Ген. Мутафчийски поел личен ангажимент за погребението на Милен Цветков

Дъщерята на журналиста трябва да се прибере от Нидерландия
Обновена: 22 апр 2020 11:10 | 22 апр 2020 11:10, Нели Христова
69
Ген. Мутафчийски поел личен ангажимент за погребението на Милен Цветков
Снимка: Facebook

"Още първия ден след смъртта на Милен Цветков неговата колежка от предаването Генка Шикерова се свърза с мен, поел съм личен ангажимент за погребението." Това заяви на редовния брифинг на оперативния щаб за борба с коронавируса ген. Мутафчийски.

Дъщерята на Цветков трябва да се прибере от Нидерландия, а това би изисквало тя да бъде поставена под 14-дневна карантина.

Възможно е Калина да бъде тествана за коронавирус на аерогарата, за да може да се ускори процедурата около погребението. Държавните органи съдействат на момичето да пристигне възможно най-бързо от Нидерландия.

24-годишната Калина живее заедно с майка си в Нидерландия. Момичето е най-близкият пълнолетен роднина на Цветков. Калина иска да се прости с баща си и отказва служебно погребение.

Милен има и 8-годишен син Боян. Журналистът се грижеше много за двете си деца. Макар и в чужбина, Калина прекарваше всяка ваканция в България с баща си.

Колеги и приятели на водещия стартираха кампания в подкрепа на двете му деца - целта е до 19 юни да съберат 100 000 лева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Грешен ход на черния мундир. Среща лична среща скуранавилуса ли е следващата серия.
37
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Парите от гаранцията на майката и приятелите на дрогирания му убиец , горе долу ще направят работата!
36
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъгувам за загубата на Милен и съм с огромен респект към него като журналист и личност, но не може ли държавата да прилага същия стандарт на внимание и помощ при подобни инциденти и с обикновените хора, не само към известните! За популярните и властоимащите се правят всякакви компромиси (имам предвид нарушава се дори карантината), а "простосмъртните " се оставят сами да се оправят! Бог не се интересува колко точно привилегировани са богатите !
35
0
 
17
 
! Отговори
@ преди 4 години
До Анонимен 27"ако не ги е профукал бохемски"Милен беше един от най-добре облечените публични лица от шоубизнеса(а и въобще) в България, тъй че предполагам, че не са му оставали много кинти, но това няма значение.Тия пари ще се събират от доброжелатели за подпомагане на децата му, тъй че няма какво да гледате дали ще му ги събират.
34
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
''Второто, което искам да кажа е, че ние не сме овце. Нямаме нужда някой да ни наритва по телевизията с гегата. Ще помоля да си променят отношението, ние не сме поданици, ние сме граждани. Ние имаме деца и внуци, вълнуваме се какво ще стане с тях'', обърна се журналистът към Щаба.''С кисел поглед на всеки следващ въпрос, като не ти се отговаря на въпроси, не прави пресконференции през час'', коментира още Цветков поведението на Щаба.
33
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Гробар ли е тоя мотафчийски, че поема погребения?"А не ве!?
32
6
 
40
 
! Отговори
Непримирим преди 4 години
В дълги периоди, Милен присъстваше в домовете на много хора, от малкия екран. Беше ни като роднина или поне комшия. Чувствам се лично ощетен, че ни го отнеха. Сили на семейството, не сте сами!
31
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре че съм бедна гладна въшка
30
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гробар ли е тоя мотафчийски, че поема погребения?
29
4
 
36
 
! Отговори
Sata NATO преди 4 години
Милен Цветков беше враг на диктатурата, наложена от Борисов и Мутафчийски, а тези извратеняци сега леят крокодилски сълзи. Вижте предаванията на Цветков от последните седмици, вижте профила му във Фейсбук, ако службите не са го затрили. А Гешев се заел лично със разследване на убийството.
28
4
 
25
 
! Отговори
Алф преди 4 години
Абе кой какво е започнал да събира пари не знам, но семейството на г-н Цветков ще полу много над 100 000 лв и то по отделно на член, стига сте джобили Българина за щяло и нещяло ей
27
16
 
15
 
! Отговори
Sata NATO преди 4 години
Мутафчийски е просто извратен.
26
12
 
46
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
българите преиграват с това нещастие има и други убити бащи и гладни децахаиде стига с това лицемерие вчера една жена с 3 деца се метна от етажа ама за неяне пишете и не се ваикате
25
17
 
12
 
! Отговори
До 22 преди 4 години
Смяташ ли че с поведението си Нинова също трупа рейтинг бе мушморок,невръстен?Или оня гдето не знае кога ,как,и какво да процеди между зъби? Нека е рейтинг,но да е за доброто на нацията,а не голи политики,лъжи и безумни предложения по време на такава тежка криза........А за такива като теб,това си е забавление-нито учиш ,нито работиш,търкаляш се на тюфлека и ръсиш ,,мъдрости"по форумите.Слободия и безметежност, като момчето с AUDI Q7!!!! ..
24
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Със заплати над 7-8 бона в продължение на десетки години, със сигурност трябва да има шестцифрено число в банката, ако не ги е профукал бохемски.
23
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На всяка манджа мерудия - като е толкова загрижен да вземе да поеме личен ангажимент да обясни колко са законни парите на тези, защо не са подавали отчети за фирмите си и как усвояват евро парите въпреки това. Явно аудито е земеделска машина за обработване на лозята и нивите на винпрома :)
22
27
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още помня как Цветков обиждаше зрителите и гостите който не му бяха удобни.Колегите му кога са събирали средства за неизвестен човек който е загинал на пътя някой сеща ли се за такъв случай?
21
10
 
8
 
! Отговори
noFreeman преди 4 години
как за какво да се събират 100 хилки... за да може тоя дето ги събира да вземе половината от половината дето ще вземе телефоннта компания(и)...
20
22
 
12
 
! Отговори
Щом е за добро! преди 4 години
Ами отговорът на ,,ЩЕШЕ ЛИ?" Е ***. ....бОРИСОВ ПРАТИ ПРАВИТЕЛСТВЕННИЯТ САМОЛЕТ,ДА ПРИБЕРЕ ГРУПАТА ДЕЦА ОТ кАВАРНА ,ОТ ИТАЛИЯ.А ТЕ БЯХА ОБИКНОВЕННИ УЧЕНИЦИ. МАЙ ВИ Е КЪСА ПАМЕТТА ,ДРУГАРИ КРИТИЦИ И ПЛАТЕНИ ПУБЕРИ!..Не виждате доброто ,а само търсите кусури.Когато са ,,на място"-да ,но когато фактите говорят друго ви остават само обиди и безпочвени обвинения,на които се радвате самите вие ,няколко души.
19
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, тия 100 000 лв. си ги събират колеги и приятели. Никой който не е такъв, пък и такива които не искат да дарят не са длъжни. Дотам ли опряхме, да борим на децата на загинали журналисти помощта?