са именно от Добрич."Най искрено моля някой,да ми преведе изречението!
67
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мразя и се противопоставям на терора на хунтата от ГЕРБ.
66
5
 
9
 
! Отговори
я малко по така преди 4 години
Я стига сте плюли. В интерес на истината действат много адекватно. От населението също много зависи, а то главоломно не спазва. Щабът предприема правилни мерки, цял свят това правят. Гледат да го ограничат. Ако сте млади и ви е все тази, помислете и за другата част от това общество. Ограничете си контактите, спазвайте разстояние и хигиена. Помогнете на правителството, което се опитва да намали импакта на този вирус. Денонощно са на линия хората - лекарства , заводи, маски, храни, емигранти...
65
3
 
8
 
! Отговори
да преди 4 години
До стая 101Докато свършат парите, вънка ще е пълно със военни, и никой няма да посмее да излезне да пикае, камо ли да има размирици . Нов световен ред идва - готови ли сте
64
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повече от ясно е, че българина няма да спазва карантината и препоръките на щаба. По улиците из София е ПЪЛНО с хора, едвам се разминават. Така да се каже, минаха няколко дни и вече развяха бялото знаме. Слаби са му ангелите на българина, мъж е само на хартия. После не се чудете защо сте най-бедни. Защото не ставате като народ и дори един вирус ви изкарва от строя. Нямате психика, нямате дисциплина. Освен това сте крадливи. Много крадливи, много недостойни и много мързеливи.
63
4
 
20
 
! Отговори
стая 101 преди 4 години
Влизаме в сценария на Оруел. Хората ще им свършат парите и тогава не ви виждам Гербаджии. Ще има размирици. По-добре вирус отколкото да ти вземат хляба от масата и да умреш от глад. Вируса тъй ли иначе ще премине през повечето хора без да го усетят. Вируса ще оправдание за мизерията която ви подготвят.
62
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Позитанските ***, потъвайте в землянките, веднага.
61
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
нищо, на изборите ще си говорим :P
60
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес форума на ГЕРБ ли е ?Само снимки на Борисов поставяте явно много пари ВИ плащат за реклама,по цял ден се хвалите.Истинанта е една най-бедни в Европа.Колко и да пишете и лъжете истината както каза С.Трифонов е една.
59
3
 
16
 
! Отговори
БАНко преди 4 години
След като оправи световната търговия , църквата , финансите на Америка и Великобритания , газовете на Европа , Задни балкански......(нема спирка , нема край ) Селянина от Банкя излекува болен !!!!СНИМКАТА Е НА ЛЕЧИТЕЛЯ !!!
58
5
 
15
 
! Отговори
Страхотия ужасяваща преди 4 години
от коментарите личи колко умело са успели да ви манипулират че върлува чудовищна ужасяваща чума която разяжда плътта на човека който умира веднагически. За да засили емоцията у всеки дори генерал коремен хирург от както стана "сериозно" се облича в черно. С черни военни дрехи са само специалните части да не се виждат в тъмното, другото е манипулация на съзнанието. От нормален грип в света умират 500 000 човека, до сега са починали 10 000 в света от този обикновен грип.
57
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** хем е против ограничения заради вируса, прави се на мъжкар и постоянно успорва решенията на щаба, хем е против хората, които се завръщат у дома. Общо взето *** винаги ще бъде недоволен. ВИНАГИ. По-комплексирано човече СВЕТА НЕ Е ВИЖДАЛ.
56
3
 
7
 
! Отговори
? преди 4 години
Аве, я пускайте армията. Нека всеки да излезе на терасата си и да каже честно, дали вижда хора да се разхождат безцелно без маски. Няма оправия! Пълно е със фрикери по улицата, имам чуството, че са зомбирани!
55
6
 
16
 
! Отговори
а така преди 4 години
Ако скоро не се събудим ще сме под пълна карантина а вънка ще обикалят имунизирани военни и хеликоптери ще кръжат над нас ! Мутафа абсолютно по никакъв начин не можа да оправдае затегнатите мерки. Бил получил писмо от възрастен ..скоро ще сме във военно положение, и хората даже няма да знаят защо, ще има някакъв спомен за някакъв вирус някога си, а ние ще сме по-зле от корейците
54
1
 
23
 
! Отговори
? преди 4 години
Никой не спазва карантината. Държавите от ЕС не се водят рискови. Вече виждам хора които се прибраха от много заразени държави и имитират карантина, но постоянно идват гости при тях и си заминават да заразяват. Тази държава ще гръмне от зараза. Докато не издадете заповед всички които идват от чужбина да са под 14 дневна карантина, все едно нищо не сте направили!
53
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на фотографа:- ниската гледна точка подчертава величието на обекта- българското знаме е знак за национална загриженост- кой ти гледа 2-ра и 3-та точка след 1-ва
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
e to sramota...tolko telk, tubdispanseri, donori, polikliniki, belodrobni bolnici, infektirani bolnici, jspa hoteli, voenni bolnici, pravitelstveni kliniki, doktoria, profesoria, laboranti, farmaindustria, farma debutati...i da ne izlekuvat nekoia dvoina virusna pnevmonia...to da ne e slojno kato prisajdane na p,eniz, ustni ili silikonovi cici?
51
1
 
14
 
! Отговори
1 преди 4 години
този на снимката,толкова е наперен,сякаш той го е излекувал.
50
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига сте недоволствали трябва всичко и всеки да се затвори И ние пенсионерите искаме да живеем и да се радваме на децата и внуците