С шеги и коментари: Как българите приеха края на брифингите на Щаба?

Вижте някои от най-запомнящите се лафове на генерал Мутафчийски
156

Освен със сериозни въпроси около изненадващия край на брифингите на оперативния щаб, социалните мрежи бяха изпълнени и с шеговити коментари. Въпреки трудните моменти за оперативния щаб, хуморът не отсъстваше по време на срещите на генерал Мутафчийски и колегите му от щаба с журналистите.

Още по темата
Над 65 дни на пресконференции, повечето от които по два пъти на ден.

"Не, не излизате", каза председателят на Националния оперативен щаб и директор на ВМА Венцислав Мутафчийски в един от брифингите си.

По време на пресконференциите бяха разисквани най-различни въпроси, пряко свързани с коронавируса. А някои дори не толкова пряко.

"Вие да сте чули в Китай да се пръска със самолет. Вие допускате, че екипите на Спешна помощ са камикадзета и отиват да се вземат заразени с коронавирус - голи и боли?", беше един от въпросите му.

Днес социалните мрежи споделяха недоумението си от изненадващия край на брфингите. И изобилстваха от множество коментари, шеги и закачки.

Вижте повече в репортажа на Сергей Тодоров и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
3
 
7
 
! Отговори
Нищо ви НЕМА, БЕ... преди 3 години
*** СЕГА, СПОКОЙНО!ПАРТИЯТА ШЕ ВИ ПОГРЕБВА ВЕЧЕ С ПОЧЕСТИ! НИНОВА МИСЛИ ЗА ВАС! КОЙТО ОЦЕЛЕЕ.... ОЦЕЛЕЕ!ДРУГИТЕ С МЕДАЛ НА АБПФК!!!!!
118
4
 
7
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Бойко!!!Що се абиш бе човек?Тоя *** иска само пари,хляб и зрелища!Само който е отговарял за хора,може да те разбере !Каквото и да правиш,все ти си виновен!Въпрос-какво става с депозитите в банките,би трябвало да намаляват,ама дали?
117
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безумие беше това с тези брифинги. Ние даже дума нямаме собствена за това събитие. Използваме чужди думи.
116
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е нема угодия братче. Досега лаеха срещу брифингите, сега пък, защо ги спират.
115
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле, ужас! Сега ще ни правят ретроспекции! Оставете ни да забравим зеления чорап!
114
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак бяхме наритани от вожда ! Както винаги той нарече всички толупи дето спят и после критикуват ,нахалници а той добричкият едва се стърпя да излезе веднага да нарита непослушните ! Всички лъжат а той "честаната "Марийка от горната махала така се е засегнал ,щото работел без пари .....Само ти ли си без пари бе другарю Борисов ? Твоята банщкова сметка пращи със сигурност и един месец няма да те гътне а тези българи дето работеха по 12ч. на ден да им плащат на тям баснословните заплати...Няма
113
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Край на ерекциите
112
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Раздялата с НОЩ беше в стил Б.Борисов: нямаше последен брифинг на оперативния щаб, нямаше последни думи. Изтъпанчи се пресаташето на ББ, разбирай на МС, С.Арнаудова, каза. че напоследък двамата професори и доц.Кунчев повече вредят и затова брифингите се прекратяват. Интересно защо счетоводната сводка за заболелите и умрялите от КВ е необходимо да чете доц.д-р при положение, че въпроси към него няма. Не може ли тази справка да я прочете Севда като доверено лице на ББ?
111
2
 
8
 
! Отговори
мимоходом преди 3 години
до 130 - КажетеПо-добре е, че заразените не са били в болница.Оказва се, че в болниците е по-рисково, отколкото в къщи.Освен това не знаят с какво точно да лекуват заболелите, така че какъв е смисълът да са в болница.Може и да греша, но имат късмет тези, които са се лекували в къщи.Вярно, при някои са се получили усложнения и дори фатален край, но ако всички бяха приети в болница, починалите щяха да са повече.Недостатъкът е, че няма пряко наблюдение от лекар и промяна на лекарствата
110
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Социалните мрежи са измислени за следене на хора .И по лошото е че освен ЦРУ и МВР ви следят и престъпниците !Случаите на следене чрез телефони и таблети увеличихаПравилно е да се казват мрежи за следене но не и социални мрежи !
109
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе не знам кой се смее последен...
108
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
какво му липсваше на Щаба, Липсваха му точно три неща: Професионализъм, Честност и Визия. Ще ги разгледам поотделно. Защо му липсваше професионализъм? Защото нямаше екип от специалисти, а беше екип от администратори и началници. Поради това Щабът безкритично прие комуно-китайските "мерки" за борба с вируса, изоставяйки учебниците по епидемиология и имунология, само защото "всички правят така". Може би тези мерки бяха необходими за месец, докато Щабът се ориентира какво става. докато се снабдим с маски, дезинфектанти, и най-важното, много тестове. НО -- тук идваме до втората липса -- Честност.
107
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 134Неграмотнико, научи се да пишеш първо и тогава драскай по сайтовете, сички се пише Всички, обеснява се пише обЯснява...пфу
106
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако тази НОЩ беше да ни защитава от македонски бомбардировачи - с ЧЕРНИ ГЕНЕРАЛСКИ МУНДИРИ !От амстердамски вирОси с индийски тен -БЕЛИ ПРЕСТИЛКИТИКВАТА КАЗА- ВОЙНА Е !!!!!!
105
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интернет и така наречените социални мрежи са сбирщина от асоциални психично болни и дегенериращи хора с увредени връзки в реалният живот .
104
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Редно беше Борисов да закрие щаба в ефир, да им благодари, да може Мутафчийски да си каже думата. Още повече този щаб беше създаден и открит пак в ефир от Борисов. Така правят възпитаните и отговорни хора. По същия начин тегли шута и на алтернативния щаб.
103
6
 
10
 
! Отговори
Кажете преди 3 години
Защо бе, хора, при такъв СТРАШЕН ВИРУС, заради който въведоха ИП, не вкарваха всички заразени в болница? Домашно лечение?!? Не е ли това някакъв ПАРАДОКС? Кого искат да опазят, хората или здравната система?Нима няма у нас 1500 болнични легла - разпределено по области си е нищо и половина. ХЕМ Е МНОГО СТРАШНО, ХЕМ НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ!!!Стойте си вкъщи, мийте си ръцете... доста несериозно звучи. Ще лъснат голи зад Ники след време, но всички ще оперем пешкира!Пък и едни пари се завъртяха...
102
2
 
5
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
ГРЕШКА НА "ГЕНЕРАЛ" БОРИСОВ БЕШЕ , ЧЕ В "НОЩ" НЕ ПОСТАВИ ЕДНО ДЕБЕЛО ОЧЕРТАНО ПОЛИТИЧЕСКО ЛИЦЕ , КАКТО Е КАРАКАЧАНОВ В МИНИСТЕРСТВОТО НА ВОЙНАТА
101
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комедията свърши---започва трагедията....
100
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бабо , нали докторите са с бели престилки ! А защо този дето сутрин в осем по телевизията брои умрелите е с черна , както онази с косата ?